Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر با اشاره به اینکه شبانه‌روز فعالیت‌های دشمن را رصد می‌کنیم گفت: نقاط قوت و ضعف دشمن را می‌شناسیم و برای آن تدبیر می‌کنیم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هیئتی عراقی متشکل از سپهبد سعد مزهر محسن‌العلاق رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق و هیات همراه از دستاورد‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این بازدید سردار سرتیپ قاسم تقی‌زاده رئیس دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر پس از معرفی دانشگاه و ماموریت‌های مختلف علمی و تحقیقاتی آن به برنامه‌ریزی در بحث آموزش اشاره کرد و افزود: درصدد هستیم تا نسل چهارم و پنجم آموزش را در این دانشگاه توسعه دهیم.

وی اظهار داشت: در کنار سازمان‌های صنعتی در زمینه توسعه طرح‌های دفاعی از جمله هوافضا، رادار، الکترونیک، کوانتوم و هوش مصنوعی همکاری داریم و به صورت شبانه‌روزی فعالیت‌های دشمن را رصد می‌کنیم و نقاط قوت و ضعف دشمن را می‌شناسیم و برای آن تدبیر می‌کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مدیریت در دانشگاه و اداره امور سازمان‌های صنعتی تصریح کرد: ما در دانشگاه مدیر تربیت می‌کنیم و از آنجایی که محققین و دانشمندان از درجات بالایی برخوردارند حتماً مدیران آن‌ها هم باید به لحاظ علوم مدیریت قوی باشد تا بتواند در سطح صنایع با مدیریت درست و صحیح کشور را رهنمون سازند.

وی افزود: این دانشگاه علاوه بر اینکه سهم بزرگی از فارغ‌التحصیلان را در سطح نظامی در کشور معرفی می‌کند در سطوح مختلف مدیریت عالی در سطح ملی هم افراد بسیاری را به عنوان وزیر و معاون وزیر معرفی کرده است.

سردار تقی‌زاده در پایان با اشاره به اینکه هدف اینگونه همکاری‌ها میان ایران و عراق مادی و مالی نیست گفت: هدف ما توسعه روابط و مناسبات با کشور دوست و همسایه است و همچنان که در زمان حضور داعش در عراق دغدغه امنیت این کشور را داشتیم، امروز هم برای تعلیم و آموزش شما دغدغه داریم و از آن استقبال می‌کنیم. «ایران و العراق لایمکن الفراق!»

سپهبد سعد مزهر محسن العلاق رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق نیز در پایان این دیدار با تشکر از حسن استقبال و مهمان نوازی سردار تقی‌زاده اظهار داشت: از دورانی که داعش مناطقی از عراق را اشغال کرده بود، مسئولیت‌های مختلفی در ارتش عراق داشتم و در آن دوران شاهد کمک‌های فراوان شما به عنوان جانشین وزیر دفاع ایران به ملت عراق بودم.

رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق ادامه داد: معتقدم هرگونه دستاورد و نوآوری از چنین مراکز علمی آغاز و تولید می‌شود و امیدوارم این دیدار به عنوان گام مقدماتی و موفقیت‌آمیز برای دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر و دانشگاه دفاعی عراق باشد.

در ابتدای این دیدار و در راستای تبادل علمی و استفاده از تجارب دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر، هیات عراقی از دستاورد‌های علمی و تحقیقاتی این دانشگاه و نمایشگاه دائمی آن بازدید به عمل آورد و تفاهم‌نامه‌ای در زمینه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی و تبادل دانشجو و استاد به امضای طرفین رسید.

در پایان این دیدار نیز تفاهمنامه همکاری با موضوع تبادل استاد و دانشجو و همکاری‌های علمی و تحقیقاتی به امضای طرفین رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه مالک اشتر سردار قاسم تقی زاده دانشگاه صنعتی مالک اشتر علمی و تحقیقاتی دانشگاه دفاع رئیس دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل اسماعیل چمنی گفت: دکتر مسعود گنجی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب و معرفی شد.
وی با بیان اینکه معیار‌های انتخاب استاد نمونه کشوری فعالیت‌های پژوهشی، فرهنگی، آموزشی و اجرایی است، ادامه داد: پیش از این نیز در سال‌های اخیر دکتر قدیر نوری و دکتر محمد نریمانی اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان اساتید نمونه کشوری انتخاب شده بودند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: در آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، از ۶۵ استاد نمونه کشوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • برگزاری جشنواره مالک اشتر در چهارمحال و بختیاری
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم