Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@15:18:32 GMT

۶۱ واحد صنعتی راکد در کردستان قابلیت احیا دارند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۱۱۲۲

۶۱ واحد صنعتی راکد در کردستان قابلیت احیا دارند

بختیار خلیقی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: رونق تولید ضمن رشد اقتصادی و کاهش تورم، موجب رفاه و اعتماد به نفس ملی می‌شود.

وی از تقویت صنایع خرد و زیرپوشش قراردادن آنها برای توسعه و ایجاد اشتغال بیشتر در استان خبر داد و افزود:  تقویت واحدهای تولید صادرات‌گرا در استان پیگیری می‌شود و حمایت از طرح‌های پیشران مورد توجه جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان به اشتغال به کار بیش از  ۱۵ هزار نفر در بخش صنعت استان گریزی زد و افزود: ۳ هزار نفر در بخش معدن و ۱۷۵ هزار نفر در بخش تجارت مشغول بکار هستند.

به گفته وی، براساس پایش واحدهای تولیدی و صنعتی ۱٦۵ واحد غیرفعال در استان وجود دارد که ۶۱ مورد آن قابلیت احیا دارند.

خلیقی با بیان اینکه فعال‌سازی واحدهای معدنی راکد و نیمه‌ راکد از اولویت‌های سازمان صمت در کردستان است، گفت: از ۹۸٥ واحد صنعتی موجود در استان ۵۸۷ واحد فعال، ۱۶۵ واحد غیرفعال و مابقی نیمه فعال هستند.

وی از بازگشت به فعالیت ۶ واحد راکد تا پایان تیرماه در استان خبر داد و افزود: ۱٨ گونه ماده معدنی در استان وجود دارد.

به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان، ٨۳۵ میلیارد تومان وصولی حقوق دولتی در سال گذشته از معادن استان به خزانه واریز شده است.

خلیقی با بیان اینکه به منظور ایجاد زنجیره و جلوگیری از خام‌ فروشی، در پهنه دیواندره پرواز ژئوفیزیک هوایی برای شناسایی نقاط امیدبخش با تخصیص اعتباری بالغ بر ۲٨۰ میلیارد تومان در حال اجراست، گفت: ۵۳ درصد از مساحت دیواندره زیرپوشش این مهم قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: رییس سازمان صنعت کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ احمد فعله گری در این باره صنایع را از مهمترین رکن های هر جامعه برای افزایش تولید ذکر کرد و اظهار داشت: شرکت گاز استان کردستان یکهزار و ۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.   

وی در ادامه رونق صنعت را نشانه توسعه هر استان ذکر کرد و بیان داشت: اهميت اصلي و واقعي گاز طبيعي با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابليت تبديل به هزاران نوع کالاي با ارزش اقتصادي در بخش صنعت به عنوان ماده اوليه و يا منبع انرژي ظاهر مي‌شود.

فعله گری افزود: نياز روزافزون به گاز براي تأمين انرژي و سوخت و همين‌طور ارز حاصل از فروش و صادرات براي سرمايه گذاري و راه اندازي صنايع مادر و زيربنايي در کشور، انديشه تمرکز بخشيدن فعاليت هاي مرتبط با صنعت گاز را تقويت کرد.  

وی با اشاره به اینکه یکهزار و 892  واحد صنعتی استان مشمول قانون مصوبه شورای اقتصاد  شدند، اضافه کرد: این تعداد واحد در مجموع سالانه مصرف کننده 56 میلیون لیتر فرآورده های نفتی بودند که با برنامه ریزی مدون ، تمام صنایع پر مصرف تا پایان سال جاری به شبکه سراسری گاز طبیعی وصل می شوند. 

فعله گری به تعداد صنایع گازدار شده مصوبه شورای اقتصاد تا پایان فروردین ماه امسال اشاره کرد و گفت: تاکنون یکهزار و ۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد گازدار شده اند که با تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد صنایع  سالانه در مصرف  52 میلیون لیتر سوخت های مایع صرفه جویی می شود. 

مدیرعامل شرکت گاز کردستان یادآور شد: در سال 1402 تعداد 100 واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شده که برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی 38 کیلومتر شبکه گذاری انجام گرفته است. 

فعله گری خاطرنشان کرد: در حال حاضر با گازرسانی به یکهزار و ۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی که با حجم شبکه گذاری 630 کیلومتر انجام گرفته است و باگازرسانی به این واحدهای تولیدی و صنعتی 93 درصد حجم جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت های مایع محقق شده که در سال جاری با گازرسانی به اهداف پیش بینی شده این حجم جایگزینی به 95 درصد افزایش خواهد یافت. 

وی در ادامه سخنانش بهره مندی واحدهای صنعتی از انرژی مطمئن و در دسترس  را موجب افزایش تولید و اشتغال زایی پایدار ذکر کرد و گفت: با پروژه هایی که در بخش گازرسانی به واحدهای صنعتی فعال است تا پایان سال جاری تعداد دیگری از واحد های صنعتی به چرخه مصرف کنندگان گاز طبیعی می پیونند.

 فعله گری افزود: در سال 1403 برنامه ریزی برای گازرسانی به 40 واحد تولیدی و صنعتی  صورت گرفته که تا پایان فروردین ماه امسال تعداد 3 واحد صنعتی به صف مصرف کنندگان گاز طبیعی افزوده شده اند.  

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در پاپان اضافه کرد: ناگفته نماند که منابع عظیم گاز ایران می‌تواند در تحقق اقتصاد ملی و یا اصلاح اقتصادی کشور نقش‌آفرینی نماید ،کارکرد و نوع فعالیت تمام مولفه های اقتصادی در حمایت از تولید داخلی نقش اساسی دارد، اما در این میان جایگاه صنایع و فعالیت های صنعتی، نقشی حساس را به خود اختصاص داده است و امروزه در اکثر کشورهای جهان صنعت و تولیدات صنعتی، نقش مهمی در تولید ملی و رشد اقتصادی جامعه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه