Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@21:51:44 GMT

قیمت مرغ رکورد زد! | قیمت هر کیلو مرغ چند؟

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۴۹۵۸

قیمت مرغ رکورد زد! | قیمت هر کیلو مرغ چند؟

 قیمت مرغ از ابتدای امسال با حذف ارز 4500 تومانی به شدت افزایش پیدا کرد. قیمت مرغ در ابتدای امسال حداکثر 25 هزار تومان بود. قیمت مرغ در نهایت به مرز 60 هزار تومان رسید. با توجه به اینکه مردم قدرت خرید مرغ با این قیمت را ندارند قیمت مرغ در نوسان است. آخرین قیمت مرغ را در ادامه می بینید.

بر اساس گزارش میدانی، قیمت هر کیلوگرم مرغ کامل تازه، بسته‌بندی کیسه‌ای (پوشش کیسه نایلونی) امروز دوشنبه 24 مردادماه ۱۴۰۱ در بازار تهران به ۵۴ هزار و ۹۰۰ تومان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش میدانی، قیمت مرغ کامل تازه، بسته‌بندی کیسه‌ای (پوشش کیسه نایلونی) امروز شنبه ۲۲ مردادماه ۱۴۰۱ در بازار تهران به ۵۲ هزار و ۳۸۰ تومان رسید.

بر اساس گزارش میدانی، قیمت مرغ کامل تازه، بسته‌بندی کیسه‌ای (پوشش کیسه نایلونی) امروز چهارشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۱ در بازار تهران به کیلویی ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.

محمد یوسفی گفت: با توجه به آنکه هیئت و تکایای مذهبی مصرف مرغ چندانی در ایام‌ تاسوعا و عاشورا ندارند که ازدیاد تقاضا منجر به نوسان قیمت شود.

او قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده را ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان و مرغ گرم ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان اعلام کرد.  با توجه به کاهش تقاضا در برابر عرضه، بخشی از مرغ های تولیدی توسط پشتیبانی امور دام از سطح بازار ذخیره سازی و جمع آوری می شود.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: با وجود زیان تمامی مرغداران اعم از تولیدکنندگان جوجه یکروزه، مرغ گوشتی و تخم‌گذار باید تمهیدات اساسی برای تعادل بازار و کاهش زیان تولیدکنندگان اتخاذ شود.

بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت کنونی هر کیلو مرغ ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان، ران‌مرغ ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان، سینه ۱۲۰ هزار تومان و فیله مرغ ۱۳۰ هزار تومان است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران از سه دلیل عمده برای کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد.

 حبیب اسدالله، مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران اظهار کرد: سه دلیل عمده برای کاهش قیمت مرغ در بازار وجود دارد نخست اینکه قدرت خرید مردم پایین آمده و واقعا تقاضا برای مرغ کم شده و اکنون عرضه در بازار بیش از تقاضا شده و قیمت‌ها را پایین آورده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران، درباره دلیل دوم گفت: بدون توجه به هشدار‌های کارشناسی، با اعلام وزارت جهاد کشاورزی جوجه ریزی‌ها در ماه‌های اخیر افزایش یافته و به همین دلیل در کنار کاهش تقاضا، باعث انباشت مرغ در ویترین مغازه‌ها شده است.

وی با اشاره به دلیل سوم کاهش قیمت مرغ گفت: در حالی که انباشت مرغ در بازار وجود دارد شرکت پشتیبانی امور دام هم سرعت عمل لازم برای جمع آوری مرغ مازاد ندارد.

به گفته این مسئول شرکت پشتیبانی امور دام کشور مسئول جمع آوری مرغ مازاد در کشور شده، اما با حرکت کندی که دارد نتوانسته تناسبی بین عرضه و تقاضا ایجاد کند.

اسدالله نژاد تاکید کرد: اکنون مرغداران در فروش هر کیلو مرغ ۱۵ هزار تومان ضرر می‌کنند و ادامه این روند تولید را در آینده کم خواهد کرد به طوری که جوجه ریزی در تیر ماه به ۹۰ میلیون قطعه رسیده و این هشداری است برای تولید و افزایش قیمت در آینده.

قیمت مرغ افزایش یافت

آقای مهدی یوسف خانی گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده ۳۲ هزار تومان، مرغ گرم در عمده فروشی ۴۲ هزار و خرده فروشی ۴۹ هزار تومان است‌.

او  گفت:قیمت هر کیلو ران مرغ ۴۰ هزار تومان، سینه مرغ ۱۰۰ هزار و فیله مرغ ۱۰۰ هزار تومان است.

یوسف خانی از توزیع روزانه ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تن مرغ در تهران خبر داد.

رئیس اتحادیه پرنده و ماهی گفت: با توجه به مازاد عرضه و کاهش تقاضا، قیمت هر کیلو مرغ طی روزهای اخیر یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ تومان کاهش یافته است.

بنابر گفته اتحادیه پرنده و ماهی، با توجه به شرایط مساعد عرضه، قیمت مرغ در ایام‌تاسوعا و عاشورا نوسانی ندارد.

نرخ هرکیلوگرم مرغ در بازار در محدود ۵۴ هزار تومان است که هنوز به حداکثر نرخ مصوب ۵۹۸۰۰ تومانی خود نرسیده است؛ هرچند بر اساس گزارش‌های میدانی این محصول در برخی نقاط تهران به شکل غیرقانونی تا ۶۴ هزار تومان نیز به فروش می‌رسد.

در حالی که نرخ مصوب مرغ و حتی قیمت‌های فعلی این محصول در بازار، مورد اعتراض مرغداران قرار گرفته است، خبر رسید شرکت پشیتبانی امور دام نرخ مرغ‌های وارداتی منجمد را ۱۴ هزار تومان اعلام کرد؛ هرچند دبیر انجمن تأمین‌کنندگان فرآورده خام دامی نیز نرخ تمام‌شده مرغ را بیشتر از این دانست و اظهارکرد: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید نرخ هرکیلوگرم از این محصول به ۱۶هزار تومان رسیده است.

قیمت مرغ منجمد وارداتی ۱۴ یا ۱۶ هزار تومانی (با احتساب هزینه‌های واردات) تفاوت عمیقی با نرخ این محصول در ایران دارد.

با نگاهی به قیمت‌های روز جهانی نیز مشخص می‌شود که نرخ هر کیلوگرم مرغ در آرژانتین به عنوان ارزان‌ترین کشور ۱.۳۹ دلار و هنگ‌کنک به عنوان گران قیمت‌ترین ۱۱.۱۷ دلار است و این محصول در کشور همسایه ترکیه ۱.۹۷ دلار و پاکستان ۱.۸۳ دلار است.

با در نظر گرفتن نرخ دلار نیمایی ۲۶ هزار و ۲۰۰ تومان درحال‌حاضر نرخ هر کیلوگرم مرغ آرژانتینی ۳۶ هزار و ۴۰۰ تومان و ترکیه‌ای ۵۱ هزار و ۶۰۰ تومان می‌شود که سنخیتی با قیمت‌های یاد شده ندارد.

بر اساس پیگیری‌های انجام شده از انجمن تأمین‌کنندگان فرآورده خام دامی مشخص شد که تعیین نرخ فروش ۱۴ هزار تومانی برای مرغ‌های منجمد وارداتی مربوط به مرغ‌هایی است که ستاد تنظیم بازار در اسفند ۱۳۹۹ مصوب کرده و با ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی به کشور وارد شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت
  • دورتموند رکورد زد: قیمت باورنکردنی بلیط بازی با PSG
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید