Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد کریمی قدوسی, عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی درخصوص ترور سلمان رشدی نویسنده مرتد و همزمان شدن آن با ادعاها پیرامون تلاش برای ترور بولتون و پمپئو و اینکه چقدر این احتمال وجود دارد که این شایعات تلاش مخالفان خارجی برجام برای برهم زدن مذاکرات باشد؟»، گفت: اتفاقی که در نیویورک رخ داد، اجرای حکم ارتداد سلمان رشدی به دست یک جوان تولد یافته در آمریکا و بدون هیچ ارتباط حزبی و سازمانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بیان سازمان سیا این فرد هیچگونه پشتیبانی نداشت و فرد غیرحرفه‌ای بوده است. چون آن ذهنیت را از سلمان رشدی داشته و آن حکم حضرت امام(ره) را دیده به عنوان یک فرد مومن برای آرمان‌های پیامبران و انبیاءالهی تلاش می‌کند که این حکم اجرا شود.

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: این سند خوبی است برای رد ادعای کاخ سفید که می‌گوید ایران یک پاسدار را از ایران به آمریکا فرستاده تا مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور پیشین آمریکا جان بولتون را ترور کند. این اتفاق این ادعا را رد می‌کند.

کریمی قدوسی در ادامه بیان کرد: اگر در سیاهه جمهوری اسلامی افرادی تحریم شده باشند مانند پمپئو و ترامپ و امثال این‌ها به خاطر آن جنایتی است که رسماً انجام دادند و مسئولیت آن را پذیرفتند؛ برای ترور شهید سلیمانی و مهندس ابومهدی. با این فرض جمهوری اسلامی نیازی به اعزام یک پاسدار به قلب دشمن ندارد، چون در همان کشور افراد باغیرتی پیدا می‌شوند که از مواضع ما مطلع هستند و آتش به اختیارند و هرکجا که این فرصت نصیب‌شان شود، انتقام را از امثال ترامپ و پمپئو و این‌ها خواهند گرفت.

وی افزود: لذا از نگاه سرویس‌های اطلاعاتی دنیا و کارشناسان این حوزه، این موضع کاخ سفید بسیار مسخره و ناشیانه بود چون همه می‌شناسند یک سرویس و یک دستگاه امنیتی اگر بخواهد اقدامی انجام دهد تا زمانی که کسانی هستند که با نام دیگر، زبان دیگر، ملیت دیگر می‌توانند آن کار را انجام دهند هیچوقت نفرات اصلی خودش را به میدان نمی‌فرستد.

نماینده مشهد ادامه داد: نکته دیگر این است که اگر از این افراد هم بگذریم و به فرض اینکه ایران بخواهد انتقام بگیرد، به همان افراد میدان‌دار کوچه محلات منهتن نیویورک هم از راه دور یک سفارشی کند و یک پولی به آن‌ها بدهد آن‌ها می‌توانند آن کار را انجام دهند تا اینکه یک پاسدار را از ایران به نیویورک بفرستند که احتمال خطرش خیلی زیاد است. بنابراین این ادعا اصلا قواره فنی خودش را ندارد، صرفا یک ادعایی‌ست با کاربرد‌های مختلفی که آن‌ها تحلیل می‌کنند.

کریمی قدوسی در ادامه گفت: نکته دیگر ارتباط دادن این موضوع بولتون و پمپئو به بحث مذاکرات و توافق احتمالی است که خیلی به آن پرداخته می‌شود این هم خیلی جایگاهی ندارد. اگر رژیم صهیونیستی بخواهد بازی مذاکرات و توافق را برهم بزند با نفوذی که در کاخ سفید دارد به خاطر اشراف لابی صهیونیستی، خیلی راحت این کار را می‌کند. انقدر هم دستش خالی و ناتوان از نفوذ در هیات حاکمه آمریکا نیست که اینگونه بخواهد مذاکرات را برهم بزند.

وی اضافه کرد: عده‌ای در داخل می‌آیند و به خاطر بزرگ کردن بحث برجام و مذاکره می‌گویند این آنقدر خوب است که رژیم صهیونیستی برای خراب کردنش می‌آید و چنین طرح‌هایی می‌نویسد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در زمان دولت آقای روحانی و آقای ظریف هم رسماً این اتهامات را به ما می‌زدند، پشت تریبون مجلس می‌گفتند آن کسانی که با برجام مخالفت می‌کنند، این‌ها همتراز اسرائیل هستند چون بزرگترین دشمن برجام اسرائیل است و منتقدین هم در همان تداوم هستند. آن زمان این اتهام را می‌زدند و الان هم برای همان مقاصدی که در ذهن می‌پرورانند می‌گویند قرار بوده توافق شود و این کار را صهیونیست‌ها کردند تا توافق را برهم بزنند. خیر، صهیونیست‌ها هنوز قدرت مسلط بر هیات حاکمه داخل آمریکا هستند چون نظام سرمایه‌داری و آدم‌های شاخص‌اش از این‌ها هستند و اشراف دارند.

وی خاطرنشان کرد: هم این تحلیل هم آن موضع‌گیری کاخ سفید رد و مردود است، آنچه که وجود دارد این است که طرح این مساله از طرف کاخ سفید و خودشان باز کردن یک سوژه‌ای برای فشار از جانب خود هیات حاکمه آمریکا علیه جمهوری اسلامی می‌تواند باشد که این‌ها را مطرح کنند تا در مذاکره امتیاز بگیرند یا ما را وادار به عقب نشینی کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کریمی قدوسی انتقام ترامپ پمپئو کریمی قدوسی کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۹۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین طی نشست سران گروه ۲۰ در اوساکا ژاپن - ژوئن ۲۰۱۹

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند