Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر ژاپن در سالگرد تسلیم شدن این کشور در جنگ‌ جهانی دوم متعهد شد که دیگر هرگز جنگی به‌پا نشود و در عین حال ‌اعضای کابینه‌اش برای بزرگداشت این روز از معبد جنجالی یاسوکونی بازدید کردند؛ اقدامی که احتمالا چین و کره جنوبی را خشمگین کند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری رویترز، این معبد جنجالی به عنوان نمادی از نظامی‌گری قدیم ژاپن درنظر گرفته می‌شود و روابط توکیو با چین نیز تیره شده است، به‌خصوص پس از آنکه پکن به دنبال سفر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، رزمایشات بی‌سابقه‌ای را در اطرف تایوان برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این رزمایشات، چندین موشک به داخل آب‌های منطقه انحصاری اقتصادی ژاپن افتادند.

به گزارش خبرگزاری کیودو، فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن، پیشکشی را به این معبد مرکزی توکیو فرستاد اما خود از آن بازدید نکرد. وی همچنین هدایایی را طی فستیوال‌های سال گذشته میلادی و بهار امسال به معبد یاسوکونی ارسال کرد.

کیشیدا جایی دیگر در توکیو طی یک گردهمایی سکولار که امپراتور ناروهیتو هم در آن شرکت داشت، گفت: «ما هرگز ترس و وحشت‌های جنگ را دیگر تکرار نخواهیم کرد. من به این سوگند همچنان پایبند خواهم بود. در دنیایی که درگیری‌ها همچنان بی‌پایان هستند، ژاپن رهبری تاثیرگذار در صلح است.»

ویدئوهای رسانه ان‌اچ‌کی (NHK) نشان دادند که اوایل امروز (دوشنبه) چندین تن از اعضای کابینه ژاپن از جمله «سانائه تاکایچی» وزیر امنیت اقتصادی از معبد یاسوکونی بازدید کردند. همچنین «کویچی هاگیودا»، وزیر تجارت ژاپن و متحد کلیدی شینزو آبه، نخست وزیر سابق ژاپن از این محل بازدید کرد.

«هیروکازو ماتسونو» دبیر ارشد کابینه وزیران ژاپن امروز دوشنبه گفت: «این مسئله برای هر کشوری طبیعی است که به افرادی که جانشان را برای کشورشان می‌دهند، احترام بگذارد. ژاپن به تحکیم روابطش با همسایه‌هایش از جمله چین و کره جنوبی ادامه خواهد داد.»

گروهی از قانونگذاران که به طور عادی بازدید خود را در تاریخ ۱۵ اوت انجام دادند، هفته گذشته اظهار کرده بودند که به دلیل افزایش شیوع کرونا، قادر به انجام این بازدید نیستند.

آبه آخرین نخست وزیری بود که در سال ۲۰۱۳ از معبد یاسوکونی بازدید کرد؛ بازدیدی که خشم چین و کره جنوبی را برانگیخته بود و حتی انتقاداتی را از جانب ایالات متحده آمریکا، متحد نزدیک ژاپن، نیز به همراه داشت.

کیشیدا با استناد به محیط امنیتی منطقه‌ای که به طور فزاینده‌ای متشنج می‌شود، متعهد شده است که بودجه دفاعی ژاپن را به میزان قابل توجهی افزایش دهد اما در سخنرانی اخیر خود به "بازنگری قانون‌اساسی صلح‌طلبانه کشور"، یکی از رویاهای آبه اشاره‌ای نکرد اما او پیشتر درخصوص آن صحبت کرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کشور ژاپن ، فومیو کیشیدا ، چین ، کره جنوبی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کشور ژاپن فومیو کیشیدا چین کره جنوبی نخست وزیر کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس

به گزارش صدای ایران به نقل از خبرگزاری آنادولی،شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و رئیس مشترک کمیسیون شناسایی خط مرز بین ارمنستان و آذربایجان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: گروه‌های کارشناسی دو کشور در حال کار بر روی تعیین مختصات با توجه به اندازه‌گیری‌های ژئودسیک (پیمایشی) در مرز بوده و در نتیجه برای اولین بار سنگ مرزی در مرز دو کشور قرار گرفت.

گفتنی است هشتمین نشست کمیسیون‌های تعیین مرز در ۱۹ آوریل ماه جاری به ریاست شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و مهر گریگوریان معاون نخست‌وزیر ارمنستان در مرز دو کشور برگزار شد.

آیهان حاجی‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری خود رد شبکه اجتماعی ایکس درباره این نشست اعلام کرد: کمیسیون‌های آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل به توافق رسیده‌اند.

حاجی‌زاده نوشت: «رویداد تاریخی مورد انتظار. ارمنستان موافقت کرد ۴ روستای آذربایجان را که از اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی اشغال کرده بود، بازگرداند».

دیگر خبرها

  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • خودروی وزیر کابینه جنگی نتانیاهو واژگون شد
  • نگرانی وزیر خارجه ایران از سرکوب دانشجویان آمریکایی/ امیرعبداللهیان: این سرکوب، در راستای تداوم حمایت و پشتیبانی تمام‌ عیار واشنگتن از رژیم اسراییل است
  • برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند (عکس)
  • ابرازنگرانی از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • واکنش انگلیس به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه: تحقیقات اسرائیل کفایت می‌کند
  • اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس
  • نخست وزیر اسپانیا در فکر کناره گیری از قدرت