Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@06:05:51 GMT

دزدی سایبری در لباس میوه فروش

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۵۹۹۳۶

دزدی سایبری در لباس میوه فروش

به گزارش دوشنبه ایرنا  از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا "سرهنگ کارآگاه علی حسینی" در خصوص این خبر گفت: با مراجعه تعدادی شاکی و ارائه مرجوعه قضایی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب آنها، پرونده اولیه تشکیل و رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

سرهنگ حسینی افزود: در برابر اظهارات شکات و بررسی‌های اولیه مشخص شد که بیش از پنج میلیارد ریال از حساب مالباختگان سرقت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : کارشناسان پلیس فتا با بهره‌گیری از روش‌های نوین کشف جرایم سایبری، دریافتند کارت همه مالباختگان اسکیم(کپی) شده و همه مالباختگان از یک میوه‌فروش دوره‌گرد خرید انجام داده‌اند.

رئیس پلیس فتا خوزستان ادامه داد : در تحقیقات تکمیلی متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی طی یک عملیات غافلگیرانه در مخفی‌گاه خود دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

وی خاطرنشان کرد: متهم پس از مواجهه با شکات پرونده و مستندات جمع‌آوری شده توسط کارشناسان پلیس فتا به سرقت از تعدادی از مشتریان خود با این روش اعتراف کرد .

 برابر بررسی های به عمل آمده ۳۸ نفر از مالباختگان نیز شناسایی شدند.

این مقام مسئول توضیح داد: اسکیمر قطعه‌ای الکترونیکی شبیه کارتخوان است که کلاهبرداران( عموما در پوشش فروشندگان دوره گرد ) از آن برای کپی کردن اطلاعات کارت بانکی افراد و به سرقت بردن موجودی آنها استفاده می‌کنند.

وی به شهروندان توصیه کرد که تا حد امکان خریدهای خود را از فروشگاه‌های معتبر انجام داده و هنگام استفاده از دستگاه کارتخوان، ضمن خودداری از اعلام رمز به فروشنده، عملیات پرداخت را شخصاً انجام دهند.

رئیس پلیس فتا استان خوزستان در پایان از معرفی متهم به دادسرا جهت تکمیل مراحل قانونی خبر داد و گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مورد مجرمانه، مراتب را از طریق ‏سایت پلیس فتا به نشانی ‏www.cyberpolice.ir‏ و یا تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اطلاع‌رسانی کنند.

برچسب‌ها جرایم سایبری پلیس فتا خوزستان امنیت سایبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جرایم سایبری پلیس فتا خوزستان جرایم سایبری پلیس فتا خوزستان امنیت سایبری پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه

فرید بیگی سرپرست مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به افزایش جمعیت و شکار مگس میوه مدیترانه‌ای در ایستگاه‌های ردیابی باغات سیاه ریشه و مرکبات به لزوم مدیریت این آفت در باغات مرکبات و سیاه ریشه تاکید کرد.

او افزود: برداشت سریع تمامی میوه‌های رسیده باقیمانده روی درخت بخصوص نارنج و پرتقال والنسیا موجود در باغات، خانه سراها، فضای سبز شهری و روستایی، مجتمع‌های تفریحی ساحلی و برداشت بموقع تمامی میوه‌های رسیده فصل بهار شامل ارقام هسته دار مانند هلو، شلیل، آلو، آلوچه، ازگیل ژاپنی برای جلوگیری از گسترش آلودگی به ارقام متوسط و دیررس هسته دار و دانه دار از روش‌های مهم مدیریت و مبارزه با این آفت است.

بیگی رعایت بهداشت کف باغ مانند حذف و از بین بردن علف‌های هرز داخل و حاشیه باغات، جمع آوری و دفن هرگونه میوه ریخته شده پای درختان در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک برای کاهش آلودگی، نصب تله‌های جلب کننده حاوی مایع سراتراپ، سراتینکس و سراتل به تعداد ۲۰ الی ۳۰ عدد تله در هر هکتار در مرحله اول در باغات سیاه ریشه یا باغات مختلط مرکبات و سیاه ریشه بویژه در باغات دارای سابقه آلودگی با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی جهت از بین بردن جمعیت اول فصل آفت مگس مدیترانه‌ای و انجام طعمه پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات و حشره کش مالاتیون بصورت طعمه مسموم با قطرات درشت روی تنه و شاخ و برگ و علف‌های هرز زیر درختان بر اساس دستورالعمل و با مشاوره از کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک‌های گیاهپزشکی در صورت مشاهده شکار روزانه ۲ الی ۳ عدد مگس در روز در یک تله نصب شده را از دیگر روش‌های مدیریت و کنترل و مبارزه با آفت مگس میوه مدیترانه‌ای برشمرد.

او به باغداران و بهره برداران توصیه کرد برای کسب اطلاعات و راهنمایی‌های بیشتر به کارشناسان حفظ نباتات مستقر در مراکز جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در روز دوشنبه
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • عکس‌های خصوصی دختر شیرازی برای انتقام گیری پخش شد!
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • ۹۳ فقره انواع سرقت در گلستان کشف شد
  • سارق گوشواره‌های طلای دختربچه‌های اصفهانی دستگیر شد
  • فیشینگ کار حرفه ای در کرج در دام پلیس افتاد
  • کشف ۲۰۶ موبایل مظنون به سرقت در البرز
  • لحظه دزدی ۷ میلیاردی از موبایل‌فروشی + واکنش صاحب مغازه