Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی یکی از سیاست‌های جدی سازمان است، چراکه گیاهان دارویی از جمله ظرفیت‌های مغفول کشور بوده که اگر مورد توجه بیشتری قرار بگیرد ارزش افزوده زیادی به دنبال خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی ترحم بهزاد در جلسه بررسی آخرین وضعیت باغ ملی باریجه در زنجان، اظهار کرد: بیش از 60 درصد گیاهان دارویی را می‌توان در شرایط دیم، در دیمزارها تولید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به علت کم توقع بودن این گونه‌ها در شرایط بحران کم آبی کشور و افت سفره‌های آب زیرزمینی، توسعه گیاهان دارویی بـا مصرف آب کمتر، ارزش افزوده بیشتری را تولید می‌کند.
وی تصریح کرد: وجود تنوع اقلیمی یکی از دلایل به وجود آمدن گونه‌های بومی و انحصاری متعدد در کشور اسـت کـه در هـر اقلیم تعداد زیادی گونه گیاهی وجود دارد و می‌توانند بـه طـور رسمی در سیستم دارویی ایـران وارد شوند.
بهزاد ادامه داد: گیاهان دارویی می‌توانند جایگزین بسیار مناسبی بـرای فعالیت‌های دامداری در مراتع باشند و بـا ایجاد پوشش گیاهی، بهره‌وری چندین برابر دام، ارزش خواهد داشت.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان این که گیاهان دارویی در مراتع بـا کوچکترین اقـدام احیا و تولید می‌شود، تصریح کرد: با عملیات بیولوژیک و قرق، پوشش گیاهـی آن کامل می شود و رسـیدن به تولید کلیماکـس و امکان بهره‌برداری بلندمدت نیز میسر می‌شود.
به گفته وی، استفاده حداکثری از طبیعت و فراورده‌های طبیعی در راستای سلامت انسان و رفاه اجتماعی با حفظ چرخه‌های اکوسیستمی طبیعت، افزایش تقاضای جهانی بـه محصولات طبیعی و گیاهی اسـتاندارد، باعث افزایش صادرات گیاهان دارویی و ارزآوری، رونق اقتصادی و بهبود معیشت بهره‌برداران خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گیاهان دارویی گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان در بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد گفت:کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد ظرفیت سرمایه گذاری کلان در حوزه کاشت و عصاره‌گیری گیاهان دارویی را دارد.
ابوطالب شفقت افزود:مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می کنند که می تواند در سطح ملی و بین المللی پذیرای میهمانان مختلف باشد.
 استاندار لرستان بازدید دانشجویان و دانش آموزان از فجر صفا را اقدام مثبتی برای اشاعه فرهنگ « ما می توانیم » دانست و گفت:سرمایه گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و همه کارها از جمله واحد هیدروپونیک و درختچه های کشت بافت را ایرانی کرده است.
وی انجام کار پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از مزیت های این مجموعه برشمرد وافزود:نژاد دامی که وارد مجموعه شده بود، تغییر یافته و ایرانی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر ایجاد زنجیره ی ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم آباد گفت: با توجه به سطح اراضی این مجموعه،چنانچه گیاهان دارویی کشت و عصاره گیری شود مردم نیز می توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی هم بیشتر است.
شفقت افزود:بیش از ۵۰ نقطه ی استانظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد که جهاد کشاورزی باید در این  زمینه به صورت جدی اقدام کند.



دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه