Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@21:59:28 GMT

سراب مهاجرت به انگلیس و گذر سخت از آبراه مانش

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۱۹۵۲

سراب مهاجرت به انگلیس و گذر سخت از آبراه مانش

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در تداوم سراب مهاجرت به انگلیس، رسانه‌ها غروب یکشنبه به وقت تهران گزارش دادند که بیش از ۲۰۰۰۰ نفر در تلاش برای ورود به انگلیس از طریق قایق‌های کوچک از آبراه مانش عبور و حد نصاب جدیدی را ثبت کردند.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» روز شنبه ۶۰۷ نفر وارد سواحل انگلیس شدند و حد نصاب جدیدی را برای ورود پناهجویان به ثبت رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رفت تا ۶۰۰۰۰ نفر در سال ۲۰۲۲ از آبراه مانش عبور کنند

باوجود تلاش‌های وزارت کشور انگلیس برای دشوار کردن سفر، تعداد افرادی که به دنبال این مسیر هستند افزایش یافته است و از ۱۸۴۳ نفر در سال ۲۰۱۹ به ۲۸۵۲۶ نفر در سال ۲۰۲۱ رسیده است.

«پریتی پتل» وزیر کشور انگلیس به نیروی مرزی دستور داده بود تا تاکتیک‌هایی مانند سلاح‌های صوتی را برای ردیابی و جلوگیری از ورود قایق‌های کوچک مهاجر و همچنین استفاده از قایق‌های گارد ساحلی برای عقب راندن اجباری قایق‌های مهاجر به کار گیرند.

در ماه آوریل، دولت انگلیس طرحی بسیار بحث برانگیز را پیش برد که به موجب آن پناهجویان به یک سفر یک طرفه به رواندا فرستاده می‌شوند. این طرح در سراسر انگلیس مورد انتقاد احزاب مخالف و سازمان های حقوق بشر و همچنین در سراسر جامعه بین المللی قرار گرفت و سازمان ملل متحد نیز از آن انتقاد کرد.

طرح جدید پناهندگی با اقدامات قانونی مواجه شده است و اولین پرواز مهاجران مستقر در انگلیس به رواندا با یک حکم قانونی در آخرین لحظه در ژوئن لغو شد.

«لیز تراس» یکی از رقبای رهبری حزب محافظه کار انگلیس پس از استعفای « بوریس جانسون» نخست وزیر کنونی این کشور است. انگلیس و رواندا اخیراً قراردادی را در زمینه مشارکت پناهندگی منعقد کرده‌اند که بر اساس آن این کشور در ازای منافع مالی تعداد معینی از پناهندگان را در خاک خود میزبانی می‌کند.

روزنامه «تایمز»  اخیرا نوشت که تراس در محافل خصوصی به نمایندگان پارلمان گفته که مایل است از توافق منعقد شده با رواندا، در ترکیه نیز تقلید کند. 

ایران نیز پیشتر در زمینه طرح انگلیس در انتقال پناهجویان به کشور آفریقایی رواندا اعلام کرده بود،این طرح انگلیس در قرار دادن مسؤولیت خود در قبال پناهجویان بر دوش یک کشور ثالث، افراد پناهنده را در معرض نقض حقوق مندرج در کنوانسیون‌های پناهندگی و معاهدات حقوق بشری قرار داده و ملاحظات انسانی و اخلاقی را به شکل کاملی نادیده می‌گیرد. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سراب آبراه مانش رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۱۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان

بر اساس جدیدترین آمار‌ها در سه ماهه ابتدایی سال ۲۰۲۴ شمار اخراج پناهجویان از آلمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، بر اساس جدیدترین آمار‌ها در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ حدود ۴۸۰۰ پناهجو از آلمان اخراج شدند که ۱۲۰۰ نفر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است. به گفته مقامات این اعداد ممکن است در طول مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

به این ترتیب تعداد اخراج‌ها از آلمان در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به میزان قابل توجهی افزایش یافت. سخنگوی وزارت کشور فدرال آلمان اعلام کرد که از ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ در مجموع ۴۷۹۱ پناهجو از این کشور اخراج شده اند این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته تعداد آن‌ها ۳۵۶۵ مورد بوده است.

یک سخنگوی این وزارتخانه ارقام گزارش اشپیگل را که به تحلیل محرمانه این وزارتخانه اشاره داشت تایید کرد. بر این اساس، در ماه مارس حدود ۲۳۴۰۰۰ نفر که موظف به ترک کشور بودند در آلمان زندگی می‌کردند.

بر اساس این گزارش، در محافل امنیتی آلمان این نگرانی وجود دارد که به دلیل فشار بر مقامات پیرامون مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا در تابستان، تعداد اخراج‌ها به شدت کاهش یابد. از طرفی به دلیل افزایش کنترل‌های مرزی و استقرار بیشتر، احتمالاً افسران کمتری برای انجام این کار در دسترس خواهند بود.

به گزارش اشپیگل در مجموع، نهاد‌های آلمانی از ابتدای سال جاری میلادی شاهد کاهش جزئی مهاجرت غیرقانونی بوده اند. با این وجود، مهاجرت همچنان در این کشور در سطح بالایی قرار دارد. به زعم نهاد‌های آلمانی اعداد و ارقام نباید به این نتیجه برسد که "مهاجرت غیرقانونی اکنون تحت کنترل است.

اداره فدرال مهاجرت آلمان تعداد درخواست‌های جدید پناهندگی ارسال شده در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ را ۶۵۴۱۹ مورد گزارش کرد. در سه ماهه مشابه سال گذشته ۸۰۹۷۸ درخواست اولیه وجود داشت.

منبع: تابناک

دیگر خبرها

  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • ویدئو| پناهنده ایرانی: به خط پایان رسیده‌ام!
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • جاری شدن چشمه آب در دل سنگ های سراب دره شهر
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک