Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای بیست هزار واحد مسکونی در تهران پروانه ساخت صادر شده و قرار است تا یک ماه آینده ۲۰۰۰۰ پروانه ساخت دیگر صادر شود. شهرداری تهران تصمیم دارد در خصوص رفع مشکل مسکن در تهران اقداماتی انجام دهد. شهرداری تهران  قرار نیست که مسکن تولید کند بلکه قرار است موانع موجود بر سر راه تولید را بردارد.

نوسازی بافت فرسوده در سال‌های گذشته مغفول مانده است و عقب‌ماندگی‌های جدی در این بخش وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است که بخشی از مسکن  در بافت فرسوده ساخته شود. شهرداری تهران بسته های تشویقی برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته تا مالکین تشویق به نوسازی شوند.

تعدادی اراضی  ناکارآمد و رها شده در شهر وجود دارد که شهرداری می تواند از آنها برای تولید مسکن استفاده کند.اقدام دیگری که شهرداری تهران در دستور کار دارد تولید حدود سه هزار واحد مسکونی برای اجاره داری است.

سازمان اجاره داری زیر مجموعه سازمان نوسازی شهر تهران ایجاد شده است و قرار است که این واحدهای مسکونی ساخته و در اختیار سازمان اجاره‌داری قرار گیرد تا آنها  را در اختیار زوج های جوان قرار دند البته ساخت این واحدها حدود دو تا سه سال زمان می‌برد.

همچنین قرار است در این دوره شرح خدمات و مأموریت‌های دفاتر تسهیل گری  از مباحث اجتماعی و تئوری به سمت بحث اجرا برود و همچنین تمامی دفاتر از چابکی لازم برای همراهی سازمان نوسازی در تحقق مأموریت‌های قرارگاه جهادی مسکن برخوردار باشند.

در خصوص آخرین وضعیت نوسازی بافت فرسوده، عقب ماندگی های جدی در زمینه نوسازی، تولید مسکن برای اجاره داری، اراضی ناکارآمد و رها شده، ساخت 180 هزار واحد مسکونی و مانع زدایی های شهرداری با سیدمهدی هدایت سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران به گفت‌وگو نشستیم.

 

یکی از معضلات اساسی در کلان‌شهر تهران طی ادوار گذشته، بافت فرسوده بوده است، چه برنامه‌ای در این دوره برای نوسازی بافت فرسوده دارید، در این باره توضیح دهید.

 اتفاقات خوبی در بحث نوسازی بافت فرسوده رخ می‌دهد/پیگیری ویژه موضوعات در سازمان نوسازی/توانمندسازی محلات در دستور کار

ما در مجموعه سازمان نوسازی شهر تهران موضوعات را به صورت ویژه پیگیری می‌کنیم. یکی از موضوعات مهم، بخش بافت فرسوده است. البته توانمندسازی محلات، ایجاد خدمات پشتیبان سکونت و... از دیگر اقدامات است. قطعا طی برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اتفاقات خوبی در بحث نوسازی بافت فرسوده رخ می‌دهد.

مشوق های جدید برای نوسازی بافت فرسوده مانند یک طبقه اضافه /بسته های تشویقی می توانند باعث رونق ساخت و ساز شود

مشوق‌های جدیدی را برای نوسازی بافت فرسوده داریم که مصوبه آن را از کمیسیون ماده 5 گرفته‌ایم و قرار است بقیه مراحل آن طی شود. این بسته تشویقی برای اهالی ساکن بافت فرسوده و سرمایه‌گذاران است و قطعا در صورتی که این بسته را اجرایی کنیم اقدامات خوبی صورت می‌گیرد. به عنوان مثال یکی از اقدمات تشویقی، دادن طبقه اضافی در بافت فرسوده است، البته بسته کلی است و موضوعات دیگر هم در آن دیده شده است.

قرار است که 180 هزار واحد مسکونی در تهران ساخته شود تا قدری مشکل مسکن در پایتخت برطرف شود. چه اقداماتی در قرارگاه مسکن شهرداری تهران در این زمینه انجام شده است؟ در این باره توضیح دهید.

امسال بستر و زمینه ساخت 180 هزار واحد مسکونی فراهم می شود/شهرداری قصد ندارد که مسکن بسازد بلکه ما مانع‌زدایی‌ می‌کند

در شهر تهران قرارگاه مسکن با ریاست علیرضا زاکانی شهردار تهران تشکیل شده و قرار است که امسال بستر و زمینه ساخت 180 هزار واحد مسکونی فراهم شود. ببینید! تأکید می‌کنم شهرداری قصد ندارد که مسکن بسازد بلکه ما مانع‌زدایی‌ها را انجام می‌دهیم و در مواردی که نیاز باشد کمک می‌کنیم.

 اراضی ناکارآمدی هم در مناطق 18  و 19 داریم/ می خواهیم با تولید مسکن در پایتخت مشکل شهروندان را برطرف کنیم/کارها در قرارگاه مسکن به خوبی پیش می‌رود/مسکن ها در مناطق مختلف تهران ساخته می شود

به عنوان مثال در جاهایی که زمین است شرایط را برای ساخت فراهم می‌کنیم. ما همچنین اراضی ناکارآمدی هم در مناطق 18  و 19 داریم که موانع ساخت آن را هم برطرف می‌کنیم تا بتوانیم با تولید مسکن در پایتخت مشکل شهروندان را برطرف کنیم. کارها در قرارگاه مسکن به خوبی پیش می‌رود. بخشی از 180 هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده ساخته می‌شود و البته این نکته را بگویم که این خانه‌ها در بین مناطق تهران توزیع شده و هر منطقه هم می‌داند که چه کاری باید انجام دهد.

کار در چه مرحله‌ای است و تاکنون ساخت چه تعداد واحد مسکونی در پایتخت آغاز شده است؟

صدور 20 هزار پروانه ساخت تا یک ماه آینده/کلنگ زنی پروژه واحد مسکونی از مهر سال جاری

ساخت 20 هزار واحد مسکونی آغاز شده و 20 هزار واحد مسکونی دیگر هم در مرحله صدور پروانه است که تا یک ماه آینده ساخت آنها هم آغاز می‌شود. ان‌شاءالله از مهرماه ماهانه با حضور شهردار تهران کلنگ‌زنی پروژه 180 هزار واحد مسکونی در مناطق مختلف شهر زده می‌شود. ما کار را پیش می‌بریم و به فعالیت‌ها سرعت داده‌ایم.

در خصوص دفاتر توسعه محلی توضیح دهید. قرار است که این دفاتر چه اقداماتی در شهر انجام دهند؟

ایجاد دفتر تسهیل‌گری در محلات گروه هدف/تشویق مردم  به تجمیع و سرمایه‌گذاری برای نوسازی بافت فرسوده /در زمینه بافت فرسوده عقب‌ماندگی‌هایی داریم/ تأکید شهردار تهران و شورای شهر تهران برای نوسازی

کار دیگری که در کنار مسکن و بافت فرسوده پیش می‌بریم، ایجاد دفتر تسهیل‌گری در محلات گروه هدف است. ما دفاتر توسعه محلی داریم که مردم را تشویق به تجمیع و سرمایه‌گذاری برای نوسازی بافت فرسوده می‌کنند.

ما در زمینه بافت فرسوده عقب‌ماندگی‌هایی داریم و تأکید شهردار تهران و شورای شهر تهران این است که اقدمات مؤثری در زمینه نوسازی بافت فرسوده انجام شود.

تهدید زلزله برای بافت‌های فرسوده، تهدیدی جدی است و تبعات جبران ناپذیری درپی خواهد داشت

ببینید  موضوع نوسازی بافت‌های فرسوده برای مدیریت فعلی شهری بسیار حائز اهمیت است. تهدید زلزله برای بافت‌های فرسوده، تهدیدی جدی است و تبعات جبران ناپذیری درپی خواهد داشت. هر لحظه ممکن است زلزله ای رخ دهد و باید برای نوسازی بافت های فرسوده فکری کرد که البته ما دراین باره برنامه های داریم.

دولت با مدیریت شهری در حوزه ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده همراه است/ دولت  تعهد برای ساخت چهار میلیون واحد مسکونی داد

 دولت  تعهد برای ساخت چهار میلیون واحد مسکونی داده است و امسال  هم دولت با مدیریت شهری در حوزه ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده همراه است و هماهنگی خوبی در این زمینه وجود دارد و استارت کارها زده شده است.

خط راه‌آهن از وسط مناطق 17 و 18 عبور می‌کرد. طی سالیان گذشته توافقاتی صورت گرفت که دیگر قطار از بین مناطق مسکونی عبور نکند. توافقاتی بین شهرداری و راه‌آهن صورت گرفت و قرار شد که مکان قبلی راه‌آهن به یک منطقه فرهنگی تبدیل شود. پروژه باغ‌راه حضرت فاطمه(س) آغاز شد، در حال حاضر کار به کجا رسیده و قرار است که این پروژه در چه بازه زمانی به صورت کامل آماده بهره‌برداری شود؟

پروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا به سازمان نوسازی شهر تهران واگذار شد/ یک‌ونیم کیلومتر از این باغ‌راه در بهمن‌ماه افتتاح و آماده بهره‌برداری می شود

باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) در منطقه 17 و 18 شهرداری تهران به طول 9 کیلومتر است. پروژه آغاز شده است و این پروژه از سازمان امور مناطق گرفته شده و به سازمان نوسازی داده شده است. قرار است که یک‌ونیم کیلومتر از این باغ‌راه در بهمن‌ماه افتتاح و آماده بهره‌برداری شود. بخشی از این پروژه هم قبلا افتتاح شده بود. کارها را سرعت دادیم. پروژه باغ‌راه پروژه بزرگ مقیاسی است که تلاش می‌کنیم که آن را به خوبی انجام و در بازه مشخص افتتاح و آماده بهره‌برداری شود.

برنامه داریم که شهروندان مناطق جنوبی تهران از فضاهای فرهنگی بیشتری استفاده کنند/مشکلات را برطرف کرده و کار با سرعت در حال اجراست

ببینید بگذارید این نکته را بگویم که سازمان نوسازی شهر تهران  تلاش زیادی نسبت به تکمیل این طرح دارد تا شهروندان مناطق جنوبی تهران از فضاهای فرهنگی بیشتری استفاده کنند و  از  امکانات خدماتی بهره مند شوند. طی هماهنگی با اداره کل راه آهن تهران مشکلات مربوطه را حل و کارها با سرعت در حال انجام است.

بحث بازآفرینی کارخانه سیمان در شهرری به کجا رسید این پروژه چه زمان به اتمام می‌رسد؟

پروژه بازآفرینی کارخانه سیمان ری و استقرار  شرکت‌های دانش‌بنیان /تبدیل کارخانه سیمان به مکان گردشگری

ما پروژه بازآفرینی کارخانه سیمان ری را داشتیم. قرار است که شرکت‌های دانش‌بنیان در آن مسنقر شوند و در آخر مهر افتتاحیه انجام می‌شود. ما کلا کارخانه سیمان را بازآفرینی کرده‌ایم و وضع موجود را حفظ کرده‌ایم و این مکان به مکانی گردشگری تبدیل می‌شود و تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان در آن مستقر می‌شوند. تأسیسات ارزشمندی در این کارخانه وجود دارد. البته سالن‌هایی هم در آنجا وجود دارد که برای برگزاری مراسمات از آن استفاده می‌شود. این مجموعه یک مجموعه گردشگری فرهنگی و اجتماعی است.

ساخت پروژه پلازای کن در منطقه پنج شهرداری تهران به کجا رسید؟

پیشرفت فیزیکی  70 درصدی پلازای کن در غرب تهران

پلازای کن یک مجموعه فرهنگی، تجاری، اجتماعی، ورزشی است. پیشرفت فیزیکی بین 60 تا 70 درصد است و کارها خوب پیش می‌رود.

تعدادی اراضی رها شده در شهر وجود دارد، چه برنامه‌ای برای اراضی ناکارآمد و رها شده شهر دارید؟

آماده کردن لایحه‌  برای بافت ناپایدار/ساخت و سازهایی وجود دارد که در داخل بافت نیست ولی ناپایدار است

ما برای بافت ناپایدار هم می‌خواهیم لایحه‌ای آماده و به شورای اسلامی شهر تهران ببریم و مشوق‌هایی به بافت‌های ناپایدار بدهیم. ساخت و سازهایی وجود دارد که در داخل بافت نیست ولی ناپایدار است و باید برای آنها هم فکری کنیم.

 

سازمان اجاره‌داری حرفه‌ای تشکیل شد؟ قرار است چند واحد برای اجاره داری ساخته و دراختیار این سازمان قرار گیرد؟ در این باره توضیح دهید.

سازمان اجاره‌داری حرفه‌ای را ایجاد کرده‌ایم/در بحث اجاره‌داری، مسئولین مربوطه نقش خود را به خوبی ایفا نکرده‌اند/دستورالعمل‌های دستوری کارایی نداشت؛ توافق مالک و مستاجر

ما یک کار ویژه انجام می‌دهیم و آن این است که سازمان اجاره‌داری حرفه‌ای را ایجاد کرده‌ایم. متأسفانه در بحث اجاره‌داری، مسئولین مربوطه نقش خود را به خوبی ایفا نکرده‌اند و دستورالعمل‌های دستوری هم کارایی نداشته است. مالک و مستأجر خودشان توافق می‌کنند و به دستورالعمل‌ها هم پایبند نیستند.

ساخت 3 هزار واحد مسکونی برای اجاره داری ظرف 3 سال/شورای شهر بودجه در نظر گرفت

قرار است یک سری واحد تولید کنیم و دراختیار سازمان اجاره‌داری قرار دهیم تا آنها را دراختیار زوج‌های جوان قرار دهند. این کار با بودجه‌ای که شورای شهر تهران دراختیار ما قرار داده انجام می‌دهیم و ساخت این 2 تا 3 هزار واحد حدود دو تا سه سال طول می‌کشد. ما از ظرفیت‌های موجود برای تولید این واحدها استفاده می‌کنیم و بعد دراختیار سازمان اجاره‌داری قرار گرفته و با سازوکارهایی به زوج‌های جوان اجاره داده می‌شود. سازمان اجاره‌داری زیرمجموعه سازمان نوسازی است و این واحدهایی که ساخته می‌شوند در مناطق 18 و 19 و برخی دیگر از مناطق شهر تهران است.

زمان صدور پروانه چقدر کاهش پیدا کرده است؟

 ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی، تعهد شهرداری تهران است/کاهش زمان صدور پروانه ساخت

 با پیگیری‌های شهردار تهران بیشتر موانعی که در تسریع روند صدور پروانه نقش داشتند مرتفع شده است و زمان صدور پروانه کاهش یافته و البته تلاش می کنیم نوسازی بافت فرسوده را سرعت دهیم. ببینید ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی، تعهد شهرداری تهران است که متولی آن سازمان نوسازی است و مکان‌یابی پروژه‌های مذکور نیز در بافت‌های فرسوده و سایر نقاط شهر انجام شده است.

 ظرفیت ساخت بیش از هزار واحد مسکن در منطقه ١١/بخشی از ساخت  و سازها در داخل بافت فرسوده

در برخی مناطق ظرفیت های خوبی داریم.  ظرفیت ساخت بیش از هزار واحد مسکن در منطقه ١١ در قالب قرارگاه جهادی تأمین مسکن پیش بینی شده که بخشی از آن در بافت فرسوده و بخشی هم در خارج بافت انجام می شود. ما آمادگی کامل برای تحقق برنامه قرارگاه جهادی تأمین مسکن تهران را داریم که لازم است همکاری های بین ادارات و سازمان‌ها تقویت شده و موانع موجود برطرف شوند و در این زمینه کار را شروع کرده ایم.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: زوج های جوان مستاجران تهرانی اجاره داری برای نوسازی بافت فرسوده سازمان نوسازی شهر تهران هزار واحد مسکونی سازمان اجاره داری آماده بهره برداری بافت های فرسوده برای اجاره داری عقب ماندگی بافت فرسوده شهرداری تهران کارخانه سیمان شهردار تهران قرارگاه مسکن صدور پروانه پروانه ساخت تولید مسکن توضیح دهید برای بافت شورای شهر باغ راه رها شده آغاز شد راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟

عضو هیات علمی دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران با حضور در «کارگاه ساختمانی ۳۰۰۰ مترمربعی» واقع در وسط پارک لاله، این عملیات شهرداری را «غیرقانونی»، «فاقد توجیه تخصصی» و «متضاد از هر نوع چارچوب فکری» عنوان کرد.

به گزارش خبرآنلاین، مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

واکنش تند آخوندی به ساخت و ساز دربوستان لاله

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت : لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی‌ مردم دارند. شگفت آنکه نهادهای دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهادهای به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده‌ است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روزهای سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهادهای مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • جنجال تغییر کاربری ۳۰۰۰ متر از «پارک لاله»، چه از جان مردم می‌خواهند؟
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند