Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@18:18:50 GMT

واکنش شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به اظهارات موسوی

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۵۶۸۳

واکنش شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به اظهارات موسوی

در این بیانیه آمده است: «یک بار دیگر میرحسین موسوی در ایامی مقارن با عاشورای حسینی با انتشار نوشته‌ای تحت عنوان مقدمه ای بر " ترجمه عربی بیانیه های جنبش سبز" در مقابل باورهای دینی و انقلابی ملت ایران ایستاد و بغض و کینه دیرینه خود را نسبت به اصول و ارکان بنیادی انقلاب اسلامی نشان داد.

 بار اول خرداد ۸۸، موسوی در حالی که هنوز رای گیری انتخابات پایان نیافته بود خود را با " اختلاف زیاد" رئیس جمهور خواند و با این قانون شکنی در برابر رای مردم ایستاد و با " اردو کشی خیابانی" و تخریب و آتش زدن اماکن و اموال عمومی و حمله به مساجد، شیرینی مردمسالاری دینی و حضور پرشکوه مردم در پای صندوق های رای را در کام ملت ایران تلخ کرد و سپس در عاشورای همان سال با آتش زدن خیمه های عزاداری حسینی و حمله به عزاداران، دشمنی خود را با اعتقادات و مقدسات مردم آشکار ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این بار نیز در نوشته اخیر خود به دفاع از غرب و بعضی کشورهای عربی منطقه برخاسته و مدافعان حرم را سرزنش کرده و درصدد تخریب چهره روشن شهیدانی مانند قاسم سلیمانی و شهید حسین همدانی برآمده است. موسوی در دهه شصت یک سوپرانقلابی چپ گرا بود که با گرایش‌های سوسیالیستی خود در اقتصاد دم از عدالت خواهی می زد تا جوانان و دانشجویان را به سوی خود جلب و جذب کند. او که آن روزخود را مخالف سرسخت امپریالیسم غرب معرفی می کرد، امروز آشکارا سنگ غرب و ارتجاع منطقه یعنی آمریکا و گاو شیرده او را به سینه می زند و به نیروهای مقاومت در منطقه اعتراض می کند که چرا کاری می کنند که " غرب" آن را نمی پسندد!

 اگر قرار بود ملت ایران دست به کاری که غرب با آن مخالف است نزند، اصلا نمی بایست انقلاب می کرد. پیداست او با همین استدلال مردم مظلوم فلسطین نیز را که در دفاع از سرنوشت و سرزمین خود در برابر غرب و رژیم صهیونیستی ایستادگی می کنند ملامت و محکوم می کند.

 او این واقعیت روشن را عمدا فراموش می‌کند که داعش را همین غرب و آمریکایی ها به وجود آورده اند و موسوی حتی اقرار هیلاری کلینتون و ترامپ را بر اینکه داعش با پول و پشتیبانی آمریکا ایجاد شده نادیده می گیرد و مدافعان حرم و شهید سلیمانی و شهید همدانی را مقصر می داند و کسانی مانند شهید همدانی را که سال‌ها دور از وطن در مقابل خونخواران سنگدل داعشی و حامیان آنها ایستاد و جان خود را بر سر دفاع از امنیت ایران و ملت ایران فدا کرده است را " سردار بی افتخار" می نامد.

کافی است به یاد شکوه حضور مردم همدان در تشییع پیکر حاج حسین همدانی بیفتد و یا حضور ملت ایران را پشت سر پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی در نظر آورد تا بداند چه اندازه با آرمان های ملت ایران فاصله دارد.

 کیست که نداند هدف نهایی غرب از حضور در منطقه ما و حمایت از داعش، نابودی مقاومت و اجرای نقشه های شوم استکباری غرب در کشورهای اسلامی است؟ و کیست که نداند امروزه میرحسین موسوی، یعنی همان سوپرانقلابی دهه شصت به بلندگوی غرب سلطه جو و اسرائیل غاصب و داعش خونخوار و سلطنت طلبان منفور مبدل شده است.

 میرحسین موسوی باید بداند و البته می داند که ملت ایران با تجربه تاریخی از مشروطیت تا پیروزی انقلاب اسلامی و از پیروزی انقلاب تا امروز راه خود را در اعتقاد به حکومت دینی و پیروی از آرمان های امام خمینی و رهبری آیت الله خامنه ای انتخاب کرده است. غرب رسواتر از آن است که بتوان ملت ها را از مقاومت در برابر سلطه گری غربیان بازداشت.

 اصلاح طلبانی که تاکنون از موسوی حمایت کرده‌اند و در عین حال خود را حامی انقلاب اسلامی و وفادار به امام راحل معرفی می‌کنند، باید موضع خود را در برابر میرحسین موسوی روشن کنند. موسوی امروزه آشکارا بلندگوی قاتلان شهید سلیمانی و شهید همدانی و شهید اسکندری و صدها هزار شهید مومن و فداکاری است که در انقلاب اسلامی جان عزیز خود را در راه دین و دفاع از میهن و امنیت مردم ایران فدا کرده اند.

 سکوت حامیان موسوی قطعا از نظر ملت ایران به معنی رضایت آنان از مواضع موسوی است. آنها نمی توانند در تاریکخانه سکوت پنهان شوند و از کنار این رسوایی به سادگی بگذرند. میانه حق و باطل راه سومی وجود ندارد.»

منبع: ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: میرحسین موسوی جنبش سبز شورای ائتلاف نیرو های انقلاب انقلاب اسلامی میرحسین موسوی ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن رضایی» در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

کد خبر 6096438 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره دلایل ردصلاحیتش
  • کاندیدا‌های شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی درباره دلایل رد صلاحیتش
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند