Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن شریفیان پژوهشگر، نوازنده نی انبان و مولف کتاب «اهل ماتم» که طی سال‌های اخیر با همراهی گروه «لیان» بوشهر به اجرای برنامه‌های مختلف موسیقایی مشغول بوده است، در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن ارائه توضیحاتی درباره تازه‌ترین فعالیت‌های موسیقایی‌اش از حضور گروهش در فستیوال جهانی نی‌انبان اسکاتلند خبر داد و گفت: در رویداد جهانی موسیقی اسکاتلند که به نوعی خانه و مرکز نی‌انبان های دنیا است، بنده به همراه دخترم لیانا شریفیان به معرفی موسیقی جنوب ایران و سازهای مطرح آن از جمله نی انبان، نی جفتی، دمام و سنج پرداختم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نوازنده و پژوهشگر موسیقی نواحی بوشهر ادامه داد: تمام تلاشم را انجام دادم تا به‌عنوان هنرمند ایرانی از این فرصت بین‌المللی به نفع اشاعه فرهنگ ایرانی استفاده کنم. بنابراین با توجه به همزمانی این رویداد با ایام محرم برنامه‌ریزی‌هایی را انجام دادیم تا بنده و دخترم درباره آیین‌های موسیقایی این ایام سخنرانی‌هایی را داشته باشیم و بتوانیم در این قالب به اجرای برنامه نیز بپردازیم. به هر حال در چنین موقعیت‌هایی لازم است بتوانیم با زبان موسیقی این موضوعات را یادآوری کرده و تلاشی داشته باشیم تا موسیقی آیینی ماه در یک موقعیت بین‌المللی به مخاطبان غیرایرانی نیز معرفی شود.

وی با اشاره به جزییات محتوایی این فستیوال و همچنین سایر فعالیت‌هایی که در این رویداد موسیقایی انجام داده، توضیح داد: فستیوال بین‌المللی ساز نی انبان گلاسکو در آگوست سال جاری با میزبانی از نوازندگان، گروه‌های موسیقی و موسیقیدانانی از سراسر جهان با اجراهای فوق‌العاده و پخش زنده همزمان در اسکاتلند با اهدای جوایز و تقدیر از برگزیدگان این جشنواره به کار خود خاتمه داد. در جریان این رویداد جهانی که با حضور پیشکسوتان و اساتید این ساز جهانی و بیش از ۳۰ گروه مطرح موسیقی و همچنین بزرگترین و پرجمعیت‌ترین گروه نوازندگان نی انبان برپا شد، بنده ضمن اجرای چند برنامه، ساز نی انبان خود را به موزه نی انبان گلاسکو در اسکاتلند اهدا کردم. بنده پیش از این نیز بارها نی انبان ایرانی را به موزه‌های مختلفی در داخل و خارج از کشور اهدا کرده‌ام که از آن جمله می‌توان به اهدای ساز به موزه سازهای ملل بروکسل کشور بلژیک و اهدای ساز به موزه نی انبان شهر اورنسه اسپانیا اشاره کنم.

محسن شریفیان، اجرا در دهمین فستیوال ایرانیان ادینبروی اسکاتلند در سال ۱۳۹۷، فستیوال بین‌المللی «کلتیک کانکشن» و هم‌نوازی با سه نوازنده اسکاتلندی دیوید شِدِن، گراهام مکنزی و پابلو لافونته در سال ۱۳۹۶ را نیز در کارنامه هنری خود دارد.

کد خبر 5564361 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن شریفیان موسیقی نواحی اسکاتلند گروه لیان تئاتر ایران فیلم کوتاه موسیقی ایرانی محرم 1401 هنرمندان تئاتر شبکه پنج سیما کارگردان تئاتر تماشاخانه شهرزاد روایت محرم حضور هنر ایران در جهان آلبوم موسیقی اپرای عروسکی عاشورا حوزه هنری عکاسی بین المللی نی انبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، تیمی متشکل از معلمان و دانش‌آموزان ایرانی از مدارس شهرهای تهران، مشهد، کرمان و اصفهان در بزرگترین رویداد بین‌المللی ایده و فناوری کشور ترکیه با عنوان «یک ایده یک جهان» موفق به کسب ۵ مدال طلا در رشته‌های مختلف شدند.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود. این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی بود.

در این دوره از مسابقات که در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به ۵ طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

دیگر خبرها

  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • خلاقیت و استفاده از روش‌های نوین آموزشی دلیل انتخاب معلم نمونه کیش
  • سه رویداد گردشگری قزوین در تقویم ملی به‌ ثبت رسید
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • بازدید وزیر کشور از غرفه استان تهران در نمایشگاه «اکسپو۲۰۲۴»
  • بازدید وزیر کشور از غرفه استان تهران در نمایشگاه«ایران اکسپو۲۰۲۴»
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • ۳ رویداد گردشگری قزوین ثبت ملی شد
  • ثبت سه رویداد گردشگری قزوین در تقویم ملی