Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفت‌وگو با موضوع مقاومت منطقه‌ای و برگه‌ای جدید از قدرت و فشار بر رژیم صهیونیستی در پرتو اقتدار و اتحاد و با حضور حجت الاسلام محمد حسن اختری رئیس كمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین به روی آنتن رفت.

حجت الاسلام محمد حسن اختری وضعیت مقاومت را بسیار خوب توصیف كرد و گفت: مقاومت در شرایط بسیار برجسته قرار دارد و همچنان رو به پیشرفت با سرعت بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه به عنوان جنایات رژیم اشغالگر اسرائیل مشاهده می‌كنیم ناشی از ضعف این رژیم است و اگر رژیم صهیونیستی در شرایط خوبی قرار داشت با مسائل برخورد جنایتكارانه نداشت.

وی با اشاره وقوع چند انتفاضه در چند سال اخیر در فلسطین تصریح كرد: در تمام این انتفاضه‌ها رژیم اشغالگر مجبور به عقب نشینی شده است. گرچه از میان مردم فلسطین شهدای بیشتری تقدیم شده، اما رژیم صهیونیستی به ناچار به عقب نشینی كرده است، زیرا تاب ایستادگی در برابر مقاومت را ندارند. در جریان تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی نیز شاهد همین موضوع بودیم.

رئیس كمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین به اعلام رژیم صهیونیستی برای مقابله با جهاد اسلامی در حملات اخیر این رژیم به غزه اشاره و بیان كرد: این اقدام به این دلیل صورت گرفت كه آن‌ها قصد داشتند ضربه سنگین تری را به جهاد اسلامی وارد كنند، زیرا فكر نمی‌كردند جهاد به تنهایی توان ایستادگی تا این حد داشته باشد. از سوی دیگر این رژیم با این كار قصد اختلاف افكنی میان فلسطینیان و جریان مقاومت به ویژه جهاد اسلامی و حماس را داشت. اسرائیلی‌ها این كار را با توسل به بعضی از كشورهای عربی منطقه از جمله مصر انجام دادند.

وی عدم ورود حماس به مقابله با رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر را خوب ندانست و تاكید كرد: حماس باید ایستادگی خود در كنار جهاد اسلامی و مقابله با اسرائیل را نشان می‌داد و سكوت اختیار نمی‌كرد.

حجت الاسلام اختری با بیان اینكه حجم موشك‌هایی كه جهاد اسلامی به مناطق مختلف اسرائیل شلیك كرد نشان از توان بالای این گروه مقاومت دارد، گفت: همه شنیدیم كه ساكنین فلسطین اشغالی برای فرار از موشك‌های جهاد اسلامی به پناهگاه‌ها رفتند و یك وضعیت سختی از این منظر ایجاد شد. این مسئله باعث شد اسرائیل درخواست آتش بس بدهد كه این یك موفقیت بسیار خوب برای جهاد اسلامی بود بخصوص آن كه رژیم صهیونیستی مجبور شد شرایط جهاد اسلامی را بپذیرد.

رئیس كمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین شرایط مقاومت فلسطین را بسیار خوب عنوان كرد و گفت: از سوی دیگر شرایط حزب الله لبنان به عنوان بدنه اصلی مقاومت بسیار ایده آل است و رژیم صهیونیستی در طول ۱۲ سال گذشته نتوانسته است به حزب الله لبنان حمله كند.

وی به وضعیت رژیم اشغالگر قدس اشاره و اظهار كرد: وضعیت سیاسی رژیم صهیونیستی در داخل بسیار بحرانی است. انتخابات متعدد و زودهنگام را در این چهار سال شاهد بوده‌ایم. از سوی دیگر شاهد وضعیت نامناسب این رژیم در حوزه امنیتی و نظامی هستیم، زیرا با سلسله موشك‌هایی كه توسط جریان مقاومت به رژیم اشغالگر قدس حمله می‌شود، ترس و وحشت خاصی آنها را فرا می‌گیرد زیرا رژیم صهیونیستی توان مقابله با موشك‌ها را به سادگی ندارند.

وی افزود: گنبد آهنین آنها نیز به درد رژیم صهیونیستی نخورده و نتوانسته است نتیجه‌ای كه انتظار دارند را از آن بگیرند. همچنین حملاتی كه این رژیم به غزه و فلسطینیان داشته، موفقیتی از نظر نظامی برای آن‌ها به همراه نداشته است.

حجت الاسلام محمد حسن اختری با یادآوری ادعاها و اهداف رژیم صهیونیستی در ابتدای شكل گیری خود تصریح كرد: آن‌ها در ابتدا و حتی تا سال ۱۹۶۷ میلادی به دنبال این بودند كه اسرائیل را گسترش دهند و در این راستا مسئله از نیل تا فرات را مطرح كردند. از سال ۱۹۷۳ میلادی به بعد، اسرائیل به فكر اینكه می‌تواند كشورگشایی كند و یك جغرافیای بزرگ تشكیل دهد نیست و از این اندیشه خارج شده است.

رئیس كمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین با اشاره به راهبرد قدرت مند كردن رژیم صهیونیستی كه بعد از شكست طرح نیل تا فرات شكل گرفت بیان كرد: امروز شاهد هستیم اسرائیل قدرت به حساب نمی‌آید و دائما به دنبال این است كه با كشورهای اطراف خود از باب مصالحه وارد شود در حالی كه آن زمان به سلطه در آوردن كشورهای اطراف خود بود. این نشان می‌دهد اسرائیل موجودیت همه را پذیرفته است و این ناشی از ضعف این رژیم است كه این امر را می‌توان در مواجه این رژیم با غزه هم درك كرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مقاومت اسلامی رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین رژیم صهیونیستی رژیم اشغالگر جهاد اسلامی حجت الاسلام موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد

استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: مقاومت تحسین برانگیز مردم غزه زیر همه تهاجماتی که از زمین و اسمان و دریا به آنها می‌شود، در جهان مثال زدنی شده و همین، نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرده است. - اخبار سیاسی -

محمدباقر خرمشاد استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بروز و ظهور حق طلبی دانشجویان آمریکا و اروپا پس از سال‌ها جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را متاثر از سه اتفاق دانست و گفت: اتفاق اول به نوع جنایتی که صهیونیست‌ها این بار پس از گذشت بیش از 75 سال مرتکب شدند بازمی‌گردد. این بار در منظر افکار عمومی جهان و در یک فاصله زمانی کوتاه، در یک قلمرو جغرافیایی کوچک بیش از 35 هزار نفر که اگر با مفقودین حساب کنیم چیزی حدود 50 هزار انسان می شود را قتل و عام شده اند.

نگرانی آمریکا از توسعه تفکر ضد استکباری در جوانانش است

بپاخواستن جهان از ترس تکرار جنایات صهیونیست‌ها در جاهای دیگر

وی با تاکید بر اینکه دو سوم کشته شدگان اخیر در فلسطین زنان و کودکان هستند، افزود: مثل همیشه سازمان‌‌های بین المللی با تاخیر واکنش نشان دادند، اما همین را هم رژیم صهیونیستی هیچ حساب می‌کند. این اتفاق آشکار که نشان داد رژیم صهیونیستی به هیچکدام از هنجارهای بین المللی پایبند نیست، موجب شد جهان از ترس اتفاقات بعدی و تکرار جنایات صهیونیست‌ها در جاهای دیگر، نه فقط به خاطر فلسطینیان که به خاطر خودشان نیز خواستار جلوگیری اقدامات این رژیم شوند. 

مقاومت فلسطینیان موجب بیداری نخبگان آمریکایی شد

این استاد دانشگاه دومین اتفاق موثر را نوع مقاومت فلسطینیان عنوان کرد و گفت: مقاومت این مردم مثال زدنی شده است، چرا که از آسمان و زمین و دریا مورد تهاجم قرار می‌گیرند‌ و توده‌های مردم گروه گروه در گورهای دسته جمعی دفن می‌شوند؛ اما همچنان مقاوم می‌مانند‌. این نوع مقاومت برای جهان تحسین برانگیز شده و فضایی را ایجاد کرده که عامل سوم سر باز کند و آن بیداری نخبگان آمریکایی است.

خرمشاد خاطرنشان کرد: نخبگان آمریکایی در دهه‌های گذشته از شدت غرور و تکبر صهیونیست‌هایی که در هیئت حاکمه آمریکا و در لایه‌های مختلف قدرت آمریکا حضور داشتند و اعمال نفوذ می‌کردند، توان و جربزه مقابله نداشتند و انباشت این حس نارضایتی و شدت جنایات صهیونیست‌ها آخر سر موجب جرات پیدا کردن این نخبگان برای مقابله و اظهار نظر شد.

وی یادآور شد: در تاریخ آمریکا و در جریان جنگ ویتنام نیز دانشجویان، دانشگاهیان و نخبگان پیشگام بودند. در جریان جنبش دانشجویی اواخر دهه 60 و خشم عمومی جهانی علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی نیز همینگونه بود؛ اما امروز وجود فضا و شبکه‌های مجازی موجب پوشش و گسترش بیشتر این جریان شده است.

صهیونیست‌ها پلیس را وادار به برخوردهای خارج از عرف با دانشجویان می‌کنند

این استاد علوم سیاسی در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی علت برخورد خارج از عرف پلیس آمریکا با اساتید و دانشجویان گفت: برای فهم این علت باید به جایگاه خارج از عرف صهیونیست‌ها در هیئت حاکمه آمریکا بازگردیم. نوع قدرت و میزان نفوذ صهیونیست‌ها موجب شده حتی در برخورد با تجمعات آرام و مخالفت‌های اینچنینی، پلیس را وادار به برخورد‌های خارج از عرف کند.

چرا آمریکا حاضر است به خاطر اسرائیل سرمایه‌های اجتماعی خود را آتش بزند؟

خرمشاد در ادامه افزود: چیزی که برای منِ دانشجوی علم سیاست تعجب آور بوده این است که چرا آمریکایی‌ها و هیئت حاکمه آن حاضر هستند سرمایه‌های اجتماعی خود که ده‌ها سال برای آن‌ها وقت و هزینه صرف کرده‌اند را به پای صهیونیست‌ها آتش بزند؟ و حاضر هستند همه اندوخته‌های خود را فنا کنند تا رژیم صهیونیستی حفظ شود.

وی همچنین در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه چرا خیزش دانشجویان آمریکایی و اروپایی بیشتر از دانشجویان در ایران نمود پیدا کرده است، گفت: در دو محور می‌توان به این سوال پاسخ داد‌. محور اول اینکه برخلاف غرب که فضا در طول ده‌ها سال با رژیم صهیونیستی همسو بود، حالا غزه شرایطی را فراهم آورده تا کسانی که طی این سال‌ها امکان بروز و ظهور آزادانه نظراتشان را نداشتند، امروز این کار را بکنند و به صورت انفجاری هم این اتفاق رخ داد.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: اما در جمهوری اسلامی ایران فضای رسمی و غیر رسمی همیشه در حمایت از فلسطین بوده و الان نیز به صورت متداول ادامه دارد و طبیعتا آن حالت انفجاری غرب را ندارد‌. اما محور دیگری که وجود دارد فضای دانشجویی ایران است. این فضا تابع یک فضای روشنفکری و نخبگانی است، اما بیش از دو دهه است که در آن یک جریان لیبرالیستی قوت پیدا کرده است.

لیبرال‌ها در ایران تکلیفشان با مساله فلسطین روشن نیست

خرمشاد تصریح کرد: لیبرال‌ها در ایران تا امروز نتوانستند تکلیفشان را با مساله فلسطین روشن کنند. همه جای دنیا روشنفکران از فلسطین حمایت می‌کنند و نه از طرف مقابل، منتهی در ایران جناح لیبرالِ روشنفکری این نگاه را ندارد. نظام جمهوری اسلامی نیز مخالفت صریح خود را با رژیم صهیونیستی همیشه داشته و فضای روشنفکری ایران در این قضیه با نظام زاویه دارد.

سایه جناح لیبرالِ روشنفکر در مساله فلسطین بر جریان دانشجویی کشور

وی در پایان گفت: این زاویه داشتن جناح لیبرال روشن فکر با نظام موجب شده تا آنها یا با مساله فلسطین همراهی نکنند یا سکوت اختیار کنند. در چنین شرایطی باید گفت در موضوع فلسطین، موضع جمهوری اسلامی ایران روشنفکرانه‌تر از این طیف از روشنفکران شده است‌. این تضاد در جریان دانشجویی ما نیز سایه افکنده و آن را در ماجرای غزه منفعل کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترور یک فرمانده مقاومت به دست تشکیلات خودگردان/واکنش حماس و جهاد اسلامی
  • سازمان دفاع مدنی غزه: هنوز بیش از ۱۰۰۰۰ پیکر زیر آوارها مدفونند
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • جزئیات جدید توافق سه مرحله ای حماس و اسرائیل منتشر شد/شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۵۹۶ نفر رسید
  • فراخوان ارسال مقالات به همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»
  • جهاد اسلامی: جنگ جز با توقف تجاوز و عقب‌نشینی دشمن پایان نمی‌یابد
  • ژنرال صهیونیست: حزب‌الله منطقه امنیتی حائل در داخل اسرائیل ایجاد کرده است
  • نقش مهم رسانه در عملیات طوفان الاقصی و رویدادهای پس از آن/دست برتر رسانه‌های مقاومت در تبیین جنایتهای رژیم صهیونیستی
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • با طرح پیشنهادی جدید اسرائیل، توافقی در کار نیست