Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@03:37:07 GMT

تقویت وای‌فای عمومی در مناطق محروم کنتاکی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۶۷۵۲

تقویت وای‌فای عمومی در مناطق محروم کنتاکی

ساکنان مناطق محروم کنتاکی، ایالتی در آمریکا، به زودی به طور گسترده به وای‌فای عمومی دسترسی پیدا خواهند کرد؛ این اقدام با هدف کمک به جوامعی پیاده خواهد شد که بیشترین آسیب‌ها را در مقابل سیل‌های رخ داده متحمل شده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، بسیاری از مردم ساکن در مناطق فقیرنشین ایالت کنتاکی از دسترسی به اینترنت پرسرعت محروم هستند و همین امر آن‌ها را در مقابل رویدادهای مختلف نظیر وقوع سیل آسیب‌پذیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه، مدیران تصمیم گرفته‌اند دسترسی سراسر ایالت، به ویژه مناطق محروم را به اتصال پهنای باند افزایش دهند تا امکان واکنش اضطراری را در مقابل حوادث ناگوار برای تمام مردم فراهم بیاورند. نکته جالب توجه این‌که ساکنان حومه‌ها و روستاهای سراسر کنتاکی نیز از خدمات جدید اینترنت برخوردار خواهند شد.

علاوه بر این، مراکز سلامت در شرق کنتاکی که بیشترین آسیب را در مقابل سیل متحمل شده است، مجهز به اینترنت پرسرعت خواهد شد، ضمن این‌که بخشداری شهرستان هریسون آمریکا نیز از طریق اینترنت پرسرعت به شهرداری سینسیانا متصل خواهد شد تا مشارکت بین این دو بخش به تقویت وای‌فای حومه‌ها و روستاها کمک کند.

مدیران کنتاکی پس از برگزاری یک جلسه فوری تصمیم به افزایش دسترسی مردم سراسر ایالات، به ویژه ساکنان مناطق محروم، به اینترنت پرسرعت گرفتند و برای تحقق هدف خود مشارکت با مراکز دیجیتالی مختلف نظیر Rajant و Accelecom را ضروری دانستند. علاوه بر این، مرکز توسعه روستایی کنتاکی نیز که پیش از این نقش مهمی در افزایش قابلیت اتصال حومه‌ها به اینترنت ایفا کرده قرار است در پیاده‌سازی پروژه جدید مشارکت کند و به نصب وای‌فای در مراکز مختلف بپردازد. پیش از این اقدامات، کمپانی‌های مختلف با مشارکت یکدیگر اینترنت پرسرعت را در بسیاری از سازه‌های ایالت نصب کردند و از این طریق، امکان بهره‌وری از نرم‌افزارها و خدمات هوشمند را نیز در سراسر کنتاکی فراهم آوردند. این اقدام صرف‌نظر از تمام مزایای خود، از طریق نصب دوربین‌های هوشمند در فضاهای عمومی، به افزایش امنیت مردم و به حداقل رساندن مشکلات ترافیکی کمک زیادی کرده است.

کد خبر 596173

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کشورهای جهان کلانشهرهای جهان آمریکا کنتاکی امریکا وای فای مناطق محروم سیل روستاها حومه ها و روستاها امنیت ترافيک اینترنت پرسرعت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اینترنت پرسرعت مناطق محروم وای فای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۶۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند

وزیر ارتباطات امروزد ر حاشیه جلسه هیئت دولت با اشاره به فاز اول پایگاه چابهار که برای پرتابگرهای سوخت جامد در دست ساخت است، گفت: امیدوارم فاز اول این پایگاه تا پایان سال به بهره‌برداری برسد و اوین پرتاب تا در سال جاری از این پایگاه شاهد باشیم.

عیسی زارع‌پور این تأسیسات فضایی جدید را یک پایگاه راهبردی و استراتژیک در صنعت فضایی کشور برای فرستادن ماهواره به فضا خواند و در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین درباره امکان ارائه خدمات به کشورهای دیگر و همسایه برای ارسال ماهواره به فضا از این پایگاه با بیان اینکه ما هم اکنون هم امکان ارائه این خدمات را به دیگر کشورها داریم، گفت: اما با راه اندازی این پایگاه جدید اکان قراردادن ماهواره‌های متنوعی در مدارها و لایه‌های مختلف و متعددی  فراهم می‌شود که دست ما را برای خدمت‌رسانی به کشورهای همسایه و کشورهای متقاضی و ارسال ماهواره به مدارهای مختلف جو بازتر خواهد کرد.

وی درباره اینکه درخواستی هم برای ارائه این سرویس از خارج تا کنون بوده، گفت: در حال پیگیری این مسئله هستیم و تلاشمان این است که تا پایان این دولت این خدمات را به کشورهای دیگر هم ارائه دهیم.

نمایندگاه قانون جرایم رایانه‌ای را مطالعه کنند

زارع‌پور در واکنش به اظهارات برخی نمایندگان که مدعی شده‌اند رفع فیلترینگ فقط با امضای رئیس جمهور ممکن است، با بیان اینکه  در این زمینه قانون وجود دارد و سازکار آن در قانون جرایم رایانه‌ای مشخص شده، گفت: به دوستان پیشنهاد می‌کنم قانون را یک بار مطالعه کنند.

بسته هدیه ۳۰ گیگ اینترنت برای معلمان

وزیر ارتباطات همچنین با تبریک روز معلم گفت: برای معلمان عزیزی که از طریق شاد با دانش‌آموزان در ارتباط هستند یک بسته هدیه اینترنت در نظر گرفتیم و تا سقف ۳۰ گیگابایت می‌توانند رایگان استفاده کنند.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد