Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: جمع‌بندی خسارات سیل ناشی از فعالیت سامانه بارشی مانسونی مردادماه در استان یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بود که ۷۰۰ میلیارد آن مربوط به بخش کشاورزی است.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به وضعیت هوای استان تا فردا دوشنبه، اظهار کرد: طبق پیش‌بینی هواشناسی تا امروز در مناطق جنوب و همچنین شرق استان مانند نائین، ورزنه، شهرضا، دهاقان وزش تندباد و گردوغبار خواهیم داشت و از پنجشنبه و جمعه این هفته هم وزش تندباد و خیزش کانون‌های گرد و غبار در مناطق ذکر شده پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بارش‌های اخیر در شهرستان فریدون‌شهر و سیلابی شدن مسیل‌ها، تصریح کرد: این بارش‌ها در منطقه پشتکوه اول بخش موگوئی شهرستان فریدون‌شهر بین روستای رودبار و ونیزان باعث رانش زمین و مسدود شدن مسیر آب به دلیل ریزش بخشی از کوه شده بود؛ این موضوع برای پیگیری به وزارت نیرو اعلام شد که با هماهنگی یک بالگرد و بازدید یک تیم فنی، این مناطق صعب‌العبور به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت. با این وجود به امور عشایری منطقه اعلام کردیم دام‌ها، عشایر و گردشگران در این مناطق حضور نداشته باشند.

جمع‌بندی خسارت سیل ناشی از فعالیت سامانه بارشی مانسونی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه جمع‌بندی خسارت سیل ناشی از فعالیت سامانه بارشی مانسونی مردادماه استان یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بود، ادامه داد: از این مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان خسارت مربوط به بخش کشاورزی بود که خساراتی به قنوات، خطوط لوله انتقال آب کشاورزی، استخرهای ذخیره آب کشاورزی، دام‌ها و چادرهای عشایری، شبکه آبیاری زهکشی، کولونی‌های زنبور عسل وارد کرد.

وی با اشاره به خسارات وارد شده سیلاب‌های اخیر به راه‌های استان، تاکید کرد: به ۹۸ کیلومتر از راه‌های استان و ۶۱ پل توسط سامانه مانسونی آسیب وارد شد که در این بخش گزارش‌ها جمع‌بندی شد، خساراتی نیز در حدود ۴۰ میلیارد تومان به بخش مسکن وارد و بیش از ۱۸ شهرستان تحت تأثیر این سامانه قرار گرفت.

شیشه‌فروش با بیان اینکه خسارات افراد به شرکت‌های بیمه اعلام شد، گفت: بانک کشاورزی موظف شد اقدامات مربوط به بیمه را پیگیری و ارزیابی کند، کمیته امداد حضرت امام (ره) و شرکت‌های بیمه‌ای در مورد اماکن مسکونی فعال شده‌اند تا از ظرفیت‌های بیمه خود استفاده کنند، گزارش مابقی کسانی هم که بیمه نبوده‌اند به تهران ارسال شده تا متناسب با مصوبه هیئت دولت خسارت پیگیری و انجام شود.

وی اضافه کرد: علت بروز این سیلاب‌ها خشکسالی سال‌های اخیر، از بین رفتن پوشش گیاهی، کم شدن نفوذپذیری زمین و ایجاد روان آب‌ها، احداث پل‌هایی که توانایی عبور سیلاب را از خود ندارند، تصرف حریم بستر رودخانه‌ها بوده است. توصیه‌ها و ابلاغ‌هایی در این زمینه صورت گرفته تا اقداماتی در خصوص کاهش خسارت‌های سیل صورت بگیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تاکید کرد: به ادارات راهداری، شهرداری‌ها، منابع طبیعی، آبخیزداری، جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای اعلام شد تا رودخانه‌ها ساماندهی، راه‌ها از گل و لای تخلیه، تخلیه نخاله‌ها از دهانه رودها و پل‌ها انجام و سایر اقدامات لازم عملی شود. عوامل مختلف استان و ادارات درگیر نیز طی این مدت آبگرفتگی‌ها را رفع، تخلیه آب از منازل و مغازه‌ها را انجام و راه‌های اصلی را باز کردند.

لزوم اختصاص اعتبار به موضوع سیل توسط وزارت نیرو

وی خاطرنشان کرد: قرار شد وزارت نیرو و سازمان برنامه بودجه پیگیری‌های لازم را انجام و اعتبارات ویژه‌ ای برای استان اصفهان به منظور کنترل و پیشگیری از سیل درنظر بگیرند تا سیلاب‌ها کنترل و ذخیره شوند. بر طرح‌های آبخیزداری تاکید ویژه‌ای داریم در استان اصفهان مطالعات طرح‌های آبخیزداری انجام شده و بیش از یک میلیون هکتار از این مطالعات آماده شده و نیاز است ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این طرح‌ها به استان اصفهان برای کنترل سیل و تغذیه سفره‌های زیرزمینی درنظر گرفته شود.

شیشه‌فروش با بیان اینکه خشکسالی و سیل دو روی یک سکه هستند، افزود: لازم است اعتبارات ویژه‌ای برای این منظور در کشور تخصیص داده شود، سیل امسال در کشور نشان داد که باید یک بار برای همیشه وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه و سازمان مراتع و آبخیزداری کشور اعتبارات ویژه‌ای برای اجرای طرح‌های آبخیزداری، احداث سیل بند، کنترل سیل و ذخیره روان آب‌ها درنظر گرفته شوند.

وی با بیان اینکه لازم است از اعتبارات به جای بازسازی، برای پیشگیری از وقوع سیلاب استفاده شود، گفت: تجارب سیلاب‌های اخیر نشان می‌دهد اجرای این طرح‌ها در خشکسالی‌های کشور بسیار اثربخش بوده و می‌تواند به تغذیه سفره‌های آب‌های زیرزمینی کمک کرده و از شدت آسیب‌های ناشی از سیلاب بکاهد.

کد خبر 596598

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان منصور شیشه فروش هشدار سیل در ایران هشدار سیل در استان اصفهان خسارات سیل در ایران سیل در ایران آخرین جزئیات سیل در امامزاده داوود وقوع سیل در ایران هشدار سیل در استان های ایران هشدار هواشناسی به سیل در ایران آمار سیل در ایران جبران خسارت سیل در استان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میلیارد تومان استان اصفهان وزارت نیرو جمع بندی سیلاب ها راه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، گفت: اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عمده مطالبات جهت جذب اعتبار، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرها و روستاهای شهرستان کیار مورد تقاضاست.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دفن زباله و مدیریت پسماند در شهرها و روستاهای تابعه استان، تصریح کرد: استقرار کارخانه پسماند زباله جهت شهرستان‌های کیار،کوهرنگ، اردل و فارسان نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبار ویژه است تا بخشی از مشکلات زیست‌ محیطی و آسیب‌های ناشی از دفن غیربهداشتی زباله‌ها بر سلامتی مردم مدیریت شود.

میری با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، افزود: برای خروج این استان از بن‌بست، توسعه محورهای مواصلاتی و ایجاد کریدورهای ارتباطی از ضروریات است.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای همین اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی، جاده‌ها و تونل‌ها  و همچنین افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه به استان‌ها و کشورهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم  استان چهارمحال و بختیاری و پیشرفت همه جانبه شهرها و روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: اهم مطالبات شهرها و روستاهای شهرستان کیار، اجرای روکش آسفالت مسیرهای روستایی، احداث سالن‌های ورزشی چندمنظوره در برخی روستاهای واجدالشرایط، اجرای فیبر نوری درمناطق کم‌برخوردار، تکمیل پروژه‌های گردشگری و تکمیل خطوط گازرسانی به روستاها، بهره‌برداری از گلخانه‌ها، شیلات و کلیه طرح‌های اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ذخیره ۳۰ میلیون متر مکعب آب در بند‌های خاکی و ملاتی استان
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد