Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@03:45:49 GMT

یک پای پسر نانسی پلوسی در چین است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۴۷۲۲۰

یک پای پسر نانسی پلوسی در چین است

آفتاب‌‌نیوز :

«پل پلوسی جونیور» ۵۳ ساله، پسر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، ۷۰۰ هزار سهم از شرکت تلکام چین Borqs Technologies را به عنوان فعالیت و خدماتش دریافت کرد و بدین ترتیب براساس داده‌های کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، وی دومین سرمایه‌گذار بزرگ پس از مدیرعامل این شرکت شد.

تا مارس ۲۰۲۲، پلوسی جونیور حدود ۱۴۷ هزار سهم را از آن خود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، پسر پلوسی نیز برای این شرکت که ارزشی حدود ۲۲ میلیون دلار دارد، به عنوان مشاور کار کرده است.

پس از آنکه مشخص شد پلوسی جونیور با هیئت مادرش راهی تایوان شده بود، چندین تن از سیاستمداران تایوانی از جمله تسانگ مینگ-چونگ، رئیس سابق کمیسیون نظارت مالی این جزیره خواستار آن شد که بداند آیا حزب حاکم دموکراتیک تایوان رابطه‌ای مالی با سفر خانواده پلوسی دارد و اینکه آیا دیدار پلوسی شامل منافع تجاری می‌شود یا خیر. نام پسر پلوسی به عنوان عضوی از این هیئت ثبت نشده بود و هیچ منصب دولتی هم نداشت.

براساس داده‌های کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده که توسط دیلی میل منتشر شد، پسر پلوسی نه تنها سرمایه‌گذار اصلی در این شرکت چینی است بلکه به عنوان مشاور نیز برای آن فعالیت می‌کند. براساس این گزارش، پسر او به دلیل فعالیت‌هایش ۷۰۰ هزار سهم در این شرکت به عنوان پاداش دریافت کرد؛ اقدامی که باعث افزایش سهام او در این شرکت شد.

علی‌رغم اینکه نام او در فهرست اعضای این هیئت نبود، پل پلوسی در کنار تسای اینگ ون، رئیس‌جمهوری تایوان و سایر مقامات این جزیره خودگردان عکس گرفت. «گرگوری میکس»، رئیس کمیته امور خارجه مجلس نمایندگان آمریکا، «سوزان دلبن»، نایب رئیس کمیته امکانات مالی مجلس نمایندگان ایالات متحده، « راجا کریشامورتی»، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و «اندی کیم»، عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، از افراد این هئیت بودند که به همراه پلوسی راهی تایوان شده بودند.

پس از اینکه رسانه‌ها، سوالاتی را از نانسی پلوسی پرسیدند، وی در بیانیه‌ای اذعان داشت که پسرش در غیاب همسرش، او را در سفر به تایوان همراهی کرده بود. برخلاف اینکه پلوسی به دنبال مقابله با "قاطعیت روزافزون چین" است، اما فعالیت‌های تجاری پسرش با دولت چین، می‌تواند نانسی پلوسی را در "موقعیت سختی" قرار دهد.

دولت چین، در پاسخ به سفر نانسی پلوسی به تایوان، که آن را "تحریکی آشکار" خواند، خود شخص پلوسی و خانواده او را تحریم کرد و بسیاری از افراد در چین معتقدند که این سفر جهت "افزایش عمدی تنش‌ها" میان این دو قدرت جهانی (چین و آمریکا) انجام شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نانسی پلوسی چین تایوان مجلس نمایندگان آمریکا نانسی پلوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۷۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد