Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تصادفات جاده‌ای، گفت: با آماده‌سازی، آرام‌سازی و ایمن‌سازی جاده‌ها، رفع نقاط حادثه‌خیز و حضور هوشمندانه پلیس‌راه و اجرای طرح سامانه هوشمند سپهر امید است شاهد کاهش حوادث و تلفات باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد رحمتی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرهای استان، اظهار کرد: براساس تحلیل تصادفات جاده ای درون شهری و برون شهری در استان، دستگاه‌های اجرایی مکلفند همکاری لازم را با نیروی انتظامی استان برای تقویت سازوکارها و ابزارهای کنترلی و نظارتی برای کاهش تصادفات جاده‌ای داشته باشند.

وی افزود: دستگاه‌های متولی به‌ویژه پلیس راهور، راهداری و حمل ونقل جاده ای و شهرداری می بایست باهمکاری و هماهنگی سایر دستگاه‌ها اهتمام جدی در راستای حل مسائل و مشکلات ترافیکی استان داشته باشند.

رحمتی با اشاره به این که اتوبان شهید کسایی از نقاط حادثه خیز استان است، خواستار اهتمام ویژه نسبت به رفع مشکلات و تامین اعتبار برای اصلاح این نقطه حادثه خیز شد. 

دراین جلسه سامانه هوشمند سپهر«ساماندهی، پایش، و کنترل ترافیک هوشمند فضای شهری» ازسوی نماینده اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان معرفی شد.

همچنین فرماندار مرند در رابطه با اقدامات انجام یافته و برنامه های آتی در خصوص کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی و رفع نقاط حادثه خیز و فرمانده پلیس راهور و پلیس راه استان نیز درخصوص وضعیت تصادفات رانندگی در شهرستان مرند گزارش ارائه دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، فرمانده پلیس راهور و معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز هم در خصوص اقدامات و برنامه­ریزی­های انجام یافته جهت بهبود وضعیت ترافیک شهرتبریز و فرهنگ­سازی ترافیک گزارش دادند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حوادث رانندگي حادثه خیز جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران

تین نیوز

 

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران گفت: در یک ماه گذشته عملیات شانه سازی و اصلاح شیب شیروانی حاشیه راه های محورهای اصلی و نقاط پر تصادف مازندران به طول ۱۴۰کیلومتر توسط این اداره کل انجام شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حسن جهانیان بر اهمیت ایمن سازی حریم و حاشیه راه ها در کاهش تصادفات جاده ای تأکید کرد و گفت: ایجاد فضایی مناسب در حاشیه راه ها برای رانندگان از جمله اقداماتی است که در کاهش تلفات ناشی از خروج خودرو از جاده و واژگونی موثر بوده، از این رو عملیات اصلاح شیب شیروانی در کناره جاده ها به منظور ارتقاء سطح ایمنی و جلوگیری از واژگونی و کاهش آسیب سرنشینان وسایط نقلیه انجام می شود.

وی ادامه داد: امروزه حاشیه راه و ایمن بودن آن و همچنین فرهنگ ایمنی، در پیشگیری از تلفات و تصادفات جاده ای بسیار مهم است.

جهانیان افزود: اغلب تلفات و تصادفات جاده ای ریشه در عامل انسانی داشته که در این میان خواب آلودگی، سرعت و سبقت غیر مجاز و خروج از جاده از جمله مواردی است که سهم قابل توجهی در تصادفات جاده ای دارد.

وی تصریح کرد: حفظ و نگهداری راه های موجود یکی از وظایف ذاتی این اداره کل بوده که علیرغم محدودیت های اعتباری این اداره کل با تکیه بر همت راهداران پرتلاش خود توانسته، در این مسیر گام های ارزنده ای بردارد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با اشاره این نکته که عواملی همچون راه، خودرو و انسان در بروز حوادث رانندگی تأثیر دارند گفت: امیدواریم با انجام اقدامات ایمن سازی زود بازده مانند اصلاح شیب های شیروانی راه ها شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از حوادث رانندگی در استان باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان