Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: طرح تحول زمین شناسی و اکتشاف معدنی در ۱۵ هزار کیلومتر مربع از پهنه استان با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان انجام شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا عباس زاده عصر امروز  با بیان این مطلب در جلسه بررسی طرح تحول زمین شناسی و اکتشافات معدنی خراسان جنوبی اظهار داشت: این طرح در شهرستان‌های بیرجند، سربیشه، درمیان و خوسف اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این طرح پتانسیل معدنی خوبی در استان شناسایی شده اضافه کرد: داده‌های این طرح در هفته دولت سال جاری رونمایی و برای مراحل بعدی در اکتشاف معدنی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: طرح تحول زمین شناسی و اکتشاف معدنی در خراسان جنوبی در برنامه ‌زمان‌بندی خودش اجرا شد که یک رکود شکنی در این حوزه است.

عباس‌زاده با اشاره به اینکه ظرفیت‌های معدنی؛ مزیت برتر خراسان جنوبی برای توسعه است، بیان کرد: همت بالای وزارت صمت و سازمان زمین شناسی کشور در خصوص کشف این منابع خدادادی قابل تقدیر است.

وی افزود: باید این پروژه تکمیل و ظرفیت‌های معدنی را به مرحله بهره‌ برداری برسانیم چراکه مزیت معدنی با پتانسیل اقتصادی بالا در کشور شناخته شود.

شناسایی 7000 هکتار زمین‌ها‌ مازاد دستگاه‌ها برای ساخت مسکنرونمایی از بهشت پنهان در ملایر/ شهر زیر‌زمینی سامن آماده میزبانی از گردشگران شد + تصاویراستاندار یزد: زمین‌های واگذار شده بدون استفاده شهرک‌های صنعتی یزد خلع ید می‌شوند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی ، پایه سرمایه گذاری در خراسان جنوبی را استفاده از ظرفیت‌های معدن دانست و گفت: اجرای این طرح برای خراسان جنوبی امیدبخش است و انجام این کار بزرگ قابل تقدیر می باشد.

عباس زاده خاطرنشان کرد: نیاز است روند اجرای این طرح بزرگ در استان مستندسازی شود تا در حافظه تاریخی صنعت و معدن خراسان جنوبی به یادگار بماند.

وی با بیان اینکه مراحل بعدی اجرای این طرح باید با قوت دنبال شود تا ظرفیت‌های معدنی استان به مرحله بهره‌برداری و شکوفایی برسد، گفت: باید در زمینه سرمایه گذاری در حوزه معدن استان بیش از گذشته توجه شود و دولت سیزدهم در این خصوص پای کار است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی  بیان کرد؛ ما در خراسان جنوبی به عنوان یک استان برخور دار معدنی آمادگی لازم را برای همکاری در راستای توسعه بخش معدن داریم.

وی با اشاره به ظرفیت‌ های خراسان جنوبی در دیگر زمینه‌ها هم گفت: براساس برداشت‌های اولیه از ثبت زمینی داده‌های هواشناسی در بیابان لوت در منطقه خراسان جنوبی دمای 73 درجه به ثبت رسیده است.

عباس‌زاده عنوان کرد: با ثبت این درجه دما به دنبال آن هستیم که با پیگیری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان‌های بین المللی، گرمترین نقطه زمین را در محدوده سرزمینی خراسان جنوبی به ثبت برسانیم تا از این ظرفیت جهانی بیشترین استفاده را در حوزه گردشگری استان داشته باشیم.

انتهای پیام/250/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی طرح تحول زمین شناسی ظرفیت های معدن عباس زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم

ایسنا/بوشهر  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اختصاص ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم و افزایش دوبرابری ظرفیت انتقال آب به این شهرستان خبرداد.

 ابوالحسن عالی گفت: خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم به طول ۹.۷ کیلومتر و با هفتصد میلیارد ریال اعتبار در دست احداث است.

وی بیان کرد: از مجموع عملیات پروژه یاد شده ۷.۷ کیلومتر آن با لوله ۴۰۰ میلیمتر چدن داکتیل و ۲ کیلومتر آن با لوله ۴۰۰ فولادی اجرا خواهد شد.

عالی ادامه داد: پروژه خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و در قالب پروژه جهاد آبرسانی در دست احداث است و براساس برنامه باید تا تیرماه امسال به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر یادآور شد: در اجرا پروژه یاد شده تاکنون 400 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی در حال اجراست.

وی اظهار کرد: اتمام این پروژه در ارتقاء سطح کمی و کیفی آب شرب روستاهای شهر دیلم نقشی قابل توجه ایفا می‌کند و قادر است ظرفیت انتقال آب به این شهرستان را به دو برابر مقدار کنونی افزایش دهد لذا بر همین اساس تلاش می‌شود در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

عالی افزود: امید است با نقش‌آفرینی و مسئولیت‌پذیری بیشتر مشترکان دیلمی شاهد تقویت پایداری آب شرب در این مناطق باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • معرفی ظرفیت‌های معدنی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو