Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته محمدمسلم وافی نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه کشور، تا ۲۰ سال آینده ایران سومین کشور پیر جهان خواهد بود.

به گزارش برنا؛ نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه کشور گفت: براساس روند افزایشی نرخ باروری از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۶ باید از ۱.۶ به ۲.۱ برسد و ۱۰ میلیون موالید برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدمسلم وافی در جلسه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان مرکزی با اشاره به اینکه سال ۱۹۵۰ آمریکا به عنوان مذهبی‌ترین کشور دنیا محسوب می‌شد اظهار داشت: به واسطه نگارش دو کتاب توسط آلفرد کینزی، جنبش زنان، تولید انبوه وسایل ضدبارداری، قانون طلاق بی‌دلیل و ظهور تلویزیون‌های کابلی در آمریکا انقلاب جنسی رقم خورد و عملا خانواده در آمریکا دچار فروپاشی شد.

وی افزود: یکی از سیاست‌های آمریکا برای جبران این فروپاشی اصلاح روند گذشته و تخریب روندهای دیگر بود که با راه‌اندازی یک مجمع و انجمن به دنبال فریب و سرگرم کردن مسئولان برآمدند ولی امام راحل در مقابل این رفتار و سیاست ایستادگی کرد.

نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: زنان ایرانی در سال ۶۸ به صورت میانگین ۶.۵ فرزند می آوردند در صورتی که سال گذشته میانگین نرخ باروری در استان‌های کشور ۱.۶ است.

وافی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۸۵ ایران ۲۵ میلیون جمعیت جوان داشته ولی این رقم در سال ۱۴۰۰ به شدت کاهش پیدا کرده است، همچنین محلات، آشتیان، تفرش، شازند و زرندیه در شرایط قرمز طلاق هستند و متاسفانه سرعت آن به شدت بالا است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ میلیون نفر از جمعیت ایران از بانوان تشکیل شده که از این تعداد ۶۳ درصد متولد دهه‌های ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ هستند و در باقی جمعیت که مربوط به دهه ۷۰، ۸۰ و ۹۰ می‌شود یک پنجم نابارور اولیه و یک پنجم نابارور ثانویه هستند و تنها سه پنجم امکان باروری دارند.

نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه در سال ۱۴۲۰ ایران جزو سومین کشور پیر جهان می‌شود بیان کرد: این اتفاق شرایط هولناکی را رقم می‌زند به طوری که حتی نتوان حقوق بازنشستگان را پرداخت کرد.

وافی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۶ براساس روند افزایشی نرخ باروری باید از ۱.۶ تا ۲.۱ برسد و ۱۰ میلیون موالید برسد چراکه برای اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است و تخصیص این اعتبار شهریورماه آغاز می‌شود و باید برای جذب آن تلاش کرد.

۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار زن متاهل تمایلی به فرزند آوری ندارند

وی عنوان کرد: هیچ گاه اراده حل مسئله جمعیت در کشور وجود نداشته است چراکه ۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار خانم در کشور متاهل هستند و تمایلی به فرزند آوری ندارند و از این تعداد بیش از ۳ میلیون نفر از نظر اقتصادی شرایط مناسبی دارند در صورتی که تمایلی به فرزندآوری ندارند.

نائب دبیر ستاد راهبری خانواده و جمعیت حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه ۷ میلیون و ۹۲۰ هزار دختر مجرد در کشور وجود دارد گفت: مسئله اینجاست که ۱۳ هزار خانم در سن باروری و متاهل تمایلی به فرزندآوری ندارند و درست است که باید به ازدواج به هنگام توجه داشت اما باید به فرزند آوری توجه بیشتری شود بنابراین امیدواریم که سال ۱۴۰۵ از این پیچ عبور کنیم.

وی در پایان گفت: طبق اعلام دولت مباحث اقتصادی ۱۸ درصد به فرزندآوری ارتباط دارد اما از نظر فنی این ارتباط را صفر می‌دانیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیری تمایلی به فرزند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۹۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار

رییس مرکز توسعه حل اختلاف اردبیل گفت: یک جوان اهل گرمی که در تهران مرتکب قتل شده بود با تلاش هنرمندان و فعالان فضای مجازی استان اردبیل از پای چوبه دار نجات یافت.

سیدحسین علوی در گفت و گو با مهر، اظهار کرد: جوان اهل شهرستان گرمی مغان که در تهران با یک افغانی درگیر و مرتکب قتل شده بود پس از سه سال با پیگیری‌های ستاد صبر استان و تلاش‌های شبانه روزی و چند ماهه هنرمندان و فعالان فضای مجازی استان اردبیل از قصاص نجات پیدا کرده و به آغوش خانواده و دیار خود بازگشت.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته خانواده‌ای از شهرستان گرمی مغان به ستاد صبر استان مراجعه کرده و درخواست کمک برای نجات فرزند جوان خویش را کردند و ابراز داشتند که در یک نزاع و درگیری ناموسی در تهران پسرشان مرتکب قتل شده و یک مرد افغانی را ناخودآگاه به قتل رسانده است و حکم قصاص قطعی شده و می‌خواهند این حکم را اجرایی کنند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف اردبیل ادامه داد: بعد از درخواست این خانواده و ورود صلح یاران ستاد صبر استان و تلاش‌های آنان خانواده مقتول از قصاص منصرف شده و خواستار پرداخت دیه شدند.

علوی بیان کرد: بنا به علت عدم توانایی مالی خانواده قاتل در پرداخت دیه با هماهنگی ستاد صبر استان هنرمندان و فعالان مجازی استان اردبیل برای جمع آوری مبلغ خواسته شده در فضای مجازی فراخوان زده و بعد از چند ماه تلاش مبلغ رضایت را جمع آوری کرده و رضایت قطعی از خانواده مقتول اخذ شد و این جوان نادم به آغوش خانواده و شهر خود بازگشت.

رئیس مرکز حل اختلاف استان در پایان گفت: هیأت بخشایش، صلح یاران و خیرین نیک اندیش ستاد صبر استان در سال گذشته توانستند با تلاش‌های جهادی و مستمر خود ۹ پرونده قتل را با صلح و سازش مختومه کرده و از قصاص ۹ انسان نادم و گرفتار جلوگیری کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رهایی محکوم به قصاص از چوبه دار در مازندران رسم ایرانی‌ ها برای شب قصاص ابن‌ ملجم پزشک تبریزی با رضایت اولیای دم آزاد شد

دیگر خبرها

  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود