Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از نصب و راه اندازی بانک باتری های منابع برق بی وقفه در این واحد صنعتی خبر داد و گفت: در اورهال امسال، بانک های باتری ۶ دستگاه از منابع برق بی‌وقفه مهم در پالایشگاه گاز ایلام تعویض شد و پس از انجام تست های لازم، زیر بار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری برنا ایلام ، روح اله نوریان  افزود: سیستم های منابع برق بی‌وقفه یا همان یوپی‌اس ها بواسطه تأمین برق بی وقفه و با کیفیت برای سیستم های کنترل و مانیتورینگ فرآیند، در تولید پایدار پالایشگاه نقش حیاتی ایفا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: پس از آنکه در سال گذشته در تست های ظرفیت سنجی باتری‌ها مشخص شد ظرفیت باتری چند دستگاه مهم تقلیل یافته است، فرآیند جایگزینی این باتری ها در دستور کار قرار گرفت و به دلیل خارجی بودن باتری های موجود، مذاکره با سازندگان داخلی جهت ارزیابی توان تولید کنندگان داخلی به انجام رسید.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد: با انتخاب مشخصات فنی جدید باتری ها بر اساس میزان مصارف واقعی و عملیاتی سیستم های کنترل و تطبیق با توان داخلی سازندگان، ضمن رعایت استانداردهای جاری، تقاضای خرید صادر گردید و پس از طی تشریفات مناقصه و مشخص شدن پیمانکار، این باتری ها در مدت کمتر از 4 ماه در کارخانه سازنده تولید شد و جهت نصب به پالایشگاه منتقل گردید.

نوریان خاطرنشان کرد: به دلیل تغییر مشخصات فنی باتری ها می‌بایست تغییرات لازم در کارت های الکترونیکی یو‌پی‌اس ها جهت تنظیم مدار شارژ و تناسب جریان خروجی شارژرها با باتری های جدید اعمال می شد که پس از انجام مطالعات لازم، این اقدام توسط کارشناسان این واحد در اورهال امسال روی دستگاهها انجام گرفت.

وی به صرفه جویی حاصل از این اقدام اشاره کرد و اظهار داشت: گزینش فنی، اقتصادی مشخصات باتری‌ ها تأثیر چشمگیری در کاهش هزینه داشت و همچنین تولید کالا در داخل کشور، مانع خروج میزان قابل توجهی ارز از کشور شد.

نوریان اظهار داشت: تعمیر و راه اندازی یک دستگاه یو‌پی‌اس صنعتی، تعویض خازن های AC و DC یو‌پی‌اس ها و انجام تست های عملیاتی این ادوات برای افزایش قابلیت اطمینان دستگاهها از دیگر اقدامات مهم واحد تعمیرات برق در حوزه منابع برق بی وقفه در اورهال امسال بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شرکت های داخلی مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام بانک باتری گاز ایلام باتری ها یو پی اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۲۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم

امتداد - بانک مسکن با اعلام این‌که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور فاقد درآمدهای ارزی پایدار هستند توضیحاتی در رابطه با امضای قرارداد با صندوق توسعه را ارائه کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، روابط عمومی بانک مسکن در واکنش به انتشار گزارش « قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند » پاسخی را ارسال کرده که متن آن در ادامه می‌آید؛

تفاهمنامه سپرده‌گذاری ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در بانک مسکن اوایل بهمن ماه سال ۱۴۰۲، امضا و به موجب آن مقرر شد طرح‌ها و پروژه‌های مرتبط با توسعه حمل‌ونقل کشور در اولویت استفاده از وجوه سپرده‌گذاری شده صندوق توسعه ملی قرار گیرند.

تسهیلات پرداختی از محل فوق، قابلیت تبدیل به ریال را نداشته و باید به طرح‌هایی تخصیص داده شوند که دارای درآمدهای ارزی باشند تا بتوانند با استفاده از این درآمدهای ارزی، در مدت زمانی حداکثر ۳ ساله نسبت به بازگرداندن اصل و سود تسهیلات مأخوذه (به صورت ارزی) اقدام کنند.

با توجه به این که اکثر پروژه‌های بخش حمل‌ونقل کشور، فاقد درآمدهای ارزی پایدار بوده و به صورت بلندمدت اجرا می‌شوند و دوره بازگشت سرمایه گذاری انجام شده آن ها نیز عموماً بیش از ۵ سال است.

از سوی دیگر به دلیل تحریم‌های ظالمانه خریداری قطار، هواپیما و … به سختی میسر می‌شود (همچنین با توجه به این که دوره بازگشت سرمایه آنها، بیش از سه سال مورد نظر صندوق توسعه ملی برآورد می شود) ، تاکنون طرح حائز شرایطی در بخش حمل‌ونقل، ترانزیت و مسکن و ساختمان به بانک مسکن معرفی نشده و بانک در حال رایزنی با ذی‌نفعان مختلف است تا طرح های حائز شرایط این بخش را که تمایل به استفاده از تسهیلات داشته باشند، شناسایی کند.

به موازات این امر، بررسی و شناسایی سایر پروژه‌های دارای توجیهات فنی، اقتصادی و مالی لازم (برخوردار از درآمدهای ارزی) در سایر بخش‌های اقتصادی نیز در دستور کار بانک مسکن قرار گرفته تا با رعایت ضوابط و مقررات ابلاغی نسبت به اعطای تسهیلات از منابع فوق اقدام کرده و متعاقباً مابه التفاوت سود حاصله را برای اجرا طرح‌های حمایتی مورد نظر دولت محترم مورد استفاده قرار دهد.

در نهایت درخصوص اجرا تفاهمنامه مذکور، این بانک قبل از هر چیز و به منظور حفظ و صیانت از منابع ملی کشور، خود را موظف می داند تا نسبت به تخصیص درست و بهینه منابع با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کرده و احتیاط لازم را برای جلوگیری از هدر رفت این منابع معمول دارد.

خاطرنشان می‌شود هرگونه اقدام شتابزده در تخصیص منابع ارزی، بدون انجام بررسی‌های جامع و کامل تقاضاهای واصله، از حیث ظرفیت اعتباری متقاضیان و امکان‌سنجی هر طرح با توجه به مندرجات گزارش‌های توجیهی مالی، فنی و اقتصادی و مطالعات میدانی می‌تواند خسارات قابل توجه و جبران ناپذیری را متوجه بانک کرده و منجر به تضییع حقوق ذی‌نفعان و تمامی آحاد جامعه شود که این امر ملاحظه اصلی بانک مسکن و سایر مراجع ذیصلاح در تخصیص منابع مذکور است.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • ثبت بیشترین بارش باران در ایستگاه در روستای انجیره آبدانان
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • با ده دقیقه شارژ ۳۲۰کیلومتر رانندگی کنید!
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه