Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-01@10:34:13 GMT

یک سوم ایستگاه‌های خط۱۰ در منطقه۲۲ قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۹۹۰۷

یک سوم ایستگاه‌های خط۱۰ در منطقه۲۲ قرار دارد

به گزارش همشهری آنلاین، خط۱۰ مترو ۴۷کیلومتر طول دارد و از ۳۶ایستگاه تشکیل می شود که یک سوم از تعداد این ایستگاه‌ها در منطقه۲۲ واقع شدند. «سیدمجتبی شفیعی» معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران، واگذاری زمین برای دپوی خط ۱۰ مترو تهران را گام بزرگی در ایجاد زیرساخت‌های موثر در توسعه حمل و نقل عمومی می‌داند و اعتقاد دارد رتبه بیستم کشور در زمینه شبکه مترو تهران از نظر طول ایستگاه و تعداد آن باتوجه به تحریم دشمنان، در میان ۲۵۰ شهر بزرگ دارای مترو جهان بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین «مسعود درستی» مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه در مراسم واگذاری زمین تملک شده توسط شهرداری منطقه به شرکت مترو به اهمیت و ضرورت خط ۱۰ مترو برای ساکنان غربی‌ترین منطقه از پایتخت اشاره می‌کند و می‌گوید: « در دهه‌های گذشته توسعه شهر تهران بیشتر به سمت غرب بوده تا شرق تهران، درحالی‌که آن شبکه خطوط مترو تهران در شرق تقریباً پوشش‌دهی مناسب‌تری  نسبت به غرب شهر دارد.در همین‌راستا بهره‌برداری از خط ۱۰ مترو تهران می‌تواند شاخص‌های سرانه‌ حمل‌ونقل عمومی را در سمت غرب تهران بهبود ببخشد.»

 او  گفت:«اکنون ۱۲ ایستگاه از ۳۶ ایستگاه خط ۱۰ در منطقه ۲۲ قرار دارند. به عبارتی تقریباً یک‌سوم ایستگاه‌هایی که در خط ۱۰ مترو تهران راه‌اندازی می‌شود در منطقه ۲۲ واقع شدند و بقیه ایستگاه‌ها هم در مناطق یک تا ۵ قرار دارند. طبق محاسبات و برآوردها، این خط در آینده در زمان پیک ترافیک، مسافران بیشماری را جابه‌جا خواهد کرد و این امر می تواندتاثیر به سزایی در کمک به حمل‌ونقل عمومی و کاهش ترافیک داشته باشد. همچنین تأمین زمین‌های دپوی مترو به خاطر مساحت و دشواری تملک ملک، یکی از سخت‌ترین اقدامات در ساخت و بهره‌برداری از خطوط مترو است که خوشبختانه در نخستین مراحل کار در خط ۱۰ به همت شهرداری منطقه ۲۲ زیرساخت کلیدی آن فراهم شد تا بتوانیم همزمان با ساخت ایستگاه‌ها و تونل‌ها، پایانه‌اش را هم آماده کنیم. در واقع با این اقدام در زمان بهره برداری به لحاظ کیفیت، خدمات‌دهی، مسافرگیری و راندمان کار، مطلوب و معقول خواهد بود.»

منطقه‌ای خاص با تصمیمات خاص

«محمود رضا محمدی» شهردار منطقه ۲۲ در این مراسم به مساحت جغرافیایی و وضعیت منطقه اشاره می‌کند و می‌گوید: «اتفاقات خوبی در حوزه حمل‌ونقل متناسب با بضاعت مدیریت شهری و شهرداری تهران به شکل ویژه‌ای در منطقه ۲۲ انجام شده است. در همین زمینه اقدامات گسترده‌ای در حوزه حمل و نقلی اجرایی شده که ایمن‌سازی و تجهیز ناوگان، توسعه ناوگان باتوجه به توسعه شتابزده و نیازهایی ساکنان این محدوده از جمله آنها است. جوانترین منطقه پایتخت ۵ هزار و ۹۰۰ هکتار وسعت و بیش از ۲۰ کیلومتر طول دارد. به همین پراکندگی و وسعت زیاد منطقه، در حوزه حمل‌ونقل پاسخگویی به نیازهای شهروندان بسیار سخت است. امیدواریم با راه‌اندازی مدهای حمل‌ونقل عمومی بتوانیم در این حوزه نیازهای شهروندان را مرتفع کنیم.»

به دنبال مدهای متفاوت برای تردد آسان ساکنان

وی در ادامه به اضافه شدن یک ایستگاه به تعداد ایستگاه‌های قبلی این خط در منطقه ۲۲ تاکید می کند و می‌گوید: «قرار بود خط ۱۰ مترو از وردآورد در غرب تهران به سمت شرق تهران امتداد پیدا کند و مراحل کلنگ‌زنی آن هم انجام شد، اما براساس رایزنی های انجام گرفته با معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهداری تهران و شرکت مترو و نگاه ویژه‌ «دکتر شفیعی» برای عملکرد بهتر و ارائه خدمات یکپارچه به سایر محله‌های پراکنده در سطح منطقه، علاوه بر احداث ۱۱ ایستگاه ابتدایی، ایستگاه «مروارید شهر» نیز باهدف دسترسی آسان‌تر ساکنان این محدوده ساخته شود. برهمین‌اساس غربی‌ترین ایستگاه منطقه، ایستگاه «مرواریدشهر» و ایستگاه «علامه طباطبایی» شرقی‌ترین ایستگاه منطقه خواهند بود.

درستی با بیان اینکه اعتقاد داریم اگر در توسعه حمل‌ و نقل عمومی، به ویژه مترو اتفاق خاص و جدی رخ ندهد، حتماً ترافیک این منطقه به ترافیک استان البرز متصل می‌شود. گفت:« اکنون مراحل کار در ایستگاه‌های دریاچه و میدان اتریش آغاز شده است و به ترتیب این روند در سایر ایستگاه‌ها هم ادامه خواهد داشت. »

طول منطقه 22 بیش از ۲۰ کیلومتر است و اتوبان‌های شهیدهمدانی، شهید خرازی و شهید فهمیده از جمله بزرگراه‌هایی است که به عنوان مبادی ورودی شهر شناخته می‌شود. پیش‌بینی‌ می‌کنیم تا پایان این دوره مدیریت شهری و تا سال ۱۴۰۴ قسمتی از خط ۱۰ اجرا شود بهره برداری کامل آن در منطقه ۲۲ جزو اولویت‌های این برنامه است. ما ناچاریم با توجه به نیاز شهروندان مُدهای حمل‌ونقل‌مان را متناسب با نیاز و درخواست شهروندان توسعه بدهیم و در حال حاضر هم این کار انجام می‌شود، ولی واقعیتی که وجود دارد جغرافیای منطقه، بارگذاری و طول منطقه ۲۲ با پهنه‌های سبز و نقاط گردشگری متعدد، می‌طلبد که مُد حمل‌ونقل عمومی‌اش هم از سایر مناطق متفاوت باشد. در همین‌راستا این مدها هم در حال بررسی است. اکنون سایر مُدهای حمل‌ونقلی که در مناطق دیگر وجود دارد در منطقه فعالیت می‌کنند، اما این در منطقه ۲۲ کافی نیست و باید به دنبال روش‌های نوین باشیم که متناسب با نیاز شهروندان طراحی و اجرا شود. چون طبق اطلاعات و بررسی‌های انجام شده تا سال ۱۴۰۴ جمعیت این منطقه به ۵۰۰ هزار نفر می‌رسد و سکونت در آن به دلیل وسعتش، پراکنده است. به همین خاطر باید قبل از بارگذاری جمعیت به دنبال راه حل بود تا در آینده ساکنان با معضل روبرو نشوند.»

 ایستگاه پایانی؛شهرک مروارید 

«محمود یوسفی» مجری خط ۱۰ مترو درباره زمین واگذار شده در منطقه ۲۲ می‌گوید: «قرار است از این زمین ۳۲ هکتاری برای احداث پایانه خط ۱۰ مترو استفاده شود. همچنین از آنجا که تامین مالی پروژه به صورت تهاتری است، بخش‌هایی از این زمین هم برای تامین مالی خط استفاده می‌شود. در ابتدا قرار بود شهرداری منطقه ۲۲ یک قطعه زمین در محدوده ایستگاه وردآورد را واگذار کند که زمین مورد نیاز در این بخش موجود نبود و این کار انجام نشد و زمین واگذار شده فعلی حدود ۳ کیلومتر از ایستگاه وردآورد فاصله دارد. با توجه به این موضوع احتمالا تغییراتی در خط ایجاد می‌شود و ایستگاه پایانی به جای وردآورد، ایستگاه شهرک مروارید خواهد بود که بیش از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد. به این ترتیب تعداد ایستگاه‌های خط ۱۰ مترو در این منطقه از ۱۱ ایستگاه به ۱۲ ایستگاه افزایش پیدا خواهد کرد.»       

کد خبر 698169 برچسب‌ها همشهری محله

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله حمل ونقل عمومی بهره برداری منطقه ۲۲ ایستگاه ها مترو تهران خط ۱۰ مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۲، پاسداران با شاخص ۱۲۸، سلامت با شاخص ۱۰۸، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۱۰۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۶۳، باغستان شهریار با شاخص ۸۷، پارک رازی با شاخص ۵۴، پاکدشت با شاخص ۵۵، پردیس با شاخص ۵۹، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۷۲، پیشوا با شاخص ۵۴، تهران پارک شکوفه با شاخص ۷۸، چشمه با شاخص ۵۱، دانشگاه تهران با شاخص ۷۸، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۶۰، رباط‌کریم با شاخص ۷۹، ژئوفیزیک با شاخص ۸۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۷۳،، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۹۹، شریف منطقه دو با شاخص ۷۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۵، شهرداری منطقه دو با شاخص ۵۷، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۸۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۴، شهریار با شاخص ۷۹، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۹، قرچک با شاخص ۸۹، ملارد با شاخص ۷۷، منطقه ۱۵ با شاخص ۷۵، و ورامین با شاخص ۵۲ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۳ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه آتی‌ساز با شاخص ۳۹، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۴، پونک با شاخص ۵۰، دماوند با شاخص ۳۷، سرخه‌حصار با شاخص ۲۹، قدس با شاخص ۴۱، لواسانات با شاخص ۴۷، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۹، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749572

دیگر خبرها

  • آغاز احداث مترو رباط کریم در امتداد خط یک مترو
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است سال گذشته ایستگاه های مهمی در این دو خط راه اندازی شد