Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی به همراه فرماندار شهرستان سربیشه و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی با حضور در روستای مرزی مشوکی از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفت و دستورات لازم را برای رفع برخی از مشکلات صادر کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا از خراسان جنوبی؛ محمدرضا طالبی در دیدار با اهالی روستای مرزی مشوکی از توابع شهرستان سربیشه ضمن تسلیت ایام سوگواری اهل بیت(علیه السلام)، مردم روستاهای مشوکی، خوشاب و روستاهای تابعه این حوزه را انسان‌هایی انقلابی، ولایی و پرتلاش و مرزبانان مخلص کشور دانست و گفت: اینکه می بینیم تعدادی از اهالی روستاهای مرزی سربیشه در دوران دفاع مقدس با وجود اینکه هیچ امکاناتی وجود نداشت اما خود را برای دفاع از کشور به جبهه ها می رساندند بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه هر روستای مرزی سربیشه چند شهید دارد که باید قدر این مردم را دانست، گفت: این منطقه حتی در اوایل انقلاب امنیت هم نداشت اما امروز به برکت الطاف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از حاشیه امنیت بسیار پایداری به برکت تلاش های عزیزان مرزبانی، سپاه، ارتش و بسیج برخوردار است. 

معاون استاندار با اشاره به امنیت کامل مرزهای خراسان جنوبی با وجود هم مرز بودن با کشور افغانستان، افزود: امروز دیگر در مرزها از بابت امنیت مرز هیچ نگرانی نداریم و به حمدالله به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران امنیت در مرزها به طور کامل برقرار است.

طالبی افزود: طی جلسه ای که در همین مسجد مشوکی با اهالی شورا برگزار می کنیم مواردی را قول اجرا و انجام داده خواهد شد که به سرانجام برسد و به آن عمل شود. 

وی اظهار داشت: برخی موارد نیز در صحبت های شورای روستا وجود داشت که نیازمند اعتبارات کلان در سنوات آینده است.

معاون استاندار با اشاره به حضور برخی مدیران استانی و شهرستانی در این جلسه، اظهارداشت: هر مدیری که پاسخگوی مردم نباشد، مدیر نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت سیزدهم نیست و بدون تعارف برخورد خواهد شد، مدیر باید پاسخگوی مردم باشد.

طالبی افزود: در برخی موارد هم وجود دارد که خواسته مردم از توان مدیر فراتر است، که در این صورت باید با روی گشاده و صبر و حوصله پاسخ مردم را بدهد و بگوید که آیا مشکل حل شدنی هست یا خیر؟ 

وی تأکید کرد: مدیری که مردمدار نباشد و درب اتاق او به روی مراجعات مردمی بسته باشد، در شأن دولت آیت الله رئیسی نیست و قطع و یقین بدانید که چنانچه چنین موردی دیده شد، برخورد خواهد شد. 

شایان ذکر است؛ روستای مشوکی در فاصله 15 کیلومتری مرز افغانستان و200 کیلومتری مرکز استان قرار دارد.

انتهای پیام

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سربیشه روستای مشوکی خراسان جنوبی روستای مرزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان

استاندار خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷۳۰۰ میلیارد ریالی با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی استان اظهار کرد: ایجاد شوراها یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مظاهر دموکراسی مردمی است.

وی با بیان اینکه ۹ اصل از قانون اساسی به نحوه مشارکت مردم و شوراها در اداره امور کشور پرداخته است، افزود: آگاهی از قوانین و مقررات، لازمه خدمت‌رسانی شایسته شوراها به مردم است و انتظار می‌رود با حضور در دوره‌های آموزشی اشرافیت خود بر قوانین و ضوابط را افزایش دهند.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه نظارت مؤثر و دقیق را از مهم‌ترین وظایف شوراها بر عملکرد شهرداران دانست و گفت: اگر این نظارت درست باشد رضایت مردمی را به‌دنبال خواهد داشت و منابع عمومی که در اختیار شهرداران است براساس منطق و اصول هزینه شده و برای اولویت‌های اصلی منطقه به‌کارگیری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه افزایش سطح تعاملات شوراها با فرمانداران و مسئولان به نفع مردم است، ادامه داد: انتظار می‌رود شوراها از ظرفیت بخش اجرایی، نمایندگان مجلس و فرمانداران به‌عنوان نمایندگان دولت در شهرستان‌ها استفاده کنند.

قناعت با بیان اینکه شوراها باید کمک کنند تا شهرداری‌ها در حد امکان در بودجه و درآمد و هزینه خودکفا باشند، افزود: کمک‌های دولت محدود است لذا در استان‌هایی همچون خراسان جنوبی که عقب ماندگی تاریخی دارند، نیاز است مدیریت شهری حمایت شود اما خودکفایی شهرداری‌ها با جذب سرمایه‌گذار نیز باید مدنظر باشد؛ سرمایه‌گذاری پایدار از طریق جذب سرمایه‌گذار محقق می‌شود و اینگونه اقدامات جهشی و نوآورانه مورد انتظار است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استانی فرهنگی هستیم، تصریح کرد: برنامه‌های مختلف فرهنگی متناسب با منطقه باید در سیاست‌گذاری شهرداری‌ها باشد.

وی بر حفظ وحدت و انسجام در شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد و گفت: هرچه اختلاف‌ها گسترده‌تر شود مردم ضرر می‌کنند لذا مصوبات و تصمیمات باید به‌دنبال تأمین منافع عمومی باشد.

قناعت گفت: اختلاف‌نظر کارشناسی، پایه پیشرفت هر مجموعه است اما باید نظرات منطقی و به‌جا باشد و این موضوع مانعی برای خدمت به مردم نشود.

وی در ادامه با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷,۳۰۰ میلیارد ریال و با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد، افزود: نشست‌های تخصصی شوراهای اسلامی با مدیران دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس اولویت پیگیری شود تا شاهد رفع موانع باشیم.

استاندار خراسان جنوبی گریزی هم به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در استان زد و گفت: اقدامات زیربنایی دو سال گذشته نشان می‌دهد که دولت سیزدهم عزم جدی در رفع مشکلات به‌صورت میدانی دارد و مصوبات سفرهای رئیس‌جمهور نیز با جدیت دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در هشت سال دولت گذشته ۱۲ هکتار زمین از اراضی حریم وارد محدوده شهرهای استان شده بود اما در دولت سیزدهم ۵ هزار هکتار الحاق شد که به معنای حجم بالای کارها در زمینه‌های مختلف عمرانی است.

قناعت آغاز عملیات اجرایی پروژه راه آهن را به‌عنوان یکی از اقدامات زیربنایی دولت سیزدهم نام برد و با اشاره به خشکسالی به عنوان دغدغه مردم و شوراها گفت: دولت برای کاهش اثرات خشکسالی پروژه انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی را آغاز کرده که انشعاب آن به همه شهرستان‌ها می‌رسد و نیمه دوم امسال عملیات لوله‌گذاری انجام می‌شود.

وی گفت: در مرحله اول بهره برداری از این پروژه سالانه ۶۰ میلیون متر مکعب آب به استان تخصیص می‌یابد که یک انقلاب بزرگ در رفع مشکل کمبود آب است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای خط انتقال گاز از دو راهی دشتک زابل به نهبندان و سربیشه تصریح کرد: فاز اول این پروژه تا تیرماه امسال با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و همزمان فاز دوم آن با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال از نهبندان به سربیشه آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه تأمین برق از شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر منطقه است، افزود: دولت سیزدهم با افزایش پست‌های ۴۰۰ کیلو ولت در خراسان جنوبی در این زمینه گام بلندی برداشته است.

قناعت خام‌فروشی در بخش کشاورزی و معدن را از معضلات استان ذکر کرد و گفت: در دولت سیزدهم هشت واحد فرآوری در حوزه کشاورزی راه‌اندازی شده است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: سفرهای استاندار به شهرستان‌ها و بخش‌های استان ادامه دارد تا بتوانیم زمینه‌های پیشرفت هر شهرستان را شناسایی و مشکلات را رفع کنیم.

کد خبر 748878

دیگر خبرها

  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است