Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مهران فاطمی روز سه شنبه در مراسم افتتاح کارخانه نوآوری درخشان یزد که با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور برگزار شد افزود: یزد نوین در انتظار فرزندان ماست و برای آن آینده نگری شده است.

وی تصریح کرد: امروز پروژه‌ای در استان به بهره برداری رسید که برای من به عنوان مدیر ارشد از افتتاح صدها کارخانه ارزشمندتر است و کام مردم با این افتتاح شیرین‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: این کارخانه صرفا یک پروژه علمی و فناوری نیست بلکه کار احیا نیز انجام شده که در این زمینه باید از تمام مسئولان قبلی و فعلی قدردانی کنم که این ریسک را پذیرفتند این ساختمان قدیمی را احیا کنند.

فاطمی گفت: این مرکز در مراحل بعدی با پیش بینی قسمت های مختلف و حمایت شرکت های فناوری و نوآورانه به بهره برداری می رسد.

استاندار یزد با بیان اینکه کارخانه نوآوری درخشان ، مرکز جوشش علمی و فناوری است که اثرات فراوانی برای استان دارد افزود: با تصمیماتی که امروز اتخاذ می شود امیدواریم فازهای بعدی این پروژه هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.

در این مراسم کارخانه نوآوری استان یزد در عرصه‌ای به مساحت ۱۷ هزار متر مربع در قالب ۲ سوله سه و چهار هزار متر مربعی در محل کارخانه متروکه نخ‌ریسی درخشان افتتاح شد.

عملیات مرمت، آماده‌سازی و تکمیل فضاهای این کارخانه، به ۲ فاز اصلی تقسیم شده که در فاز اول، فضایی در حدود چهار هزار مترمربع برای استقرار شتاب‌دهنده‌ها و تیم‌ها در فضای کار اشتراکی ایجاد شده است.

این پروژه با حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری، استانداری و پارک علم و فناوری یزد به ثمر نشسته و عملیات اجرایی آن بر عهده سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری یزد به عنوان توسعه‌دهنده فضای نوآوری است. 

تسهیلات پرداختی صندوق نوآوری برای احیاء کارخانه نوآوری درخشان یزد ۱۰ میلیارد تومان بوده است که  ۹ میلیارد تومان آن در قالب تسهیلات توسعه فضاهای نوآوری طی سه مرحله به این طرح اختصاص یافته است.

کارخانه ریسندگی درخشان یزد در سال ۱۳۱۲ توسط حسینعلی هراتی از تجار یزدی ایجاد شد و با سرمایه اولیه ۱۰ میلیون ریال، محصولاتی چون پارچه‌های پشمی، فاستونی، گاواردین، پتو و سایر منسوجات را تولید می‌کرد، این کارخانه تا سال ۱۳۷۰ مشغول به فعالیت بود تا اینکه در اثر فرسودگی دستگاه‌ها به‌ ناچار تعطیل شد و سازمان ملی زمین و مسکن آن را تملک کرد، اکنون به همت پارک علم و فناوری یزد و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مرکز نوآوری تبدیل شده است.

یزد نوین، طرحی ابتکاری از سوی استاندار یزد است که با هدف توسعه استان در چهار سال آینده، برنامه ریزی و به دستگاهها ابلاغ شده است.

برچسب‌ها یزد مهران فاطمی نوآوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد مهران فاطمی نوآوری یزد مهران فاطمی نوآوری کارخانه نوآوری علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان