Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@06:34:02 GMT

تاکتیک ها و روش های اطلاعاتی ارتش آمریکا لو رفته است

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۱۲۸۸

تاکتیک ها و روش های اطلاعاتی ارتش آمریکا لو رفته است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، قانونگذاران جمهوری‌خواه آمریکا روز یکشنبه به شکست دولت جو بایدن در خروج نیروهای امنیتی سابق افغانستان که اطلاعات حساسی از عملیات آمریکا دارند، اشاره کردند و گفتند که این نیروها در معرض استخدام و بکارگیری توسط روسیه، چین و ایران هستند.

در گزارش جمهوری خواهان آمده است که دولت بایدن در اولویت دادن به تخلیه کوماندوهای افغانستان شکست خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقلیت جمهوری خواه کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در گزارش خود به مناسبت اولین سالگرد تسلط طالبان بر کابل اعلام کردند: «گزارش ها نشان می‌دهد برخی از نیروها و پرسنل نظامی سابق افغانستان به کشورهای همسایه مانند ایران فرار کرده‌اند و این جز به معنای تهدید بیشتر برای ارتش آمریکا نیست.»

دولت بایدن عملیات خروج از افغانستان را یک موفقیت فوق العاده می نامد که بیش از ۱۲۴ هزار آمریکایی و افغان را جابه جا کرد و یک جنگ بی پایان را به پایان رساند. جنگی که در آن حدود ۳۵۰۰ سرباز آمریکایی و کشورهای متحد ناتو به همراه صدها هزار افغان کشته شدند.

اکنون یک سال پس از خروج آمریکا از افغانستان؛ جمهوری خواهان در گزارش ارزیابی خود می‌گویند که استفاده از نیروهای کماندو افغانستان توسط روسیه، چین و یا ایران یک خطر بزرگ امنیت ملی برای آمریکاست، زیرا کماندوهای افغان با تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و رویه‌های ارتش و جامعه اطلاعاتی ایالات متحده آشنا هستند.

برخی از مقامات و کارشناسان آمریکایی می‌گویند که بایدن بدون ارزیابی درست درس‌های جنگ و بدون پاسخگویی در مورد تخلیه آشفته، به دنبال خروج از افغانستان بوده است.

در گزارش جمهوری خواهان آمده است که بخش زیادی از تاکتیک‌های ارتش آمریکا از سوی کوماندوهای سابق افغانستان احتمالاً لو رفته و اکنون ارتش آمریکا از نظر امنیتی با چالش و بحران لو رفتن روش‌های نظامی خود روبروست.

دولت بایدن سال گذشته به صورت غیرمسئولانه خروج آمریکا از افغانستان را اعلام کرد و این اقدام به هرج و مرج بسیار گسترده در کشور جنگ زده افغانستان منجر شد.

کد خبر 5563370

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان دولت بایدن ایران ارتش آمریکا ایالات متحده امریکا ایالات متحده ناتو جمهوریخواهان روسیه چین رویترز ایالات متحده امریکا روسیه رژیم صهیونیستی عراق فلسطین اوکراین تایوان سوریه سلمان رشدی ترکیه جنگ اوکراین انگلیس افغانستان ارتش آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۱۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، کاخ سفید اعلام کرده است که ما نسبت به هرگونه تهدید علیه نیروهای خود به ویژه در عراق و سوریه آگاه هستیم.

وزارت دفاع آمریکا موسوم به پنتاگون نیز اعلام کرده است که گروه‌‎های متحد با ایران روز گذشته برای اولین بار از ۴ فوریه دو حمله به نیروهای ما در عراق و سوریه انجام دادند. پنتاگون ادعا کرده که این حملات نافرجام بوده است.

پنتاگون همچنین افزود: ما از دولت عراق می‌خواهیم تمام اقدامات را برای تضمین امنیت نیروهای آمریکایی در برابر حملات گروه‌های مسلح انجام دهد.

ادعاهای پنتاگون در حالی مطرح شده است که دو روز پیش، نیروهای مقاومت عراق اعلام کردند که عملیات‌های خود علیه نیروهای آمریکایی را باردیگر آغاز می‌کنند.

در همین ارتباط نیز گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای اعلام کردند که گروه‌های مسلح عراق به دلیل عدم پیشرفت در زمینه خروج آمریکا، عملیات خود را علیه نیروهای آمریکایی از سر خواهند گرفت.

به گفته گردان‌های حزب الله عراق، از سرگیری عملیات علیه آمریکایی‌ها در نتیجه عدم پیشرفت مذاکرات در زمینه خروج نیروهای آمریکایی از عراق در سفر «شیاع السودانی»، نخست وزیر به واشنگتن صورت می‌گیرد.

هفته گذشته محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق در جریان سفر خود به ایالات متحده با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کرده بود. در این دیدار السودانی با اشاره به مساله خروج نیروهای آمریکایی از عراق گفته بود: ما پیرامون مشارکت پایدار بر اساس توافق چارچوب راهبردی رایزنی خواهیم کرد. ما به مصوبات کمیته عالی هماهنگی میان عراق و آمریکا پایبند خواهیم بود. دولت من در اجرای این توافق جدیت دارد.

چند ماه پیش نیز، یک رسانه شاخص آمریکایی در تحلیلی با اشاره به حملات فزاینده گروه‌های مقاومت عراقی به پایگاه نظامیان آمریکایی در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه نوشت: افزایش تلفات نظامی و شمار بالای مجروحان آمریکایی در عراق، واشنگتن را بر آن داشته که درباره چالش پرمخاطره حضور نظامی نیروهایش در خاک عراق وارد مذاکرات اولیه با مقامات عراقی شود.

روزنامه واشنگتن تایمز با اشاره به زمزمه آغاز مذاکرات میان مقامات بغداد و واشنگتن درباره خروج احتمالی دست‌کم ۲۵۰۰ نظامی آمریکایی از خاک عراق افزود: با شدت گرفتن جنگ در غزه و حملات پی‌درپی گروه‌های مقاومت عراقی به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه طی ۳ ماه گذشته، اکنون در پارلمان عراق نیز مطالبات برای خروج آمریکا از خاک این کشور افزایش یافته است.

این گزارش افزوده بود: «طبق اظهارات مقامات وزارت خارجه آمریکا، مذاکرات برای کاهش تدریجی و حساب شده مستشاران نظامی آمریکا و هم‌پیمانانش در عراق با هدف پایان دادن به مأموریت نظامی نیروهای ائتلاف بین المللی در عراق به زودی آغاز خواهد شد.»

به نوشته واشنگتن تایمز، مقامات آمریکایی با اذعان به ده‌ها مجروح و آسیب مغزی نیروهای نظامی تحت امر خود به دنبال حملات گروه‌های مقاومت عراقی به محل استقرار نظامیانش فاش ساختند که از زمان آغاز حملات از سه ماه گذشته تاکنون، برخی از نیروها نیز دارای جراحت عمیق و وضعیت وخیمی دارند.

از سوی دیگر، «سابرینا سینگ»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بهمن ماه گذشته در سخنانی با اذعان به شدت یافتن دامنه حملات به نیروهای آمریکایی مستقر در عراق طی ماه‌های جاری در مقایسه با ۱۰ سال گذشته با فرافکنی آشکار درباره موضوع کاهش حضور نیروهای این کشور در عراق مدعی شده بود که مسئله خروج آمریکا به میزان آمادگی نیروهای نظامی عراق در دفاع از حاکمیت ملی و سرزمینی در برابر تهدیدها بستگی دارد.

این روزنامه مطرح آمریکایی در بخش دیگری از گزارش خود درباره چالش آینده حضور نظامی آمریکا در عراق با استناد به ادعاهای دولتمردان آمریکایی که تاکنون درخواست رسمی از سوی بغداد برای ترک این کشور دریافت نکرده‌اند؛ افزود: «اما نیروهای آمریکایی احتمالاً در اقلیم نیمه خودمختار شمال کردستان که دولت آن روابط نزدیک‌تری با واشنگتن دارد، باقی خواهند ماند.»

کد خبر 6087135

دیگر خبرها

  • نگرانی آمریکایی ها: بایدن در دوره دوم ریاست جمهوری می میرد
  • نگرانی آمریکایی‌ها: بایدن در دوره دوم ریاست‌جمهوری می‌میرد
  • در شش ماه گذشته در یک جنگ دو مرتبه شکست اطلاعاتی خوردیم + فیلم
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق