Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه کره جنوبی نسبت به بازدید مقامات ارشد ژاپن از معبد جنجالی یاسوکونی "عمیقا" ابراز تاسف کرد؛ معبدی در توکیو که در کشورهای آسیایی به ویژه چین و کره جنوبی نمادی از "نظامی‌گری گذشته ژاپن" تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت امور خارجه کره جنوبی در بیانیه‌ای عنوان کرد: «دولت کره جنوبی نسبت به اقدام دولت ژاپن ابراز تاسف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات دولت و پارلمان این کشور باری دیگر هدایایی را به معبد یاسوکونی فرستادند. این اقدام از تهاجم جنگی گذشته ژاپن و جنایات جنگی تقدیر می‌کند.»

فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن، در مراسمی امروز (دوشنبه) در هفتاد و هفتمین سالگرد شکست ژاپن در جنگ جهانی دوم وعده عدم جنگ ژاپن را تجدید کرد، اما او به تجاوز ژاپن در زمان جنگ اشاره نکرد و در عین حال ‌اعضای کابینه‌اش برای بزرگداشت این روز از معبد جنجالی یاسوکونی بازدید کردند.

کیشیدا، پیشکشی را به این معبد مرکزی توکیو فرستاد اما خود از آن بازدید نکرد. وی همچنین هدایایی را طی فستیوال‌های سال گذشته میلادی و بهار امسال به معبد یاسوکونی ارسال کرد.

شینزو آبه، نخست وزیر سابق ژاپن، آخرین نخست وزیری بود که در سال ۲۰۱۳ از معبد یاسوکونی بازدید کرد؛ بازدیدی که خشم چین و کره جنوبی را برانگیخته بود و حتی انتقاداتی را از جانب ایالات متحده آمریکا، متحد نزدیک ژاپن، نیز به همراه داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره جنوبی کشور ژاپن معبد یاسوکونی فومیو کیشیدا معبد یاسوکونی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حربه زنگ زده یهودستیزی

پدیده‌ای که پیش از این کمتر شاهد موجی از احساسات نسبت به مردم مظلوم فلسطین و نفرت از اسرائیل و صهیونیسم بودیم.
پدیده‌ای که حتی گفته می‌شود با اعتراضات ضد جنگ مردم آمریکا در دهه ۱۹۷۰ و مخالفت با سیاست‌های ایالات متحده در ویتنام هم قابل مقایسه نیست. از این جهت که این تظاهرات و اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا شروع شده است.

این نشان می‌دهد که جامعه نخبگی کشور‌های غربی نه از زاویه دینی و تفکیک اسلام و مسیحیت بلکه از زاویه عدالت خواهی و انسانیت موجی از اعتراضات و نارضایتی از سیاست‌های دولت‌های غربی بخصوص آمریکا در پشتیبانی همه جانبه از رژیم صهیونیستی براه انداختند.

نکته قابل تامل اینکه بار دیگر هم مقامات آمریکایی و هم سیاستمداران اسرائیلی تلاش می‌کنند از ابزار یهودستیزی برای توجیه سرکوب این اعتراضات استفاده می‌کنند. ابزاری که به نظر می‌رسد کاربرد خود را از دست داده است.

پیش از این هر گونه اعتراضی که نسبت به سیاست رژیم صهیونیستی چه در اروپا و چه در آمریکا صورت می‌گرفت همواره با انگ یهودستیزی با آن برخورد می‌شد. 

در شروع حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آبان ماه سال گذشته ما شاهد چنین موجی از اعتراضات در سطح کمتری بودیم، اما دولت‌های غربی سعی کردند با توجیه یهودستیزی، اعتراضات را سرکوب و عملا با عنوان یک اقدام مجرمانه با آن برخورد کنند. حتی در آمریکا، روسای چند دانشگاه را بخاطر ابراز همدردی با مردم فلسطین مجبور به استعفا و کناره گیری کردند.

اما در حال حاضر این سطح گسترده از اعتراضات و ابزار تنفر نسبت به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جایی رسیده که دیگر این ابزار مظلوم نمایی اسرائیلی‌ها کاربرد خود را از دست داده و سیاست‌های دولت‌های اروپایی به اسم مقابله به یهود ستیزی در توجیه حمایت هایشان از رژیم صهیونیستی دیگر اثری ندارد و بعید به نظر می‌رسد که کنگره آمریکا و حامیان اسرائیل در ایالات متحده بتوانند با احضار روسای دانشگاه‌ها آن‌ها را نسبت به جنبش دانشجویی که در حمایت از مردم غزه براه افتاده است مورد توبیخ و سرزنش قرار بدهند.

چرا که در شرایط کنونی ما شاهد سطح گسترده‌ای از اعتراضات هستیم که از علاوه بر آمریکا به کشور‌های اروپایی هم رسیده است و تداوم این اعتراضات و نارضایتی‌ها قطعا می‌تواند بخش‌های دیگری از جوامع اروپا و آمریکا را در بگیرد.

دیگر خبرها

  • بهترین فیلم های سامورایی قرن بیست و یکم؛ از The Last Ronin تا ۱۳ Assassins (+عکس)
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - یکشنبه ۹ اردیبهشت