Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اجرای طرح درج قیمت کالا‌ها در سامانه ۱۲۴ گام دیگری در جهت شفاف سازی قیمت کالا و خدمات برداشته شده است.

در این راستا برای کنترل قیمت کالا و خدمات گشت‌های مشترک مبارزه با گران فروشی استان مرکزی به صورت سر زده از واحد‌های تولیدی بازدید می‌کنند.

امروز هم گشت مشترک بازرسان سازمان صمت و تعزیرات حکومتی استا مرکزین به صورت سر زده از دو واحد تولید محصولات سلولزی و شوینده بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جعفری بازرس سازمان صمت استان مرکزی گفت: اواخر آذر ماه سال گذشته طرحی با عنوان شفاف سازی قیمت کالا و خدمات در کشور کلید خورد و این طرح با الزامی شدن درج قیمت تولید کننده ومصرف کننده در اردیبهشت ماه امسال وارد مرحله اجرا شد.

جعفری گفت: در این راستا تیرماه امسال کلیه واحد‌های صنعتی که لوازم خانگی، لاستیک، روغن موتور، مواد شوینده و محصولات سلولزی تولید می‌کنند موظف شدند همزمان با تولید قیمت محصولات خود را در سامانه ۱۲۴ ثبت نمایند.

بازرس سازمان صمت استان مرکزی می‌گوید: چناچه قیمت وارده در سامانه ۱۲۴ با قیمت اصلی محصول در خط تولید مغایرت داشته باشد و وزن و نوع محصول با مشخصات درج شده روی جعبه کالا یکسان نباشد با واحد تولیدی برخورد و پرونده به تعزیرات حکومتی ارجاع داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع استان مرکزی استان مرکزی قیمت کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • کاهش قیمت نوبرانه‌ها تا پایان اردیبهشت
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • مجوز قبولی بیمه اتکایی دی به زودی صادر می شود
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند