Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@03:42:52 GMT

برنامه تلویزیونی "رویان" ساخته می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۹۴۴۴

برنامه تلویزیونی 'رویان' ساخته می شود

مدیر شبکه یک سیما در بازدید از پژوهشگاه رویان از تولید دو برنامه جدید با محتوای رویان خبر داد و شعار شبکه اول را "دیده بانی پیشرفت کشور" اعلام کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، میثم مرادی بیناباج مدیر شبکه‌ یک در بازدید از «پژوهشگاه رویان» و در دیدار با مسوولان آن مجموعه از انتخاب «شعار جدید» شبکه‌یک، تولید دو برنامه جدید «رویان» و «پارسا» و تشکیل کارگروه «پیشرفت» در شبکه یک سیما خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حضور در این پژوهشگاه را نشانه‌ای از عزم مضاعف رسانه ملی در جهت معرفی پیشرفت‌ها و ظرفیت‌های علمی کشور در رسانه ملی و شبکه‌ یک سیما دانست.

مدیر شبکه یک همچنین در این دیدار ماموریت شبکه‌ یک را افزایش حس امید، تعلق و مسوولیت‌پذیری نسبت به ایران اسلامی از زاویه دید بازنمایی داشته‌های هویتی، پیشرفت و کارامدی نظام دانست و شعار شبکه‌ را «دیده‌بانی پیشرفت کشور» اعلام کرد.

مرادی بیناباج خاطرنشان کرد: یکی از ارکان جهاد تبیین، معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت علمی کشور در عرصه‌های مختلف است. شبکه‌ یک نیز به عنوان، شبکه «دیدبان پیشرفت ایران» باید از زاویه‌ دیدی جدید با نمایش دستاوردها و تلاش‌ها، حس خودباوری و تعلق را به جامعه منتقل کند و از این حیث، باید نام و یاد آقای «کاظمی آشتیانی» و دیگر دانشمندان و پژوهشگرانی که خالصانه در پژوهشگاه‌های کشور کار می‌کنند، به عنوان «قهرمان ملی» در رسانه ملی برجسته شود و هم پژوهشگاه «رویان» که امروز از نام‌ها و نشان‌های شاخص شتاب و پیشرفت علمی کشور است و هم خود نام «رویان» که خوشنام و غرورآفرین است، باید تبدیل به نامی شود که هرجا مخاطب ایرانی و مردم کشور آن را می‌شنوند، احساس عزت‌مندی، افتخار و دلبستگی به ایران‌ عزیز پیدا کنند.

وی سپس اعلام کرد: اگر تاکنون، به قدر کفایت این کار نشده  ناشی از کم‌کاری رسانه است.

مرادی بیناباج افزود: روایت افرادی که برای درمان ناباروری از خارج از کشور، دست نیاز به سوی جامعه‌ی درمانی و علمی ایران‌ عزیز دراز می‌کنند و یا هزاران نفر دیگری که برای حل مشکلات‌شان به پژوهشگاه‌های کشور مراجعه می‌کنند، باید در رسانه ملی نمود پیدا کند، از این جهت تمام کوشش شبکه‌ یک بر این خواهد بود که با رصد حوزه‌های پیشرفت در کشور، درک و آگاهی درستی  از آن حوزه‌ها به بیننده منتقل کنیم.

او گفت: گروه دانش و اقتصاد شبکه‌ یک در حال تولید مجله‌ای تصویری به‌ نام «رویان» است تا جریان رشد و پیشرفت‌ علم و فناوری در کشور از پشت لنز رویان رصد و معرفی شود.

مدیر شبکه یک از «پارسا» به عنوان برنامه دیگر شبکه‌ یک در حوزه ترویج علم نام برد که در آن دانشجویان از منظر تازه‌ و جدیدی به روایت یافته‌های علمی و پایان‌نامه‌های خویش می‌پردازند.

وی در پایان اعلام کرد که در شبکه‌ یک کارگروهی تحت عنوان «پیشرفت» در حال تشکیل است که دانشمندان حوزه‌های مختلف علمی در آن عضویت خواهند داشت و هدف از تشکیل آن، مطالبه‌گری سهم پیش‌قراولان عرصه‌های علمی و هدایت رسانه‌ ملی در روایت صحیح از حرکت علمی کشور است.

 

رئیس پژوهشگاه رویان نیز در سخنانی با ذکر نام دکتر کاظمی آشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه و خدمات ارزشمند ایشان، به موفقیت در حوزه ناباروی، سلول‌های بنیادی، سلول درمانی و همانندسازی اشاره کرد و گفت: این موفقیت‌های بزرگ نتیجه‌ی تفکر «ما می‌توانیم» تیم همکاران ما در این مرکز رقم خورده است و برای ما مایه افتخار است که پزشکان و متخصصان این حوزه در عرصه‌ی بین‌المللی «رویان» را می‌شناسند و فعالیت‌های این مجموعه در در رسانه‌های بین‌المللی انعکاس خوبی دارد.

وی اظهار کرد: این پژوهشگاه، سه پژوهشکده تولید مثل، سلول‌های بنیادی و پژوهشکده زیست‌فن‌آوری در شهر أصفهان دارد که سالانه تعداد قابل توجهی بیمار خارج از کشور را میزبانی می‌کنیم و نتایج بسیار مطلوبی داشته‌ایم. همچنین ۲۰۰۰ پایان‌نامه و بیش از ۵۰ عنوان کتاب از تولیدات علمی این مجموعه است.

به گزارش ایران اکونومیست، در حاشیه این دیدار مدیران شبکه یک سیما از آزمایشگاه‌های پژوهشگاه «رویان» نیز بازدید کردند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مدیر شبکه یک سیما ، پژوهشگاه رویان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیر شبکه یک سیما پژوهشگاه رویان پژوهشگاه رویان مدیر شبکه یک شبکه یک سیما رسانه ملی علمی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۹۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی گریوانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و مجری طرح پژوهشی کاوشگر خلیج فارس در نشست خبری که به مناسبت روز ملی خلیج فارس در این پژوهشگاه برگزار شد با اشاره به آخرین ماموریت کشتی اقیانوس پیما گفت: تاکنون عمق ۷۰۰ متری در دریای خزر مورد مطالعه قرار گرفته بود.

وی با بیان اینکه برای این منظور لازم بود از دستگاهی بهره ببریم که قیمت بالایی داشت و تهیه آن از کشورهای خارجی دشوار بود، گفت:از این رو اقدام به ساخت تجهیزی کردیم که توسط محققان پژوهشگاه به نتیجه رسید و عمیق ترین ماموریت بین 2هزارو 500 تا 3 هزار متری با موفقیت انجام شد.

گریوانی با بیان اینکه این دستگاه با پنج درصد هزینه‌ نمونه وارداتی ساخته شد، گفت: با استفاده از این دستگاه در عمیق‌ترین عمق در ۶۵ مایلی ساحل ایران حفاری انجام شد. از جاسک حدود ۶۵ مایل به سمت عمان بخش عمیق حفاری کردیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی افزود: بیش از ۵۰ نقطه از عمق‌های ۵۰۰، ۶۰۰ متر شروع کردیم و در عمیق‌ترین عمق ۲۱۲۳ متر حفاری انجام دادیم. نمونه‌های گرفته شده  در آزمایشگاه‌های شیمی، زمین شناسی و ... در حال مطالعه است.

وی گفت: کار دیگری که در قالب این مطالعه انجام شد و از جنبه‌های علمی و حتی دفاعی با ارزش است مشخصات ستون آب است که چه مشخصات فیزیکی و شیمیایی دارد. از مدل سازی‌های مختلف استفاده می‌شود، در تعیین چرخه‌های آب مدل تعیین کننده است. در دریای عمان لایه‌هایی از آب وجود دارد که از قطب جنوب در مقیاس جناحی می‌آیند و منابع باارزش غذایی همراه خود دارند.

گریوانی افزود: دریای عمان برای ما بکر است و در عمق‌های ۷۰۰، ۸۰۰ متر بررسی ستون آب داشتیم؟ در ۱۹۵۰ و تعداد زیادی نقطه اطلاعات با ارزشی را مانند، دما، شوری و ... جمع آوری کردیم که مانند مغزه‌ها از جنبه‌های مختلف روی آنها کار‌های تحقیقاتی انجام شده است.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی درباره زمان استخراج داده‌ها گفت: داده‌ها وجود دارد و استفاده‌های اولیه می‌شود و این قابلیت وجود دارد تا سال‌ها از این داده‌ها در موضوعات مختلف استفاده شود. به طور مثال اگر پارسال در این محدوده دیتابرداری شده دو، سه سال بعد با یک تامین اعتبار دیتابرداری انجام شود و بررسی و مشاهده این تغییرات از لحاظ علمی باارزش است. 

وی گفت: مغزه گیری معمولا صحت سنجی است و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی را به صورت پیوسته از سطح آب تا پایین‌ترین نقطه‌ای که دستگاه‌ها می‌روند اندازه گیری می‌کنند بنابراین در این موضوع صحت سنجی موضوعیت ندارد. در دریای عمان کسی مغزه‌ای نگرفته که صحت سنجی شود، اما ممکن است نزدیک ساحل کسی چیزی گرفته باشد ولی در عمق دو هزار متری مغزه گیری مسبوق به سابقه نبوده که صحت سنجی شود.

مجری طرح پژوهشی کاوشگر خلیج فارس درباره بازه زمانی مغزه گیری گفت: پروسه مقدمات عملیات مغزه گیری یک ماه طول کشید و قبل از تعطیلات عید شروع شد و تیم تحقیقاتی ما تعطیلات عید را شناور بودیم. از ۲۵ اسفند وارد شناور شدیم و ۱۸ فروردین کار را تمام کردیم.

وی علت انجام عملیات در این زمان را استفاده بهینه از شناور عنوان کرد و گفت: دریای عمان باد‌های موسمی دارد که پدیده مانسون را موجب می‌شود که این پدیده در اردیبهشت ماه شروع می‌شود و عملیات دریایی در آن زمان امکان پذیر نیست. برای اینکه به این شرایط برخورد نکنیم مجبور شدیم در تعطیلات نوروز بیس تایم داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی آخر هفته
  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • هنرنمایی قایدی مورد توجه شبکه تلویزیونی امارات (فیلم)
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی