Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@07:21:52 GMT

کارخانه نوآوری درخشان یزد افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۲۷۴۸

کارخانه نوآوری درخشان یزد افتتاح شد

طرح توسعه شرکت دانش بنیان سرامیک های صنعتی اردکان با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و علی خیرالدین،معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم،  در مراسم افتتاح کارخانه نوآوری یزد با بیان اینکه همت استان یزد در احیا فضاهای بلااستفاده قابل ستودنی است  تصریح کرد: طبق تفاهم با جهاد دانشگاهی قرار است ده دهکده فناوری و کشاورزی در استان های مختلف تشکیل شود که در این زمینه، این طرح در استان یزد با تدبیر استاندار یزد به انجام خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این پتانسیل بزرگ در حوزه کشاورزی برای استان فواید فراوانی خواهد داشت، اظهار داشت: طبق تصویب قانون این اجازه داده خواهد شد که پردیس هایی ایجاد شود و اولین پردیس در محل دانشگاه یزد به وسعت ۲۵ هکتار برای پردیس علم و فناوری یزد اختصاص خواهد یافت و این مجموعه برای واحدهای فناوری استان قرار خواهد گرفت.

مهران فاطمی، استاندار یزد، در مراسم افتتاح کارخانه نوآوری درخشان یزد که صبح امروز با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل این کارخانه برگزار شد با بیان اینکه امروز پروژه ای در استان به بهره برداری می رسد که برای بنده به عنوان مدیر ارشد از افتتاح صدها کارخانه ارزشمندتر است، تصریح کرد: این کارخانه صرفا یک پروژه علمی و فناوری نیست بلکه کار احیا نیز انجام شده که در این زمینه باید از تمام مسئولان گذشته تشکر کرد که این ریسک را پذیرفتند این ساختمان قدیمی را احیا کنند و در حال حاضر تبدیل به یک مرکز جوشش علمی وفناوری میشود که اثرات فراوانی برای یزد خواهد داشت.

وی ادامه داد:یزد برای پیشرفت به دو بال علمی و فناوری و گردشگری نیاز دارد که هر دو این بالها در این پروژه متصور شده که به طور قطع اثرات فراوانی را برای استان به دنبال خواهد داشت.

فاطمی عنوان داشت: با تصمیماتی که امروز اتخاذ خواهد شد امیدواریم فازهای بعدی این پروژه هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه ای است که می تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت ‌اپ قرار می گیرند.

رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

 مصطفی زمانیان عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئيس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد. 

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی رینوفست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان