Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@22:57:13 GMT

ایمپلنت دیجیتال

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۲۴۰۳

ایمپلنت دیجیتال یک روش فوق العاده برای اشخاصی است که از کاشت دندان و جراحی می ترسند. دندانپزشکی با محوریت دیجیتال روز به روز گسترده تر می شود.

ایمپلنت دیجیتال روش درمان جدید کاشت دندان دائمی است. در این روش، کاشت ایمپلنت دندان با استفاده از فناوری جدید صورت میگیرد و روند درمان بسیار سریعتر و آسانتر از ایمپلنت معمولی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب به معرفی کامل این نوع ایمپلنت و ذکر مزایای آن نسبت به ایمپلنت معمولی می‌پردازیم.

ایمپلنت دیجیتال، بهترین ایمپلنت فوری یا یک روزه

معمولا افرادی که نیاز به کاشت ایمپلنت دارند، غیر از اینکه به دنبال بهترین متخصص ایمپلنت هستند به دنبال بهترین روش ایمپلنت دندان هم میگردند. یکی از شگفتی های دندانپزشکی مدرن در زمینه کاشت ایمپلنت، ایمپلنت دیجیتال است. علم دندانپزشکی در سال های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته است و شاخه ایمپلنت در آن توسعه گسترده ای پیدا کرده است. استفاده از ایمپلنت دیجیتال باعث شده است که ایمپلنت های دندانی زیبایی و عملکرد به مراتب بهتری داشته باشند. هر چند به سبب تکنولوژی مدرن مورد استفاده در روش ایمپلنت دیجیتال، هزینه آن نسبت به ایمپلنت دندان سنتی کمی بیشتر است؛ اما مزیت هایی دارد که این افزایش قیمت را توجیه می کند.

در ادامه ایمپلنت دیجیتال را با روش های سنتی آن به طور کامل مقایسه خواهیم کرد. تکنیک جایگذاری ایمپلنت دیجیتال جهت حفظ ساختار لثه، استخوان فک و جلوگیری از تحلیل بیشتر لثه و استخوان به کار می‌رود. در این روش بعد از بی حسی موضعی ، لثه به قطر ایمپلنت پانچ می‌شود و از همان محل پانچ لثه، ایمپلنت جای گذاری می‌شود.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

همانطور که گفته شد، ایمپلنت دیجیتال به روش‌ جدید کاشت دندان گفته میشود، که در آن از تکنولوژی و فناوری جدید استفاده میشود. با انتخاب این نوع ایمپلنت به عنوان روش درمان خود، از مزایای بسیار آن بهره مند خواهید شد، که در ادامه به طور مفصل به آن خواهیم پرداخت. قابل ذکر است که تمامی کلینیک‌ها دستگاه‌های مورد نیاز این نوع ایمپلنت را ندارند. در ادامه دستگاه‌هایی که ایمپلنت دیجیتال احتیاج دارد را معرفی میکنیم.

ایمپلنت دیجیتال برای چه کسانی مناسب تر است؟

ایمپلنت دیجیتال کاربردهای زیادی دارد و حتی افرادی که دیابت دارند هم می توانند از آن استفاده کنند. اگر یکی از شرایط زیر را دارید بهتر است از ایمپلنت دیجیتال برای کاشت دندان های خود استفاده کنید .

بیماران سیگاری بیماران دیابتی بیمارانی که عرض استخوان بسیار کمی دارند و به آن‌ها جراحی‌های وسیع پیوند استخوان پیشنهاد شده است. بیمارانی که ارتفاع استخوان کمی دارند و به آن‌ها جراحی‌های پیشرفته جابجایی عصب پیشنهاد شده است. کسانی که نیاز به روکش فوری دارند. کسانی که ترس از جراحی کاشت دندان دارند. تحویل فوری روکش ایمپلنت

با استفاده از روش کاشت دندان به روش دیجیتال به احتمالی قوی روکش موقت در همان روز قابل دریافت خواهد بود و هم چنین در این روش بازسازی سریع تر صورت خواهد گرفت.



ملزومات درمان ایمپلنت دیجیتال دندان

باید قبل ار انجام کار از محیط دهان قالب گیری کنیم؛ البته اخیرا دوربین های داخل دهانی جدیدی معرفی شده‌اند که با اسکن‌ کردن محیط دهان کار قالب گیری را به صورت دیجیتالی انجام می دهند و نیاز به قالب گیری فیزیکی را برطرف می کنند.

در ادامه به وسیله فایل قالب دیجیتال یا همان اسکن دهان بیمار و فایل رادیوگرافی (CBCT) فک بیمار در نرم افزار، شبیه سازی می شود و پس از آن، بهترین موقعیت کاشت ایمپلنت با توجه به کیفیت استخوان فک بیمار و محل قرارگیری سینوس یا عصب تعیین و مراحل جراحی شبیه سازی خواهد شد. پس از تایید نهایی راهنمای جراحی ساخته خواهد شد.



. مدل سازی سه بعدی کامپیوتری

بزرگترین مزیت ایمپلنت دیجیتال نسبت به ایمپلنت های معمولی، استفاده از راهنمای دیجیتال حین جراحی است. این راهنمای دیجیتال همان مدل سازی سه بعدی کامپیوتری است، که وضعیت عصب دندان از دست رفته و همچنین وضعیت استخوان آن‌را به خوبی نمایش می‌دهد. با استفاده از این اطلاعات، دندان‌پزشک با دقت و تمرکز بالایی جراحی را انجام خواهد داد. همچنین میزان برش نیز به میزان قابل توجهی کاهش میابد، که در نتیجه فرد درد و خونریزی پایین‌تری را تجربه خواهد کرد. دوره‌ی نقاهت بعد از جراحی نیز به شدت کاهش میابد. یکی از دیگر مزیت‌های استفاده از راهنمای دیجیتال حین جراحی، عدم صدمه به بافت‌های دندان مجاور و همچنین آسیب نرسیدن به عصب دندان میباشد.

مزایای ایمپلنت دیجیتالی چیست؟

همانطور که در بالا توضیح دادیم، هنگام جراحی برای ایمپلنت دیجیتال، از دوربین‌های سه بعدی استفاده می‌شود، که تصویری دقیق از موقعیت مورد نظر را نشان میدهد. به همین دلیل خراش کمتری در لثه صورت میگیرد و در نهایت فرد درد و خونریزی ناچیزی را تحمل میکند و همچنین دوره‌ی نقاهت کوتاه‌تری را تجربه خواهد کرد.

در این قسمت تمامی مزایای استفاده از این تکنولوژی جدید را بیان خواهیم کرد.

امکان دقت و توجه بسیار بالا هنگام جراحی

تجربه‌ی درد و خونریزی کمتر و دوره‌ی نقاهت کوتاه‌تر

کوتاه شدن دوره‌ی درمان

امکان ذخیره‌سازی آسان اطلاعات و داده ها و همچنین نگهداری و ارسال سریع آنها توسط کامپیوتر

هزینه ایمپلنت دیجیتالی چقدر است؟

چنانچه روش درمان ایمپلنت دیجیتال را برای دندانهای از دست رفته خود انتخاب کرده اید و قصد آگاهی از میزان هزینه های آن‌را دارید. باید بدانید که بهتر است این اطلاعات را از کلینیک مورد نظر خود سوال کنید. به این دلیل که هزینه ها نسبت به موقعیت مکانی آن کلینیک، تجهیزات مورد استفاده و تخصص دندان‌پزشک کاملا متغیر است. اما به طور کلی هزینه‌ی ایمپلنت دیجیتال با ایمپلنت‌های نوع دیگر چندان تفاوتی نمیکند.

دکتر علی صفار متخصص جراحی لثه و ایمپلنت های دندانی با رتبه برتر بورد تخصصی و مدرس دوره های ایمپلنت برای دندانپزشکان است. همچنین دارای فلوشیپ icoiو مستر پروتز و زیبایی از وین و مالمو می باشد.

تاکنون مقالات بسیاری از وی در حوزه درمان ایمپلنت در ژورنال های داخلی و بین المللی به چاپ رسیده است. به لحاظ عملی و تجربه دارای 10 سابقه فعالیت در زمینه کاشت ایمپلنت دندانی است. داشتن تجربه، دانش فنی و عملی بالا باعث شده است تا موفق به تاسیس کلینیک تخصصی برای ارائه انواع خدمات درمانی و زیبایی شود. در اختیار داشتن تجهیزات پیشرفته، استفاده از متریال مرغوب و معتبر، کادر حرفه ای و باتجربه از مزایای این کلینیک است. .

اگر کاندیدای کاشت ایمپلنت دندان هستید برای هماهنگی وقت مشاوره و اطلاع از هزینه های درمان ایمپلنت می توانید با شماره های کلینیک دکتر علی صفار تماس حاصل فرمایید.

آدرس وب سایت : https://drsaffar.com/

تلفن پذیرش :02122179694

همراه : 09129428661

منبع: الف

کلیدواژه: ی ایمپلنت دیجیتال ایمپلنت دندان درمان ایمپلنت کاشت ایمپلنت کاشت دندان دوره ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال

رسول مقسم روز شنبه گفت : سال قبل گلستان از محل تولید نهال‌جنگلی ۳۸۷ هکتار از عرصه‌های جنگلی هیرکانی را با کاشت «بلوط، ون، افرا و خانواده سرو نقره‌ای» احیا کرد یا توسعه داد که شامل ۲۰۰ هکتار در منطقه «قلعه‌قافه» مینودشت، ۱۰۰ هکتار در منطقه «قربان‌دره» مراوه‌تپه، ۵۷ هکتار در منطقه «جوزچال» رامیان و ۳۰ هکتار در مناطق« عربکلو و خسروآباد» گالیکش بود.

طبق گزارش مسوولان حوزه جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، سال قبل در قالب اجرای طرح ملی چهارساله کاشت یک میلیارد درخت، ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال جنگلی برای فضای سبز، زراعت چوب، احیا و توسعه جنگل و مرتع و بیابان با بهره‌گیری از نهالستان‌های دولتی و خصوصی در استان تولید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت در حالی که تعهد ایجاد شده برای گلستان در این سال پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نهال بود.

به روزرسانی جنگل‌های هیرکانی نیازمند احیا و توسعه

رییس اداره جنگلکاری، پارک‌ها و تفرجگاه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: مکاتبه با ادارات شهرستانی منابع طبیعی و آبخیزداری برای شناسایی جنگل‌های مخروبه، کم پوشش و فقیر جنگلی انجام شده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

گلستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن برپایه کشاورزی استوار است.

دیگر خبرها

  • چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن