Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرزاد اکبرپور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا درباره اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در پی بارش‌های اخیر و وقوع سیلاب اظهارداشت: در پی بارش‌های اخیر و وقوع سیلاب‌های متعدد در اقصی نقاط کشور "دبیرخانه کمیته مرکزی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل" اقدامات مهمی از قبیل بررسی وضعیت سیلاب در نقاط مختلف ایران از طریق رصد گزارشات هواشناسی، سایر مبادی ذیربط و واحدهای استانی و اجرائی سازمان در سطح کشور را در دستور کار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بررسی مشکلات و آسیب‌های وارده به واحدهای اجرایی در سطح کشور (از جمله مراکز درمانی و شعب سازمان تامین اجتماعی) از طریق گزارش‌گیری و تماس مستمر با نمایندگان استانی و ارائه راهکارهای لازم جهت برطرف‌سازی مشکلات و آسیب‌های احتمالی و جمع‌بندی و انعکاس گزارشات واصله به مبادی ذیربط سازمانی (حسب نیاز) به منظور انجام اقدامات لازم نیز از دیگر محورهای انجام شده به همت سازمان تامین اجتماعی در این دوره است.

اکبرپور ادامه داد: مطابق با گزارشات واصله از ادارات کل و مدیریت درمان استان‌ها، اقداماتی از جمله رصد تاثیرات حادثه بر واحدهای اجرایی در سطح استان، رفع سریع آسیب‌های تاثیرگذار بر ارائه خدمات سازمان، آماده‌باش واحدهای درمانی در کلیه استان‌ها به ویژه مناطق درگیر سیلاب، پذیرش مصدومین احتمالی حادثه و اقدامات پیشگیرانه (همچون جلوگیری از ورود و خسارت ناشی از ورود آب، کنترل اختلال در شبکه برق، مراقبت از اسناد ومدارک و کلیه تجهیزات آسیب‌پذیر، آبگرفتگی‌ها و کنترل عایق‌بندی) نیز مدنظر سازمان قرار گرفت.

وی با تاکید بر ضرورت اقدامات احتیاطی گفت: اقدامات احتیاطی و آمادگی در برابر خسارات و آسیب‌های تبعی نظیر انسداد مسیرهای ورودی آب به ساختمان و محوطه، تعبیه مسیرهای تخلیه آب، استفاده از پمپ‌های کف‌کش، پیگیری و طرح انجام تعهدات و مساعدت‌های قانونی برای بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان نیز از اهم اقدامات انجام شده در این رابطه است.

این مسئول تصریح کرد: با توجه به احتمال بارش‌ در آینده در برخی مناطق و همچنین ادامه تاثیرات احتمالی حادثه نیز تمامی اقدامات لازم تا تثبیت وضعیت، در دستورکار کلیه واحدهای سازمانی قرار گرفته است.

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی همچنین از تشکیل یک کمیته مرکزی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در سازمان تأمین اجتماعی به ریاست معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌ها خبر داد.

به گزارش ایرنا، ارتقای آمادگی و توان مقابله با سوانح و تهدیدها و پیشگیری و کاهش خسارات این سوانح و تهدیدها از وظایف اصلی کمیته مرکزی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل به شمار می‌رود.

بارش های موسمی مردادماه ۲۴ استان را تحت تاثیر قرار داد و باعث تخریب راه های مواصلاتی در برخی استان ها شد؛ پیش از ورود این سامانه بارشی به کشور هشدارهای لازم به مردم داده شد و ستادهای مدیریت بحران در استان ها به حالت آماده باش درآمدند.

با آغاز این بارش ها، دستگاههای امدادی و نیروهای مردمی به همراه مسئولان کار امدادرسانی به مردم در مناطق سیلزده را آغاز کردند و این روند همچنان ادامه دارد. استانداران و فرمانداران نیز با حضور میدانی در مناطق سیلزده از نزدیک بر روند امدادرسانی ها نظارت دارند.

بر اساس اعلام رئیس جمعیت هلال احمر تا روز ۱۲ مرداد شمار هموطنان جانباخته در سیلاب های اخیر بر اساس آخرین آمار به ۹۳ تن رسیده است؛ تعداد هموطنان مفقود شده در این سیلاب ها نیز ۶ نفر است.  

سیلاب های ناشی از پدیده مانسون از تاریخ اول مرداد آغاز شده و همچنان ادامه دارد؛ در این سیلاب ۲۴ استان کشور آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی هرمزگان، همدان و یزد درگیر شده است.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی اختصاصی ایرنا سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی اختصاصی ایرنا سیل سازمان تامین اجتماعی اختصاصی ایرنا سیل مدیریت بحران استان ها سیلاب ها بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران

سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز پنجشنبه در راستای سفر‌های استانی و در اولین برنامه از سلسله بازدید‌ها از محلات تهران و پیگیری مشکلات مردم، پس از بازدید از بخش‌هایی از مناطق ۱۷ و ۱۸ در جنوب غرب پایتخت، در جلسه پیگیری موضوعات ویژه این دو منطقه در مسجد ابوذر، واقع در محله فلاح حضور یافت و پس از شنیدن گزارش مسائل و مشکلات اولویت‌دار مردم این مناطق، دستوراتی جهت تسریع در رفع این مشکلات صادر کرد.

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، وزاری بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، استاندار، شهردار و رئیس شورای شهر تهران نیز حضور داشتند، ابتدا موضوع کمبود فضا‌های بهداشتی و درمانی و همچنین توسعه و تجهیز چهار بیمارستان موجود در این مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیسی پس از شنیدن گزارشات معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار تهران، مقرر کرد موضوع تامین مالی فاز ۱ طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد در اسرع وقت از سوی وزارت بهداشت تامین و این بیمارستان تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

همچنین جهت تامین زمین مورد نیاز برای توسعه بیمارستان ضیائیان مقرر شد شهردار تهران طی جلسه‌ای با وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، موضوع استفاده از زمین‌های متعلق به این وزارتخانه را بررسی و پس از احصا راهکار، نتیجه را جهت تصویب به دولت ارائه کنند.

همچنین با دستور رئیس جمهور در این جلسه مقرر شد مشکل تجهیز بیمارستان‌های این دو منطقه با همکاری وزارت بهداشت و بهره‌گیری از ظرفیت خیرین این حوزه در اسرع وقت مرتفع شود.

مشکل کمبود سرانه آموزشی در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران از دیگر موضوعات ویژه و اولویت‌دار این مناطق بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت با دستور رئیس جمهور و ناظر به نیاز مبرم مردم این مناطق به فضا‌های آموزشی مقرر شد در مرحله اول در هر منطقه ۳ الی ۵ مدرسه به فوریت احداث شود.

همچنین بنا به تاکید رئیس جمهور و در راستای ایجاد نشاط اجتماعی بیشتر، به ویژه در میان نسل جوان مقرر شد در هر یک از این مناطق دو مجموعه ورزشی احداث شود.

رئیسی از وزیر آموزش و پرورش نیز خواست به منظور اجرای عدالت آموزشی برای کاهش هر چه بیشتر مدارس دو شیفته در این مناطق در اسرع وقت برنامه‌ریزی و اقدام کند.

سومین موضوع ویژه و اولویت‌دار مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران نیز موضوع بافت فرسوده در این مناطق بود که رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش معاون اجرایی، وزیر راه و شهرسازی، شهردار و استاندار تهران، با تاکید بر اهمیت نقش مشارکت مردمی در حل این مشکل، از مسئولان مربوطه خواست با بررسی راهکار‌های قانونی، بسته تشویقی شامل مجموعه‌ای از مشوق‌ها و تسهیلات حمایتی دولت برای بازسازی بافت فرسوده توسط مردم را تهیه و تدوین و در این مناطق به شکل عمومی اطلاع‌رسانی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • دستور رییسی برای رفع مشکلات درمانی وآموزشی درجنوب غرب تهران
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید