Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:41:56 GMT

اهل مذاکره هستیم اما تن به ذلت نمی‌دهیم

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۶۹۴۵

اهل مذاکره هستیم اما تن به ذلت نمی‌دهیم

ایسنا/قزوین معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت:ما اهل مذاکره هستیم اما تن به ذلت نمی‌دهیم و از موضع قوت و قدرت منافع مردم را پیگیری می‌کنیم و به خواسته‌های نابه‌حق طرف‌های مذاکره‌کننده تن نمی‌دهیم.

سیدمحمد حسینی دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ در یادواره خبرنگار شهید رضا طاهرخانی و شهدای رسانه استان قزوین که در سالن امام علی (ع) اداره ارشاد اسلامی شهرستان تاکستان برگزار شد، اظهار کرد: شهدا پیشگامان جهاد تبیین بودند و امیدواریم ۱۰ خبرنگار شهید استان قزوین الگوی خبرنگاران حال حاضر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به قرارگیری در موقعیت فرهنگی جنگ نرم، افزود: امروز که در حال گذر از جنگ نرم هستیم، باید تلاش کنیم که فرمان رهبر معظم انقلاب را اجرا کنیم. در آن زمان رزمندگان با اشاره رهبر معظم انقلاب، جان خود را در طبق اخلاص قرار می‌دادند و امروز رهبری فرمان جهاد تبیین را صادر کردند و باید ما هم در این زمینه تلاش کنیم و خبرنگاران نیز در زمینه جهاد تبیین پیشگام باشند.

این مسئول بابیان اینکه تاکستان و استان قزوین ظرفیت‌ها و افتخارات زیادی دارد، افزود: شهید رجایی افتخار قزوین است و معلمی بود که معلم همگان شد، این شهید در کنار شهید باهنر مثل ۲ کبوتر بودند که شهادت‌شان یکی شد و دیگر شهدای استان نیز از قبیل شهید لشگری که ۱۸ سال در اسارت بود اسطوره مقاوت شد.

وی عنوان کرد: آزادگان سال‌ها اسارت و سختی‌ها را تحمل کردند و نباید آن‌ها را فراموش کنیم و باید دائم به ما تلنگر بخورد و از شهدا، جانبازان و رزمندگان یاد کنیم تا فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان منتقل شود.

معاون رئیس جمهور گفت: امروزه وقتی این رشادت‌ها و جان‌فشانی‌ها بازگو می‌شود خیلی‌ها تصور می‌کنند داستان و افسانه است و اگر این فرهنگ فراموش شود دچار درگیری و آسیب می‌شویم و باید این روحیه در جامعه زنده بماند.

حسینی افزود: روحیه فداکاری همیشه نیاز است و گاهی باید با حیثیت و آبروی خود وارد شد مانند کاری که دولت کرد و با آبروی خود برای اصلاح اقتصادی اقدام کرد که درنهایت به نفع مردم کار کرد هرچند در کوتاه‌مدت تلاطمی ایجاد شود.

وی تصریح کرد: این کار، ۳۰ سال زمین‌مانده بود و رضای خدا بود که انجام شود و دولت برای اصلاح اقتصادی آبروی خود را گذاشت و باید درراه خدا از ملامت کنندگان باکی نداشته باشیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با تشکر از زحمات خبرنگاران که حقیقت نگر هستند و روشنگری می‌کنند، گفت: نقد که از باب خیرخواهی و مشفقانه است و برای اغراض و امراض نیست برای جامعه نیاز است و وظیفه ما است که از زحمت کشان واقعی این عرصه تلاش کنیم.

حسینی گفت: انتظار داریم خبرنگاران در این شرایط با آن عهد و پیمان تجدید میثاق کنند و تبیین کنند که دولت در چه شرایطی امور را بر عهده گرفت و امروز در چه شرایطی هستیم.

وی ادامه داد: در ابتدای آغاز به کار دولت بسیاری بیان می‌کردند که چگونه دولت می‌خواهد کار کند چون با چالش‌های جدی در بخش‌های مختلف ازجمله پرداخت حقوق کارکنان، فروش نفت باوجود تحریم‌ها، شیوع کرونا و ندادن واکسن به ایران مواجه است.

این مسئول عنوان کرد: با وجود این صحبت‌ها رئیس‌جمهور به‌محض رأی آوردن، کار را شروع کرد و با اقدامات و رایزنی‌های صورت گرفته و ورود واکسن، از مرحله بحرانی کرونا که ۷۰۰ نفر فوت می‌کردند گذشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در این دولت در حوادث غیرمترقبه همه مسئولان احساس مسئولیت می‌کنند و برای کمک به مردم وارد میدان می‌شوند حتی اگر رئیس‌جمهور در کرملین باشد بلافاصله در کنار مردم حضور می‌یابد تا مردم احساس کنند مسئولان غمگسار آن‌ها هستند. وقتی این روحیه در رئیس‌جمهور باشد همه وزرا، استانداران، فرمانداران و بخشداران نیز برای کار کردن احساس مسئولیت می‌کنند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به گشایش‌های صورت گرفته در این دولت، افزود: به‌رغم همه مشکلات و برخی صحبت‌ها، سیاست همسایگی خوب جواب داده است و از همسایه‌ها شروع کردیم و صادرات رونق گرفته است. صادرات کشور حتی به اروپا دو برابر شده و ۲۱۳ درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: دولت از ماه اول کار، ماهانه ۱۲ هزار میلیارد تومان از بدهی‌ها را پرداخت کرده و با کسری بودجه و رشد تورمی سنگینی نیز مواجه بوده و تلاش کرده تحریم‌ها را دور بزند.

حسینی افزود: امروز بیش از یک‌میلیون بشکه نفت می‌فروشیم و سعی می‌کنیم منابع بلوکه‌شده کشور را برگردانیم و بدهی‌ها را حتی به صندوق‌هایی بپردازیم که دچار ورشکستگی شده‌اند.

وی گفت: سال گذشته ۲۰ درصد بودجه کشور را صرف هزینه‌های عمرانی کردیم ولی الان در کنار هزینه‌های روزمره که روزبه‌روز افزایش می‌یابد طرح‌های بزرگی نیز اجرا می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور اضافه کرد: نظام رتبه‌بندی معلمان از یک دهه گذشته که سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش نوشته شد قرار بود اجرا شود که این دولت پذیرفت آن را اجرا کند و از ابتدا اعلام کرد موافق هستیم و الان هم این کار شروع‌شده است که هزینه داشت.

وی بابیان اینکه ما در شرایط بحران جهانی هستیم، افزود: جنگ اوکراین در اروپا و ترکیه و روسیه آثار تورمی باقی گذاشته و تأمین غذا، گندم و سوخت دشوار شده و از امروز آمریکایی‌ها برای زمستان نگران تأمین سوخت هستند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با اشاره به انتقادات در تأمین کالاهای اساسی، افزود: در اولین جلسه دولت امسال تصمیم گرفته شد خرید گندم گران‌تر از سال قبل تقریباً حدود ۲ برابر بیشتر صورت گیرد و تاکنون هفت میلیون تن گندم خریداری و ذخیره‌شده که اقدام بزرگی در تأمین کالای اساسی است.

وی گفت: این درحالی‌که است که در بحران اخیر در اروپا و کشورهای پیشرفته، مردم فروشگاه‌ها را غارت کردند ولی در اینجا دولت هرروز جلسه و برنامه داشت تا وضعیت بازار را کنترل کند.

این مسئول افزود: مسئولان کشور بی‌تفاوت نیستند و وضعیت مردم را می‌بینند و شخص رئیس‌جمهور در سفر کرمان به‌ فضاها و کپرهای رفتند که امکان ایستادن هم نداشتند.

وی گفت: رئیس‌جمهور از نزدیک مشکلات را می‌بینند و برای حل آن‌ها تلاش می‌کنند و خوشبختانه آرامشی دارد برقرار می‌شود و این مسائل و مشکلات همه‌جا هست.

معاون رئیس‌جمهور افزود: رسانه‌ها واقعیت‌ها را بیان کنند که الان روحیه جهادی حاکم است و سفرهای استانی با کمترین هزینه و بیشترین فایده انجام می‌شود.

حسینی در خصوص مذاکرات، گفت: ما اهل مذاکره هستیم اما تن به ذلت نمی‌دهیم و از موضع قوت و قدرت منافع مردم را پیگیری می‌کنیم و به خواسته‌های نابه‌حق طرف‌های مذاکره‌کننده تن نمی‌دهیم.

حسینی افزود: تلاش دولت هم خنثی‌سازی تحریم‌ها و هم پیگیری مذاکرات است و اگر مذاکرات به نتیجه رسید و یا اگر هم نرسید، منافع مردم با جدیت و کار و تلاش پیگیری می‌شود.

این مسئول گفت: الان در کشور همگرایی وجود دارد و کسی از حاکمیت دوگانه حرف نمی‌زند و همه در سایه هدایت رهبر معظم انقلاب برای خدمت تلاش می‌کنند بنابراین باید در کنار هم در خدمت به مردم اقدام کنیم و خود رئیس‌جمهور در این زمینه نمونه هستند.

حسینی افزود: رئیس‌جمهور در یک سال گذشته ثابت کرده روحیه مردمی و اخلاص دارد و از همه نخبگان و صاحب‌نظران برای خدمت به مردم کمک می‌گیرد.

وی بابیان اینکه دولت برای حل مشکلات در بخش‌های مختلف تلاش می‌کند، افزود: در کشاورزی بر روی بحث مشکل آب، نوع کشت، آب دریا و ژرف کار می‌شود و در حوزه معادن در سفر به کرمان رئیس‌جمهور تأکید کردند ۲۰۰ معدن معطل خلعید شده یا با همان پیمانکاران قبل شروع به کار کنند.

حسینی افزود: زمینه کار زیاد است و هرچند اختلاف‌نظر و سلیقه وجود دارد ولی همه باید منافع ملی و مردم را مقدم بداریم که حتماً شرایط کشور بهتر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری قزوين روز خبرنگار مذاكره معاون رئیس جمهور رئیس جمهور رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم

سکینه سادات پاد دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با حضور در برنامه صف اول اظهار کرد: خیلی از مردم نسبت به جایگاه حقوق و آزادی‌های اجتماعی در دولت سیزدهم آگاه نیستند. اگر هر فردی بتواند به درستی و به کمک سایر ارکان دولت وظایف خود را به سامان برساند می‌تواند به حقوق شهروندی و موضوعات و مشکلات عامه مردم کمک کند.

وی ادامه داد متناسب با ماموریتی که رئیس جمهور به ما دادند  در خیلی از حوزه‌ها به دلیل آن که ناظر به فصل  ۳ قانون اساسی هستیم ورود داشتم و عنوان اصلی ما در پیگیری است و برای همین ما باید در این بخش دولت موضوع نظارت را نیز مورد توجه قرار بدیم.

پاد گفت: من موضف بودم به دلیل همین ماموریت، با آحاد مردم ارتباط بگیرم و با سایر قوا تحول سازنده‌ای داشته باشیم. با نکاهی غیر سیستماتک نمی‌توان برای احقاق حقوق مردم موفق بود.

وی افزود: به عنوان مثال یک خلا که در کشورمان احساس می‌شد که درباره آن متهم بودیم. آن هم اصل اهمیت جمهوری اسلامی ایران به حقوق و آزادی‌های اجتماعی بود.   خیلی از ساختار‌هایی در در نظام ما وجود دارد که اساسا وظیفه اش صیانت از حقوق شهروندی است، اما مردم ما خبر ندارند و این مهم است که مردم بدانند و این موضوع  در امید آفرینی در میان مردم  هم بسیار با ارزش و مهم است. 

قدم اول این است که مردم نسبت به حقوقشان مطلع باشند.

سکینه سادات پاد درباره نگرانی‌های برخی درباره سکو‌های ایرانی اظهار کرد: نظام ما مبتنی بر اسلام است و مکتب ما مکتب حر است و منطق و رویکرد این است. اما نمی‌توان از سو استفاده بعضی هادر این مسائل چشم پوشی کرد.

وی تاکید کرد: این مراقبت‌ها که عنوان می‌شود نیاز به قانون گذاری دارد و باید برای بسیاری از جرم‌ها در این فضا‌ها و بداخلاقی‌ها جرم انگاری شود.

پاد تصریح کرد: پیشنهاد ما خدمت رئیس جمهور ارائه دادیم مبنی بر حق بر فراموشی.  یعنی در هر کدام از این سکو‌ها اقدام به خلاف و اشتباهی شده باشد و اکنون اگر تغییر کرده ایم در هیچ مرجع رسمی آن خلاف و اشتباه قابل به استناد نباشد.

وی گفت: این موضوع در وزارت ارتباطات باید بررسی شود و در بخش حقوقی هم باید مورد بررسی قرار گیرد و‌زیر ارتباطات هم چندباری در این باره صحبت کردند و این قانون حق بر فراموشی اقداماتش در حال انجام شدن است.

وی درباره موضوع حجاب اظهار کرد: دشمن برای بحث حجاب ما برنامه داشته و ما نمی‌توانیم بدون برنامه با این دشمن که به دنبال اقدامات هنجار شکنانه است رقابت کنیم و اگر برنامه نداشته باشیم مجبوریم اقدام سلبی می‌شویم.

ما در این زمینه برنامه داشتیم و به دنبال افرادی رفتیم که بتوانند در این امر مفید باشند، اما من و سازمان من ساختار اجرایی نداریم.  

دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی گفت: آموزش و پرورش ما باید در این زمینه فعالیت داشته باشد. اگر مادری که در این سیستم اموزشی بوده بحث حجاب و پوشش و اول از همه پایبندی به قانون که به عنهوان یک فرهنگ تلقی شود اهمیت ندهد مشکل حل نمی‌شود. ما نمی‌توانیم یک هنجار شکنی را با نقض یک ساختار دیگر حل کنیم.  

وی گفت: ما می‌گوییم مکتب حاج قاسم. یعنی همه این‌ها دختران ما هستند. برنامه داشتن یعنی این. حاج قاسم ذهنی برنامه محور داشتند و این نگاه انسانی و اسلامی و مهربانه بر گرفته بر آموزه‌های پیامبر ما است. ما به مکتب حاج قاسم معتقد هستیم. باید برنامه داشته باشیم.

وی ادامه داد: پلیس ما مظلوم است و دوربین روی لباس پلیس جلوی روایت غلط را می‌گیرد. پلیس ما اجرا می‌کند.. مشکل ما پلیس و مسائل دیگر نیست مشکل ما سیستم اجرایی است و اگر اجبار را انجام دهیم اثری نخواهد داشت. اما نگاه ما این نیست. همه زنان این سرزمین عفیف هستنت. حتی اگر به شاهنامه هم مراجعه کنید زنان ایرانی شال بر سر دارند و اکنون داریم به بی اعتباری می‌رسیم که دشمنان بر علیه فرهنگ ما و تاریخ ما ب وجود اورده اند.

تمدن چند هزار ساله ما از پوشش و متتانت زن ایرانی می‌گوید، اما دشمنان ما چه برای ما اورده اند. مه ما در تبیین این موضوعات کم کاری کردیم.

وی در انتها گفت: اجازه ندهیم در ضدا و سیما تک صدایی درباره حجاب داشته باشم باید به شعور همه مردم احترام بزاریم. ما باید حرف‌های مختلف را در صدا و سیمای خود بشنویم؛ و همین موضوع خیلی از مشکلات را حل می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • رئیس جمهور: مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • دشمن برای موضوع حجاب برنامه داشته و نباید بدون برنامه مقابل این دشمن هنجارشکن قرار بگیریم