Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

«صدای آمریکا» باز هم از حلقوم معاون خاتمی بلند شد

«محمدعلی ابطحی» رئیس دفتر و معاون پارلمانی رئیس جمهور در دولت اصلاحات و از بازداشتی‌های فتنه 88 در توئیتی نوشت: «همه اتفاقات جنجالی و پرهزینه سیاسی مثل خبر ترور بولتون با سیصدهزار دلار! و یا حمله به سلمان رشدی، در آستانه توافق برجام انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه مخالفان داخلی برجام یا مخالفان آمریکایی اسرائیلی برجام پشت این قضایا باشند، مردم ایران قربانی هستند.»

در سوی مقابل جمعی از اعضای فراری جریان نفاق از جمله حسن یوسفی اشکوری، محمدجواد اکبرین و... در بیانیه‌ای با عنوان «14 روشنفکر دینی! ترور سلمان رشدی را محکوم کردند» تاکید کردند: «اقدام تروریستی و سبعانهٔ فردی با نام هادی مطر علیه جان نویسندهٔ نامور بریتانیاییِ هندی الاصل، سلمان رشدی، سراسر و بی هیچ قیدی از دیدگاه دینی و اخلاقی محکوم است. این اقدام نشانهٔ بحران در تفسیر بنیادگرایانه از اسلام و نیز نشانهٔ دور جدیدی ازتحولّات خطرناک سیاسی در خاورمیانه و زخمی نوین بر چهرهٔ رابطهٔ پیچیدهٔ اسلام و غرب است. این قرائت منحط و پلیدِ از اسلام که در خدمت مستبدان دینی قرار گرفته، دهه‌هاست که امنیت جانی مسلمانان و غیر مسلمانان را در سراسر جهان، از ژاپن، افغانستان و ایران گرفته تا اروپا و آمریکا به خطر جدی انداخته است.»

 

این بیانیه با استقبال ویژه رسانه‌های وابسته به دشمنان ملت ایران از جمله صدای آمریکا، بی بی سی فارسی و اینترنشنال سعودی مواجه شد.

 

از سوی دیگر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در اظهارنظری ضمن دفاع همه جانبه از سلمان رشدی، مدعی شد که نهادهای دولتی ایران مروج خشونت علیه رشدی هستند.

 

 درباره موضعگیری معاون خاتمی و فضاسازی رسانه‌های آمریکایی-انگلیسی- سعودی درباره ترور سلمان، ذکر چند نکته ضروری است:

1: اینکه فردی هتاک و مرتد به تیر غیب گرفتار شده، هر انسان آزاده‌ای را خوشحال می‌کند. جسارت به ساحت کلام الله مجید، عقوبت سختی دارد و زندگی فلاکت بار سلمان رشدی و وضعیت فعلی او تنها بخشی از نتایج دنیوی این هتاکی و جسارت است.

2: اعضای فراری جریان نفاق در پوشش‌های فریبکارانه از جمله «روشنفکر دینی»! دقیقاً مروج «اسلام آمریکایی» هستند. به همین خاطر است که موضعگیری های این افراد بلافاصله با ذوق زدگی و استقبال رسانه‌های آمریکایی-اسرائیلی و سعودی-انگلیسی مواجه می‌شود.

3: امثال ابطحی بارها ادعا کرده‌اند که هدف آنان اصلاح طلبی است و این رویکرد با براندازی و عداوت با جمهوری اسلامی و ملت ایران تفاوت دارد؛ اما این ادعا در بزنگاه‌های مختلف، بیش از پیش بی اعتبار شده است.

موضعگیری مشترک «اتحاد ملت» و رسانه سعودی حامی منافقین درباره بیانیه موسوی

پس از انتشار بیانیه هتاکانه میرحسین موسوی در رسانه منتسب به اعضای فراری جریان فتنه، در این سو فعالین و رسانه‌های اصلاح طلب به جای برائت از این بیانیه هتاکانه، ابتدا سکوت کرده و سپس به موج سواری بر محتوای این بیانیه با دست فرمان مدنظر دشمن اقدام کردند.

برای نمونه اعضای حزب اتحاد ملت- اعضای سابق حزب منحله مشارکت و از فعالین فتنه 88- با تمرکز بر کلیدواژه «رهبری موروثی» دقیقاً در پازل رسانه‌های ضدایرانی بازی کردند.

 

در همین رابطه «آذر منصوری» دبیرکل حزب اتحاد ملت و از بازداشتی‌های فتنه 88 در توئیتی نوشت: «آیا کسی از مقام‌های رسمی کشور به ویژه مجلس خبرگان در مورد موروثی شدن جانشینی توضیحی داده است؟ این فقط پرسش میرحسین موسوی نیست، چرا که این موضوع نزدیک به یک دهه است که در افکارعمومی هم مطرح شده است. فقط یک تکذیبیه کفایت می‌کند.»

 

همچنین «علی شکوری راد» از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت نیز در تویئتی مشابه ضمن خطاب قراردادن رئیس و اعضای هیات رئیسه مجلس خبرگان، بر این کلیدواژه متمرکز شد.

 

در آنسو وبسایت ایران اینترنشنال (رسانه سعودی-انگلیسی- اسرائیلی) که پیش از این تنها در یک نمونه گردهمایی گروهک تروریستی و منفور منافقین را به صورت زنده پوشش داده بود، دقیقاً همین خط را دنبال کرده و در تحلیلی به پاسخ این سؤال پرداخت که «چرا میرحسین موسوی به بحث موروثی شدن رهبری پرداخته است؟».

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: خط ویژه ابطحی سلمان رشدی رصد ویژه معاون خاتمی محمد خاتمی سلمان رشدی اتحاد ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه مشترک آمریکا و 17 کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند

گروهی متشکل از ۱۸ کشور از حماس خواستند که توافق آتش‌بس روی میز را بپذیرد و اسرای صهیونیست را آزاد کند.

یک مقام ارشد دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مدعی شده که یک توافق روی میز وجود دارد و تقریبا تمام خواسته‌های حماس را برآورده می‌کند؛ در نتیجه آمریکا به همراه ۱۷ کشور دیگر در بیانیه مشترکی از جنبش حماس درخواست کرده تا با توافق مذکور موافقت کند. 

به گزارش العربیه، در متن این بیانیه مشترک آمده است: «ما قویاً از تلاش‌های میانجی‌گری برای بازگرداندن اسرا به خانه خود حمایت می‌کنیم. مجدداً از حماس درخواست می‌کنیم که گروگان‌ها را آزاد کند و اجازه دهد به این بحران پایان دهیم تا بتوانیم تلاش‌های خود را روی ایجاد صلح و ثبات در منطقه متمرکز کنیم». 

این مقام دولت بایدن گفت که پیش از این تلاش‌ها برای انتشار یک بیانیه مشترک ناموفق بوده و اکنون این بیانیه «نمایش فوق‌العاده‌ای از اتفاق آرا از سوی بسیاری از رهبران در سراسر جهان» است. 

کشور‌هایی که این بیانیه را امضا کردند عبارتند از: آرژانتین، اتریش، برزیل، بلغارستان، کانادا، کلمبیا، دانمارک، فرانسه، آلمان، مجارستان، لهستان، پرتغال، رومانی، صربستان، اسپانیا، تایلند، انگلیس و آمریکا.

این مقام دولت بایدن مدعی شد: «یک توافق روی میز وجود دارد که تقریباً تمام خواسته‌های حماس را برآورده می‌کند... و کاری که آنها باید انجام دهند این است که این دسته آسیب‌پذیر از گروگان‌ها را آزاد کنند تا پیشرفت حاصل شود». 

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که «برخی نشانه‌ها» وجود دارد که نشان می‌دهد احتمالا راهی برای توافق هست، اما تاکید کرد که همچنان از این امر مطمئن نیست. در مورد پیشنهاد کنونی که روز میز است، این مقام آمریکایی مدعی شد که آتش بس فوری و طولانی مدت در غزه و همچنین امکان بازگشت نامحدود فلسطینی‌ها به شمال غزه را فراهم می‌کند.

پیش از این، خلیل الحیه، یک مقام ارشد شاخه سیاسی حماس گفته بود که این جنبش در ازای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی و آتش‌بس ۵ ساله یا بیشتر، حاضر به توافق خواهد بود.

در طول بیش از ۲۰۰ روز جنگ، آتش‌بس فقط به مدت یک هفته برقرار شده است. طی این آتش‌بس که در ماه نوامبر اعلام شد، حماس بیش از ۱۰۰ اسیر صهیونیست را با حدود سه برابر اسرای فلسطینی مبادله کرد.  حماس از پایان ژانویه چارچوب جدیدی برای توافق مطرح کرده که شامل بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه‌های خود در شمال غزه و دائمی بودن آتش‌بس است. حماس همچنین به ارتش صهیونیست هشدار داده تمامی نیرو‌های خود را از نوار غزه خارج کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فرانسه پیش نویس تعدیل شده آتش بس را ارائه کرد کاخ سفید: با آتش‌بس کامل در غزه مخالفیم/ در حال مذاکره برای آزادی اسرا هستیم

دیگر خبرها

  • واکنش مقتدی صدر به تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • حمایت مقتدی صدر از تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • جنبش انصارالله سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی غزه را محکوم کرد
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • بیانیه مشترک آمریکا و ۱۷ کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند
  • بیانیه مشترک آمریکا و 17 کشور دیگر: تمام اسرای اسراییلی باید فورا آزاد شوند
  • اگر به خودرو علاقه دارید این ویدئو را با صدای بلند ببینید! (فیلم)