Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به تخلفات انتخابات سال 97 اتاق تهران، گفت: از جمله تخلفات دیگر کتمان درآمدهای اتاق بازرگانی اصفهان و تناقض در صورت‌های مالی آن همچنین دریافت پول‌های زیاد در اتاق اردبیل به بهانه ساخت ساختمان و پیشرفت 9 درصدی پروژه پس از سال‌ها است.

به گزارش ایران اکونومیست، محمدرضا بهزادیان، امروز در سی‌‌و‌هفتمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تخلفاتی که در انتخابات سال 97 اتاق بازرگانی تهران انجام شد، گفت: همه قبول داریم اتاق بازرگانی محل تعامل بخش خصوصی با دولت است و بسیار خوب است که اگر نکته‌ای در مجموعه اتاق بازرگانی وجود دارد ابتدا سعی کنیم در بخش‌های خود آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حل کنیم و کار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به جایی نرسانیم که به بیرون منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جریان انتخابات اتاق بازرگانی تهران در سال 97 مسائلی رخ داد که ما به عنوان تیم مقابل از همه اهرم‌های قانونی استفاده کردیم برای اینکه آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بزنیم و نهایتا چون در اتاق به جایی نرسیدیم به بیرون و دادگاه مراجعه کردیم.

این عضو اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: ماه گذشته در 14 تیرماه بر خلاف معمول که جلسات اتاق در آخر هر ماه برگزار می‌شود، جلسه‌ای برگزار شد زیرا ریاست اتاق تهران علاقه داشت مباحثی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ عنوان کند که خیلی منصفانه نبود.

بهزادیان در مورد تخلفات انجام‌شده در انتخابات سال 97 اظهار داشت: در آن مورد حرف‌هایی داشتیم که اول به انجمن نظارت اتاق تهران و سپس به انجمن نظارت اتاق ایران و بعد به رئیس اتاق ایران اعلام شد که دریغ از یک کلمه جواب و این در حالی است که 30 عنوان نامه موجود است که بر اساس آن تخلفات اعلام شده است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: البته رئیس هیات نظارت اتاق تهران در چند مورد شفاهاً تخلفات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از ما پذیرفت.

وی در ادامه به موارد دیگری اشاره کرد و گفت: اتاق اردبیل 8 میلیارد تومان برای ساخت ساختمان می‌خواسته و تا امروز 70 میلیارد تومان اتاق تهران پرداخت کرده اما باز هم می‌گویند که 9 درصد کار انجام شده است.

بهزادیان همچنین به تخلفات انجام‌شده دیگر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از جمله عدم اجرای قانون دریافت و نحوه هزینه‌کرد یک در هزار بر اساس ماده 77 قانون برنامه پنجم و عدم دریافت قانونی صحیح 4 در هزار سود موضوع ماده 13 احکام دائمی‌‌‌‌ برنامه توسعه‌ای کشور ‌و همچنین دریافت صحیح 3 در هزار موضوع ماده 64 بخشی از ماده مقررات مالی اشاره کرد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: از جمله تخلفات دیگر کتمان درآمدهای اتاق بازرگانی اصفهان و تناقض در صورت‌های مالی آن است.

وی افزود: وجود یک حساب ثبت نشده در اختیار رئیس اتاق بازرگانی نیز از جمله تخلفاتی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

* خوانساری‌: هر انتخاباتی یک برد و باخت دارد؛ نتیجه انتخابات‌ اتاق تهران را بپذیرید

در این جلسه همچنین مسعود خوانساری‌ اظهار داشت: در ماه‌های گذشته بسیاری از ارزش ارزهای معتبر دنیا دچار کاهش شد و این مسئله به خاطر اقدامی بود که بانک مرکزی آمریکا به دلیل مقابله با تورم بی‌سابقه در کشورش انجام داد و با چندین بار افزایش بهره که حدود 2 تا 2.5 درصد بود، موجب شد که تقویت دلار رخ دهد.

رئیس اتاق بازرگانی تهران  افزود: اثرات این افزایش بهره موجب شد که سرمایه‌گذاران در کشورهای دیگر دارایی‌های خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تبدیل به دلار کنند و لذا قیمت دلار افزایش پیدا کرد به طوری که ارزش بسیاری از ارزهای دنیا از جمله یورو کاهش یافت و ارزش آن به کمتر از یک دلار رسید که البته با افزایشی که اتحادیه اروپا در نرخ بهره ایجاد کرد، مجدد ارزش یورو به 1.2 دلار رسید و پوند نیز 10 درصد افزایش یافت.

وی اظهار داشت: ین ژاپن کاهش بی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سابقه‌ای پیدا کرد و به رقم پایینی رسید که از سال 1998 بی سایقه بود، اما در مقابل کشورهایی که صادراتشان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با دلار انجام می‌دادند، از این مسئله سود بردند به خصوص کشورهایی که انرژی صادر می‌کردند و یا همه اقلام را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با دلار صادر می‌کردند. در نتیجه در بسیاری از کشورها هم به خاطر همین اقدام رکود ایجاد شد.

خوانساری‌ به گزارشی از بانک جهانی اشاره کرد و گفت: با توجه به بحران انرژی پیش آمده ناشی از جنگ روسیه و اوکراین در خصوص میزان هدررفت گاز طبیعی در میادین نفت و گاز جهان گزارش بانک جهانی نشان می‌دهد که با وجود پیشرفت‌های اولیه که در کاهش هدرروی گاز در میادین نفت و گاز طی یک دهه گذشته، پیشرفت محسوسی در این زمینه حاصل نشده است.

وی افزود: بر اساس این گزارش در 10 سال گذشته به طور متوسط سالانه 144 میلیارد مترمکعب گاز هدر رفته است، این بانک اعلام کرده است با 144 میلیارد مترمکعب گاز که سالانه هدر می‌رود می‌توان 1800 میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد که معادل دو سوم برق تولیدی در اتحادیه اروپا است.

رئیس اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: برآورد این بانک نشان می‌دهد که ایران طی سال‌های 2012 تا 2021 ‌هدررفت زیاد گاز در میادین نفت و گاز خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در میان کشورهای نفت‌خیز جهان تجربه کرده است به نحوی که از 11.1 میلیارد مترمکعب در سال 2012 به 17.4 میلیارد مترمکعب در سال 2021 رسیده است، این مسئله ناشی از 2.5 برابر شدن تولید خام کشور است که تولید آن از 280 میلیون مترمکعب در روز در سال 92 به 700 میلیون مترمکعب رسیده است.

وی اظهار کرد: بنابراین آمارهای موجود روزانه نشان می‌دهد که 47.5 میلیون مترمکعب گاز در کشور هدر می‌رود که بخش عمده مربوط به گازهای همراه نفت است که اگر قیمت هر مترمکعب گاز را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 9 سنت در نظر بگیریم، سالانه حدود 1.5 میلیارد دلار ارزش هدررفت گاز می‌باشد که امید است با اقداماتی که وزارت نفت انجام می‌شود، شاهد باشیم که این هدررفت به صفر برسد.

وی افزود: ‌گزارشی که مرکز پژوهش‌های مجلس ‌از بخش حقیقی اقتصاد ایران در تیرماه امسال از بخش صنعت و معدن منتشر کرد، نشان می‌دهد که شاخص‌های تولید و فروش شرکت‌های صنعتی و معدنی 302 شرکت بورسی در تیرماه نسبت به خردادماه کاهش داشته است که یکی از مهم‌ترین دلایل این کاهش قطعی برق صنایع عنوان شده است

رئیس اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: همان‌طور که قبلاً اعلام شد با توجه به اینکه تقاضا و عرضه در صنعت برق متوازن نیست هر ساله کاهشی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در صنعت داشته‌ایم که امسال هم در تیرماه این مشکل را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شاهد بوده‌ایم.

خوانساری در ادامه به شاخص جهانی سفر و گردشگری مجمع جهانی اقتصاد اشاره کرد و گفت: شاخص کل جهان در سال 2021 نسبت به 2019 با بهبود جزئی یک دهم درصدی در امتیاز همراه شده است. در سال مورد بررسی فقط 39 اقتصاد از 117 کشور موردبررسی بهبود امتیاز شاخص را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تجربه کردند که ازجمله عربستان سعودی با 2.3 درصد افزایش رتبه‌اش از 43 به 33 در میان کشورهای جهان بهبود یافت.

وی افزود: عربستان پیش‌بینی کرده است که با هزار میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری تا سال 2030 سالانه حدود 100 میلیون گردشگر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به کشورش جذب کند.

رئیس اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: طبق آمار ترکیه طی نیمه نخست 2020 حدود 16.4 میلیون نفر خارجی به ترکیه مسافرت کرده‌اند که این رقم نسبت به مدت مشابه 2021 تقریبا 2.9 برابر شده است و نکته دیگر اینکه یک میلیون نفر ایرانی به ترکیه سفر کردند که تعداد آنها نسبت به مدت مشابه بسیار چشمگیر است.

خوانساری همچنین در پاسخ به انتقادات محمدرضا بهزادیان در رابطه با تخلفات انتخاباتی اتاق تهران در سال 97 گفت: هر مسابقه‌ای یک برد و باخت دارد و امیدوارم بعد از 4-3 سال اتفاقی که افتاده و یک گروهی برنده شدند و گروهی نتوانستند برنده شوند، این مسئله را بپذیرید و ان‌شاءالله تلاش کنیم تا در دوره‌های آینده موفق شوید.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران رئیس اتاق بازرگانی تهران میلیارد مترمکعب نشان می دهد مترمکعب گاز اتاق تهران انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۲۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا روز دوشنبه در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اشاره کرد و گفت: اجلاس مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان «TOBB» برگزار شد و در پایان، نیاز به گسترش چنین جلساتی برای رسیدن به توافق مورد تأکید اعضاء قرار گرفت.

 پورنچای دانویواتانا افزود: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری چنین نشست‌هایی موثر است.

او با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری تصریح کرد: موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این راستا بسیار مهم و کارگشاست.


دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، گفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری چنین جلساتی، همچنین مایلیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.

او خاطرنشان کرد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.

 مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی اصفهان
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود