Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، به اطلاع شرکت‌های فعال در حوزه صنعت برق و اصلاح الگوی مصرف می‌رساند با توجه به همکاری وزارت نیرو، شرکت توانیر و صندوق نوآوری و شکوفایی، برنامه ویژه‌ای برای حمایت از تولید محصولات (کالا و خدمت) دانش‌بنیان این گروه شرکت‌ها تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه ویژه‌، صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری وزارت نیرو و شرکت توانیر برای حمایت از تولید محصولات (کالا و خدمت) دانش‌بنیان این گروه شرکت‌ها، سر فصل‌هایی نظیر تکمیل و ارتقاء محصولات دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت تولید محصولات دانش‌بنیان، تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان، تحریک تقاضا و توسعه‌ بازار محصولات دانش‌بنیان و توسعه فعالیت‌های شتابدهی و فضای نوآوری را تدوین کرده است.

در ادامه شرح هر یک از این خدمات ذکر شده است: 

* تکمیل و ارتقاء محصولات دانش بنیان
شرکت‌هایی که قصد نمونه‌سازی صنعتی (تکمیل یا ارتقای اساسی محصول دارای تاییدیه دانش‌بنیان) یا ظرفیت‌سازی برای ورود محصول دانش بنیان به بازار از طریق تولید تعداد محدودی از آن را دارند می‌توانند جهت تامین هزینه‌های تحقیقاتی یا تولید در مقیاس محدود شامل نیروی انسانی، مواد اولیه، برونسپاری و تجهیزات ضروری (در مقیاس محدود) از «تسهیلات نمونه‌سازی» بهره‌‎مند شوند.
شرایط و ویژگی‌ها:
-    کارمزد 4% و حداکثر زمان تنفس و بازپرداخت 3 سال
-    پرداخت به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت طرح
-    الزام به ارائه طرح (فنی، بازار و مالی) با تکمیل کاربرگ درخواست «تسهیلات نمونه‌سازی»

 * توسعه زیرساخت تولید محصولات دانش بنیان
شرکت‌هایی که جهت ایجاد ظرفیت‌های جدید، افزایش ظرفیت تولید یا کیفی‌سازی تولید محصولات دانش‌بنیان نیاز به سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی دارند، جهت تامین هزینه‌های احداث محل تولید (در مقیاس محدود)، خرید تجهیزات و ماشین آلات، تاسیسات، تجهیزات آزمایشگاهی، کنترل کیفی و تجهیزات کمکی تولید، می‌توانند درخواست خود را در قالب «تسهیلات تولید صنعتی» در سامانه غزال ثبت کنند.
شرایط و ویژگی‌ها:
-    نرخ سود 11% و حداکثر زمان تنفس و بازپرداخت 7 سال
-    پرداخت به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت طرح
-    الزام به ارائه طرح (فنی، بازار و مالی) با تکمیل کاربرگ درخواست «تسهیلات تولید صنعتی»

 
 * تولید محصولات و خدمات دانش‌بنیان
شرکت‌هایی که مجوزهای لازم برای عرضه محصولات دانش بنیان در بازار را اخذ کرده‌اند و نیاز به تامین هزینه‌های جاری تولید و فروش محصول دانش‌بنیان یا تامین کسری نقدینگی مورد نیاز برای اجرای قراردادهای جاری مربوط به محصولات دانش‌بنیان دارند، جهت تامین هزینه‌های مورد نیاز از قبیل نیروی ‌انسانی، مواد اولیه، برونسپاری، اجاره محل و انرژی می‌توانند درخواست خود را در قالب «تسهیلات سرمایه در گردش» یا «سهیلات سرمایه در گردش بانکی» در سامانه غزال ثبت کنند.
شرایط و ویژگی‌ها:
-    نرخ سود 11% و حداکثر مجموع زمان تنفس و بازپرداخت 2 سال
-    پرداخت به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت طرح
-    الزام به ارائه طرح (فنی، بازار و مالی) با تکمیل کاربرگ درخواست «تسهیلات سرمایه در گردش» (درخصوص تسهیلات سرمایه در گردش بانکی نیازی به طرح توجیهی نیست)


* تحریک تقاضا و توسعه‌ بازار محصولات دانش بنیان 
توسعه بازار و کمک به فروش محصولات دانش بنیان از طریق تامین بخشی از منابع مورد نیاز خریداران با «تسهیلات لیزینگ (فروش اقساطی)» یا «تسهیلات استصناع (سفارش ساخت)» میسر است. «تسهیلات لیزینگ (فروش اقساطی)» به محصولات دانش بنیانی که مجوزهای لازم را برای عرضه در بازار را اخذ کرده، تولید شده و یا آماده فروش هستند تعلق می‌گیرد. «تسهیلات استصناع (سفارش ساخت)» به محصولات دانش بنیان که سفارشی‌ساز بوده و مشتری مشخصی دارد و نقدینگی مورد نیاز برای تامین هزینه‌های جاری ساخت محصول (از قبیل نیروی‌انسانی، مواد اولیه، برونسپاری، اجاره محل و انرژی) از محل پیش پرداخت مشتری قابل تأمین نیست تعلق می‌گیرد. در هر دو نوع از تسهیلات، مشتری محصول در صورت فروش اقساطی نسبت به خرید یا سفارش ساخت اقدام خواهد کرد.
شرایط و ویژگی‌ها:
-    نرخ سود 10% برای مواردی که شرکت کمتر از 10 میلیارد تومان از این تسهیلات استفاده کرده باشد.
-    نرخ سود 14% برای مواردی که شرکت بین 10 تا 20 میلیارد تومان از این تسهیلات استفاده کرده باشد.
-    نرخ سود 18% برای سایر موارد
-    حداکثر مجموع زمان تنفس و بازپرداخت 3 سال
توجه: برای شرکت‌های فعال در حوزه ماشین‌سازی و محصولات بدون مشابه داخلی، سقف بند‌های فوق 10 میلیارد تومان بیشتر می‌شود.
-    پرداخت به صورت یکجا برای «تسهیلات لیزینگ (فروش اقساطی)»
-    پرداخت به صورت مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت طرح برای «تسهیلات استصناع (سفارش ساخت)»

* توسعه فعالیت‌های شتابدهی و فضای نوآوری
تسهیلات «توسعه خدمات شتابدهی» در راستای کمک به راه اندازی کسب و کارهای استارت آپی از طریق تامین مالی شتابدهنده‌های دانش بنیان است. در این تسهیلات تامین بخشی از هزینه‌های نیروی انسانی مستقر در هسته‌ها، مواد اولیه مورد نیاز جهت نمونه‌سازی، برونسپاری، مشاوره و منتورینگ هسته‌های شتابدهنده ارائه می‌شود.
شرایط و ویژگی‌ها:
-     نرخ  4% و مجموع زمان تنفس و بازپرداخت 3 سال
-    سقف تسهیلات  3 میلیارد تومان
-    هر شتابدهنده متناسب با فعالیت‌های قبلی شتابدهنده با توجه به تعداد هسته‌های مستقر قبلی، نیروی انسانی، هزینه‌های قبلی انجام شده و فضای استقرار و موفقیت در تبدیل هسته‌های قبلی به شرکت‌های تجاری امتیازی را کسب می‌کند و متناسب با آن تسهیلات اعطا می‌شود.
-     اخذ مجدد این تسهیلات مشروط به رشد امتیاز کسب شده نسبت به تسهیلات قبلی و تسویه حداقل 20% از تسهیلات قبلی امکانپذیر است.


* سرمایه بذری شتابدهنده‌ها
این تسهیلات در ازای جذب تیم‌های  استارت آپی/  هسته‌های فناور توسط شتاب دهنده‌های دانش بنیان و پس از عقد قرارداد شتابدهی قابل پرداخت است. این تسهیلات قرارداد محور است و مبلغ آن بر اساس قراردادهای شتاب دهنده با هسته‌ها تعیین می‌شود.

شرایط و ویژگی‌ها:
-    نرخ 2% و مجموع زمان تنفس و بازپرداخت حداکثر 3 سال
-    هر شتابدهنده پس از عقد قرارداد شتابدهی با تیم‌ها از سرمایه بذری شتابدهنده‌ها متناسب با فعالیت تیم استارت آپی می‌تواند استفاده کند.
-    شتابدهنده مورد حمایت از طریق این تسهیلات نباید با حمایت انجام شده در قالب هم‌سرمایه‌گذاری با شتابدهنده‌ها همپوشانی داشته باشد.
-    مانده تسهیلات سرمایه بذری هر شتاب‌دهنده حداکثر 500 میلیون تومان است.

گفتنی است شرکت‌های دانش‌بنیانی که متقاضی این تسهیلات و خدمات هستند می‌توانند به سامانه «غزال» صندوق نوآوری و شکوفایی مراجعه کرده و هر یک از خدماتی را که متقاضیان آن هستند ثبت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تسهیلات صنعت برق صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق نوآوری و شکوفایی محصولات دانش بنیان شرایط و ویژگی ها تامین هزینه تسهیلات سرمایه سرمایه در گردش دانش بنیان میلیارد تومان تولید محصولات نیروی انسانی شتابدهنده ها فروش اقساطی مواد اولیه سفارش ساخت نمونه سازی مورد نیاز شرکت ها هسته ها نرخ سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها