Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ اعلام کرد فوتبال ایران نه تنها از حق پخش تلویزیونی بهره نمی‌برد، بلکه ۷۰ درصد درآمدش از تبلیغات محیطی را هم به صداوسیما می‌پردازد. - اخبار ورزشی -

صادق درودگر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تشکیل کارگروه حق پخش تلویزیونی در فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: سال 1398 بعد از درخواستی که از سوی باشگاه‌ها و فدراسیون وجود داشت، برای دریافت حق پخش به مجلس شورای اسلامی متوسل شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آنجا موضوعی طرح شد مبنی بر اینکه حق پخش صدا‌و‌سیما از طریق تبلیغات محیطی به فدراسیو‌ن‌ها و باشگاه‌‌ها پرداخت شود و در نهایت قانونی برای دریافت حق پخش مصوب شد.

وی اضافه کرد: سال گذشته صرفاً اعلام شد، هر فدراسیون یا باشگاهی که تبلیغات محیطی داشته، باید درآمدش از این طریق را به خزانه دولت بریزد. از صددرصد درآمد تبلیغاتی محیطی 30 درصد به باشگاه یا فدراسیون می‌رسد که بازهم درصدی  از آن کم می‌شود. باقی درآمد نیز که معادل 70 درصد تبلیغات محیطی است، به صداوسیما خواهد رسید. با این وضعیت نه تنها چیزی به وزارت ورزش و باشگاه‌ها بابت حق پخش نمی‌رسد، بلکه پول‌های‌شان را هم از محل تبلیغات محیطی باید به صدا و سیما بدهند. درخواست و توافقی که سال گذشته صورت گرفته بود، چیز دیگری بود ولی در نهایت خروجی این قانون شد، چیز دیگری شده و هیچ کسی هم دقت و پیگیری نکرده است.

عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ درباره اینکه در کارگروه تشکیل شده برای حق پخش چه اقداماتی صورت خواهد گرفت، یادآور شد: این کارگروه می‌خواهد از طریق تعامل با روش‌های معقول و منطقی و بر اساس منافع ملی و با تعهد به تمامیت حاکمیتی در این موضوع به نمایندگی از باشگاه‌ها، از حقوق فوتبال دفاع کند. اگر به صورت اصولی پیگیر موضوع باشیم، می‌توانیم این موضوع را حل کنیم. باید از طریق مجریان قانون این موضوع را حل کنیم، سعی خواهیم کرد با تلاش و‌ پیگیری و همراهی عزیزان‌مان در مجلس، دیوان محاسبات، مجلس و دولت این واقعیت موجود و نیاز واقعی را که از الزامات  صدور مجوز حرفه‌ای و فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیاست را به کمک همه دستگاه‌های مسئول محقق کنیم.

درودگر درباره اینکه صداوسیما ادعا دارد که حق پخش فوتبال را پرداخت کرده، گفت: صداوسیما چیزی که پرداخت کرده حق پخش نیست و خود عزیزان در صداوسیما نیز به آن اذعان دارند. این قانون مشکلاتی نیز برای صداوسیما به وجود آورده است. این قانون در واقع از دست دادن همان پول تبلیغات محیطی باشگاه‌هاست. با این وضعیت نه تنها از حق پخش برخوردار نمی‌شویم، بلکه باید تبلیغات محیطی‌مان را هم  به آنها بدهیم که این با هدف قانون‌گذار و تظلم‌خواهی باشگاه‌های فوتبال مغایرت دارد. به دنبال این هستیم که از مجاری قانونی این موضوع را به دولت و مجلس توضیح بدهیم و واقعیت‌های فوتبال را بگوییم و حساسیت موضوع را کاملاً برای همه دستگاه‌ها توضیح دهیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مسائل اصلی که اینفانتینو از رئیس جمهور و وزیر پیشین در سفر حضوری و نامه رسمی درخواست کرد و تاییدیه  گرفت، همین موضوع حق پخش است. موضوعات دیگر، استقلال فدراسیون و بحث بانوان است که اکنون به آن نمی‌پردازم. الان باید با صداوسیما از طریق مجاری قانونی به دنبال تعامل باشیم. باید در چارچوب منافع ملی همراهی و هم‌افزایی داشته باشیم. در این موضوع برخورد قهری نداریم، چون این گونه شرایط به نفع هیچکس نیست. می‌خواهیم حق فوتبال را با رعایت همه تشریفات قانونی کسب کنیم.  باید مجلس محترم با ارائه دلایل و مستندات طوری توجیه شود که این موضوع  به صورت کامل حل و قوانین به زودی تصویب شود.

تشکیل کارگروه حق پخش تلویزیونی فوتبال با حضور آجورلو و درویش

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ایران صادق درودگر فدراسیون فوتبال ایران صادق درودگر تبلیغات محیطی باشگاه ها حق پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۷۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • اردوغان: در برابر نابودی فلسطینی‌ها سکوت نخواهیم کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • کتک کاری وحشتناک داور در بازی فوتبال دسته دو جوانان تهران/ دستور موقت برای خاطیان+ فیلم
  • آشتی‌کنان، چند ساعت قبل از عجیب‌ترین فوتبال!
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • فراهم شدن فرصت ویژه برای تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات در گنبدکاووس از صداوسیما