Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق اعلام  روزنامه فایننشال تایمز  بازار املاک اروپا با وخیم‌ترین شرایط اقتصادی از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۷ مواجه است به طوری که افزایش نرخ بهره و هزینه‌های بالای ساخت و ساز، احیای اقتصادی بازار‌های املاک اروپا به دنبال همه گیری کرونا را تهدید می‌کند.

 همچنین تحلیل های  بانک آمریکا نشان می‌دهد، افزایش نرخ بهره و سخت‌تر شدن شرایط مالی برای اولین بار از سال ۲۰۰۷، باعث افزایش هزینه‌های پرداخت بدهی بازار املاک دفاتر اداری شده و این هزینه‌ها را به سطحی بالاتر از درآمد اجاره‌شان رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مارک موزا تحلیل گر بخش مسکن، این امر باعث دلسردی سرمایه گذاران در این بخش شده است. این تازه بخشی از یک مشکل بزرگ است. افزایش نرخ‌های پایه به هزینه‌های خدمات بدهی مالکان افزوده است.وقتی مردم در مورد نرخ بهره صحبت می‌کنند، این تنها یک چهارم هزینه استقراض شرکت‌های املاک اروپایی را نشان می‌دهد.

چشم انداز رو به وخامت در بازار املاک اروپا پس از آن بروز کرده که بانک مرکزی انگلیس در اوایل ماه  به بهانه تشدید مبارزه با تورم، بیشترین افزایش را در نرخ بهره کلیدی خود در بیش از ربع قرن اخیر داشت.

مدیران می‌گویند زمانی که خریداران مجبور شوند بدهی‌هایی را که برای خرید ساختمان‌ها استفاده می‌کردند، مجدداً تامین مالی کنند، این چالش ممکن است افزایش یابد.

 همچنین نظرسنجی اخیر مؤسسه سلطنتی نقشه‌برداران در انگلیس که یک نهاد پیشرو در صنعت املاک است، نشان داد که تقریباً نیمی از آژانس‌های املاک، نقشه‌برداران و مشاوران در اروپا و آمریکا گفته اند «بازار‌های این بخش در حال سقوط به سمت مرحله رکود است.»

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار مسکن بازار های اروپایی املاک اروپا نرخ بهره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۸۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

دیگر خبرها

  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟