Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جواد سیاح پور دبیر انجمن میراث پریشان و مدیر پایگاه پژوهش و اطلاع رسانی تالاب بین المللی پریشان گفت: بر اساس مطالعات دانشگاه تهران، نیاز آبی تالاب پریشان برای احیا آن حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب است که بدون شک تنها راه برون رفت از وضعیت فعلی، مدیریت آب در بخش کشاورزی است.

او گفت: دراین منطقه سالانه ۴۰ میلیون متر مکعب آب در بخش کشاورزی مصرف می شود که برای احیای تالاب این میزان باید ۵۰ درصد کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پایگاه پژوهش و اطلاع رسانی تالاب بین المللی پریشان با بیان این که بر اساس بررسی صورت گرفته، بستر خشک تالاب حاوی مقادیر زیادی گوگرد است، گفت: خشکی تالاب و وجود گوگرد در بستر تالاب و از بین رفتن پوشش گیاهی آن به دلیل چرای بیش از حد و غیرمجاز دام‌ها، باعث شده که با وزش کمترین میزان باد، جابجایی ریزگرد‌های حاوی گوگرد اتفاق افتاده و زنگ خطر شیوع بیماری‌های تنفسی ساکنان محلی و مردم شهر کازرون به صدا در آمده است.

دبیر انجمن میراث پریشان با اشاره به ایجاد فروچاله‌ها و فرونشست در سطح بستر و اطراف تالاب پریشان گفت: مشاهده فرو چاله‌ها در بستر تالاب پریشان، زنگ هشداری دیگر برای همگان است که بستر اسفنجی کف پریشان خالی از آب شده و این منطقه هر لحظه آماده فرو رفتن است و این فرورفتگی می‌تواند در میان منزل مسکونی و دامداری ها باشد و این فرورفتگی در هرجایی از منطقه باشد قابل جبران نخواهد بود.

او گفت: مسئولان مرتبط به جای ایجاد اشتغال برای ساکنان یا تبلیغ کشت جایگزین کم آب بر و جلوگیری از کشت محصولاتی همچون ذرت و پر کردن چاه‌های غیرمجاز اطراف دریاچه و برخورد با متخلفان انتقال آب خارج از کروکی، انتقال آب از سد نرگسی به تالاب پریشان را فرشته نجات می‌دانند.

سیاح پور با بیان این که بر اساس مطالعات انجام شده طرح انتقال آب، فرشته نجات تالاب پریشان نیست، گفت: تا زمانی که کشاورزان به کشاورزی خود به همان رویه قبلی ادامه دهند و به امید پر شدن دریاچه با آب سد نرگسی، به دنبال توسعه کشاورزی خود هستند، با کمبود آب برای احیا تالاب مواجه هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تالاب بین المللی پریشان خطر ریزگردها تالاب پریشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی

مالک رحمتی با تاکید بر اینکه اعتقاد به خداوند متعال و تاکید بر خدا محوری، اعتماد به نقش مردم و تبعیت از ولایت فقیه سه رکن اصلی حضور مردم در انقلاب اسلامی است گفت: این موارد مهم باعث رشد و توسعه می‌شود و اگرکوتاهی در این موارداتفاق بیفتد حتما دچار خلل خواهیم شد.

وی با تاکید اینکه درهر بخشی از نظام مدیریتی با هر نسبت محتوایی نیازمند اتحاد و انسجام مدیریتی هستیم تا در استان برنامه‌ها به سر منزل مقصود برسد اظهار داشت: شما با برنامه ریزی‌ها می‌توانید به آرمان‌ها برسید و مردم کیفیت و کمیت این تلاش‌ها را ببینند.

وی تصریح کرد: دغدغه و مطالبه بنده چندین موضوع است، اساسا انقلاب اسلامی، امام راحل و شهدای ما بدنبال این بودند که کردم به سرنوشت خود حاکم باشند و اراده مردم در چارچوب انتخابات به همه شئونات کشور ساری وجاری شود.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: باید از این مهم صیانت کنیم و بهترین مسیر صیانت از آن عملکرد مدیران است که از بستر مردم سالاری دینی خارج می‌شوند و باید به این ملت خدمت کنند.

معاون امور عمرانی استاندارهم گفت: شورا‌ها نماد مردم سالاری دینی و تحقق اراده مردم در جهت مدیریت شهریاست و با امیدواری به سمت امید مردم و توسعه شهر‌ها در حال حرکت هستیم.

ذاکری  با بیان اینکه از شورا‌ها انتظار می‌رود در جهت اجرای قانون از شهرداران و دهیاران پیگیری کنند افزود: اگربخواهیم استانی توسعه یافته و رو به جلو داشته باشیم باید حرکت‌ها و فعالیت‌های ما بر بستر سامانه‌ها باشد تااز بسیاری از فساد‌های اداری کاسته شود.

 رییس شورای اسلامی استان هم گفت: انقلاب ما انقلابی مردمی بود که بعد از ان طبق فرمان امام راحل ایین نامه اجرایی شورا‌ها تهیه و تصویب گردید تا برای اداره امور شهر و روستا شورا‌ها تشکیل شوند که با هدف رفع تمامی مشکلات مردم و بررسی ان‌ها نارسایی‌ها در بخش‌های مختلف توسط شورا‌ها بررسی و راهکار ارایه شود.

دبیری افزود: شورا‌ها در این مدت سیر تکاملی را طی کرده و به بلوغ کافی رسیدند و مورد حمایت مردم قرار گرفتند، اما بایدانتظارات مردم را برطرف کنند و تلاش کنند برنامه ریزی لازم با کمترین خطا راانجام دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • وعده صادق الهام‌بخش بودن خون شهیدان مقاومت را در به میدان آمدن دانشجویان ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا می‌بینیم
  • خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
  • تصرف و برداشت غیر مجاز بستر رودخانه تا گرانفروشی توسط ماسه شویی‌ها در اهر
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام
  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف است