Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@06:21:25 GMT

آقای خیابانی! این یک دروغ بزرگ است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۰۰۱۶

آقای خیابانی! این یک دروغ بزرگ است

همه چیز از یک مستند آغاز می‌شود. مستندی که جواد خیابانی سازنده آن است و پس از پخش قسمت‌های مربوط به انحلال باشگاه شاهین در سال ۱۳۴۶ خیابانی به عنوان راوی نتیجه‌ای از آن ماجراها می‌گیرد؛ «پرویز دهداری به دنبال سهم بود ...»

همین یک جمله باعث ناراحتی خانواده معلم اخلاق شده و حال یادگارآن مرحوم، خانم شیدا دهداری به این موارد پاسخ شفاف داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

دختر مرحوم دهداری صحبت‌هایش را این چنین آغاز کرد: من نمی‌دانم وقتی انسان‌ها اطلاعات کافی از موضوعی ندارند چرا اصرار دارند حتماً در آن زمینه اظهار نظر کنند؟ در این ماجرا یعنی انحلال باشگاه شاهین، همه پیشکسوتان و آنها که در خود همین فیلم مستند صحبت کرده‌اند حقایق را آن طور که اتفاق افتاده گفتند. اما نمی‌دانم جناب خیابانی چطور چنین نتیجه گرفت؟ این یک دروغ بزرگ است و با اخلاق و سکنات و رفتارهای پرویز دهداری منافات دارد و من از این بابت از دست خیابانی دلخورم.

دختر مرحوم دهداری می‌گوید: هرکس فقط در طول زندگی اش یک جمله از پرویز دهداری شنیده یا یک خاطره از او به یاد داشته باشد تایید می‌کند که القابی چون مرد اخلاق شایسته اوست. پدر من به اخلاق مداری و رعایت اصول جوانمردی شهره تاریخ است، چطور می‌شود چنین کسی به دنبال سهم از باشگاه شاهین باشد؟

از ایشان می‌پرسم: شما می‌فرمایید این جمله خلاف واقع است، پس حقیقت ماجرا را بگویید که گفت: من در سال ۴۶ هنوز به دنیا نیامده بودم اما دیگر از اعضای باشگاه شاهین همه ماجرا را گفتند. اختلاف پدرم با دکتر اکرامی‌بر سر تقسیم درآمدهای باشگاه بین بازیکنان بود. پدرم حق بازیکنان را می‌خواست. دایی هایم هنوز زنده و می‌توانند شهادت بدهند که در آن روزگار نوجوانانی که می‌خواستند برای تماشای بازی شوهرخواهرشان به ورزشگاه امجدیه بیایند، در تمام سالهای متمادی بازی دهداری برای تیم ملی و باشگاه ها حتی یک بار هم پرویز دهداری به آنها بلیط نداد تا رایگان به ورزشگاه بیایند. یک چنین آدمی‌چطور ممکن است به دنبال سهم برای خودش باشد؟

ناراحتی خانواده دهداری آنقدر شدید است که دختر آن مرحوم را هم ادامه می‌دهد: پرویز دهداری از نظر معنوی و محبوبیت مردمی‌یکی از غنی ترین انسان های تاریخ بود اما از نظر مالی مشکلات فراوانی داشت، از جمله این که تا روز آخر حیات مستاجر بود. امروز صحبت کردن از چنین آدم هایی به افسانه و قصه شباهت دارد، چرا که آدمها جور دیگری شده اند و برای سلام علیکم پول می‌خواهند اما این دلیل نمی‌شود که به گذشتگان وصله و انگ بچسبانیم. من به خاطر این بی اخلاقی چنان این چند روزه به هم ریخته ام که اگر آقای خیابانی این اشتباهات را تصحیح نکند و در یک مصاحبه یا در همان مستند حقیقت را نگوید آنگاه مجبور می‌شوم حرفهایی را بزنم که قطعاً به نفعش نخواهد بود.

۲۵۸ ۲۵۸

کد خبر 1662126

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جواد خیابانی باشگاه شاهین پرویز دهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، کتاب «اخلاق و درام» نوشته نصرت الله تابش از انتشارات بنیاد سینمایی فارابی وارد بازار نشر شد.

نویسنده کتاب «اخلاق و درام» در این کتاب با تحلیل آثار دراماتیک نظیر «رومئو و ژولیت»، «مکبث» و «هملت» از ویلیام شکسپیر، «آناکارنینا» و «مرگ ایوان ایلیچ» از لئو تولستوی، «تصویر دوریان گری» از اسکار وایلد، «بینوایان» از ویکتور هوگو، «فاوست» از ولفگانگ گوته، «سریر خون» کوراساوا، «کشتن مرغ مقلد» رابرت مالیگمن، «معصومیت از دست رفته» داود میرباقری، «چشمه‌ باکره» اینگمار برگمن، «گلادیاتور» ریدلی اسکات، «پدرخوانده» کاپولا و آثار بسیار دیگر، در جست‌وجوی پاسخ به این پرسش است که آیا مفاهیم اخلاقی، صرفاً توصیه‌ای به هنرمند است یا بدون مفاهیم اخلاقی، اثری دراماتیک خلق نمی‌شود؟

این کتاب در شش فصل و از منظر پیرنگی به موضوع اخلاق و پیوند آن با درام به همراه مثال‌های متعدد سینمایی پرداخته است؛ اخلاق و درام با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه در ۳۳۶ صفحه با قیمت ۲۹۰ هزار تومان منتشر و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

انتشارات بنیاد سینمایی فارابی نیز امسال با یکصد عنوان کتاب و فصلنامه در غرفه بنیاد فارابی در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به ۲ شکل حضوری و مجازی پذیرای دانشجویان، پژوهشگران، اساتید و عموم علاقه‌مندان سینما است.

کد خبر 6090674

دیگر خبرها

  • ۵ معلم از ۵ دهه ؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران
  • ۵ معلم از ۵ دهه ؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران 
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • آزمون‌ پذیرش مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی در خردادماه
  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • عاملان قتل خیابانی در یک قدمی میز محاکمه
  • دستگیری عوامل نزاع خیابانی در میاندوآب
  • «حجت عباسی» فرمانده پدافند هوایی شرق شد
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد