Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیروز فر با اشاره به اینکه امسال عزاداران حسینی نذورات قربانی خود را در قالب هزار و ۵۰۱ رأس قربانی ذبحی اهداء کردند، افزود: از این تعداد ۳۰۳ رأس قربانی نیابتی بوده است.

او با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۳۱ رأس دام زنده تحویل حسینیه اعظم شد، ادامه داد: از این تعداد تا به امروز هزار و ۴۷۳ راس در قالب فروش احشام فروخته شده است که ۲ میلیارد و ۵۷۴ میلیون تومان به حساب نذورات حسینه واریز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فیروز فر گفت: ۲ میلیارد و ۳۷۵ میلیون تومان پرداخت نقدی از بابت نذورات قربانی بود که شامل هزار و ۵۸۳ رأس قربانی می‌شود و همچنین امسال ۳۶۰ گرم طلا به حسینیه اعظم زنجان اهداء شده است.

او افزود: قربانی‌های ذبح شده به صورت بهداشتی پوست زنی و به کارخانه بسته بندی گوشت به صورت نیم کیلوگرمی به تعداد ۵۰ هزار بسته گوشت قربانی تهیه شده است که آماده سازی هر بسته ۴ هزار و ۵۰۰ تومان برای حسینیه اعظم زنجان هزینه داشت.

فیروز فر با اشاره به اینکه توزیع فیش‌های گوشت در منطقه سعدی جنوبی، اصغریه، خیابان امام و خیام جنوبی همیشگی بوده است، افزود: امسال محدود بین خیابان امام، چهارراه امیرکبیر، دروازه ارک و دروازه رشت، دانشسرا و میدان آزادی نیز پوشش داده شده است.

او ادامه داد: همچنین در مناطق دیگر شهری نیز کوی شهریار، زعفرانیه، نیکسازان، شهرک ولیعصر، فاز چهار زیباشهر و شهرک امیرکبیر، پایین کوه اراضی، مصلی و ثبت، کوی فجر، نگین، نصر و شاهد امسال نوبت این مناطق بود و گوشت تبرک حسنیه در ۲۰ روستای اطراف نیز توزیع شده است.

رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان با اشاره به اینکه صندوق حسینیه اعظم از محرم سال گذشته تا محرم امسال هزار و ۳۰۰ فقره وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۹  میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعطا کرده است، گفت: در دارالشفای حسینیه نیز خدمات رایگان به تعداد ۵ هزار ویزیت عمومی، ۶ هزار دندانپزشکی، ۲ هزار تزریقات و هزار ویزیت مامایی ارائه شده است.

فیروز فر ادامه داد: در قالب قطار کاروان عشق برای اسکان زائران ۲ هزار و ۱۰۰ نفر یک تا سه شب اسکان داده شد، همچنین یک وعده غذای تبرک به زائران ارائه شد که با اقدامات انجام گرفته در روز هشتم محرم امسال ۲۰ هزار پرس غذا پخش شد، همچنین ۱۱ پارکینگ خودرو در اطراف حسینیه برای پارک خودروی زائران پیش‌بینی شده بود.

او افزود: در دهه اول محرم برنامه‌های احلی من‌العسل، شیرخوارگان حسینی، تجلیل از پیر غلامان، دسته عزاداری حسینیه اعظم، مراسم سخنرانی و عزاداری در شب‌های دهه اول محرم و قرآن خوانی عصر عاشورا صحنه‌های بدیعی را رقم زد و یوم‌العباس زنجان را به بزرگترین قربانگاه تبدیل کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نذورات قربانی حسینیه اعظم زنجان میلیون تومان فیروز فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور

دبیر مجمع جهانی علی اصغر گفت: در مجموع بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان در اولین جمعه ماه محرم به همت مجمع جهانی علی اصغر(ع) برپا خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، داود منافی پور در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی(ع)حرم مطهر رضوی گفت: همزمان با افتتاح این کارگاه 72 کارگاه دوخت لباس در ایران اسلامی و 4 کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.

وی افزود: بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی و در نخستین جمعه ماه محرم برپا خواهد شد.

منافی پور بیان کرد: مجمع جهانی علی اصغر(ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و 45 کشور جهان با افتتاح 72 کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده و درنهایت در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی از سال 1386 به طور رسمی و با هزینه های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر(ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می آیند و شروع به دوخت لباسهای سبز علوی برای این مراسم می کنند.

دوخت 500 هزار دست لباس و توزیع در سطح کشور و بین الملل

دبیر مجمع جهانی علی اصغر(ع) ضمن تقدیر از همت و تلاش این بانوان داوطلب گفت: هر ساله حدود 500 هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود؛ کارگاه دوخت لباس مرکزی که در تهران برپا می‌شود علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباسهای شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.

وی گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.این لباسها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی شده و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان(عج) می‌شود همچنین در هر بسته بندی نذر نامه ای با این مضمون قرار می‌گیرد.

ترجمه نذر نامه به 12 زبان زنده دنیا

منافی پور خاطرنشان کرد:" یا صاحب الزمان(عج) فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن" این نذر نامه به 12 زبان عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • خاخام صهیونیست: ما جلوی موشک‌های ایران را گرفتیم!
  • میثم تیموری: محرم نویدکیا جنتلمن است
  • حمایت ساواک از حسینیه ارشاد؟!
  • عنبری:قهرمانی حق ملوان و انزلی‌چی‌ها بود
  • اولویت اولم ادامه همکاری با ملوان است/ قهرمانی حق انزلی‌چی‌ها بود
  • مرمت پل خاتون کرج تا آخر امسال تمام می‌شود
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • آیا ادعای سید حسین نصر درباره‌ی همکاری شریعتی با ساواک حقیقت دارد؟
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور
  • از کابوس سقوط تا صعود به یک چهارم جام حذفی/ تیم محترم «محرم»