Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به اینکه جزو معدود کشورهایی هستیم که "سازمان کودک" داریم، گفت: موظفیم والدین را برای "تربیت کودک" آماده کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مجتبی همتی‌فر رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اظهار کرد: شاهد هستیم که کودکی بی‌اهمیت تلقی می‌شود و در این رابطه دچار کوچک‌انگاری شده‌ایم که این نگاه در سیاست گذاری‌ها نیز حاکم است؛ در کشورهای پیشرو به حوزه کودک، خانواده و محصولات مرتبط با آن توجه جدی شده و بودجه خوبی اختصاص می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر به دنبال کیفیت و عدالت آموزشی هستیم باید در مناطق محروم بر روی کودکان کار کنیم و اختصاص تغذیه رایگان می‌تواند به رشد جسمی و ذهنی آنها کمک کند.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ادامه داد: سال 99 رهبر انقلاب اعلام کردند مهدهای کودک رها هستند و به دنبال آن شورای عالی انقلاب فرهنگی پای کار آمد و سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک شکل گرفت تا از نظر تربیتی به دوره کودکی توجه شود؛ جزو معدود کشورهایی هستیم که سازمان اختصاصی برای کودکان داریم هرچند تشکیل سازمان گامی نخست در این رابطه است.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ادامه داد: وقتی از تعلیم و تربیت کودکی صحبت می‌کنیم نقش خانواده پررنگ است و هم‌اکنون 8 میلیون کودک داریم که مخاطب سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک هستند و وظیفه این است والدین را آماده کنیم تا بتوانند نقش خود را بهتر ایفا و محیط خانواده را برای تربیت کودک آماده کنند.

وی تصریح کرد: مراکز متعددی در حوزه کودکان فعالیت می‌کنند که خدمات را به شکل کامل و جزئی و گاهی ضدتربیتی ارائه می‌دهند بنابراین ماموریت دیگر سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، ساماندهی مراکز متعدد است. در هیئت امنای این سازمان مصوب شد که عنوان کودکستان را برای تمام این مراکز به کار ببریم.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک متذکر شد: تاکید داریم کودک در سه سال نخست زندگی در جمع خانواده باشد همچنین باید در مناطق محروم، مرزی و عشایری از منظر کیفیت و عدالت تربیتی مراکز فعال در حوزه کودک را توسعه دهیم.

وی با اشاره به اینکه کودکان از محصولات مرتبط با سنین خود مانند کتاب و اسباب بازی و ... استفاده می‌کنند، افزود: گاهی محصولات خشن که تناسبی با سنین کودکی ندارد، ارائه می‌شود؛ بر همین اساس کودک در مسیری از تربیت قرار می‌گیرد که برخلاف انتظارات است.

همتی‌فر در پاسخ به این پرسش که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با سایر بخش‌های فعال در حوزه کودک تداخل دارد، گفت: نهادهای فعال مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که حوزه کتاب را مدیریت می‌کند و سایر بخش‌ها مانند صداوسیما، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و صنعت اسباب‌بازی و ... باید با یکدیگر هماهنگ شوند و این وظیفه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک است در حقیقت این سازمان نقش تنظیم‌گر را برعهده دارد و باید استانداردگذاری و ضوابط را تعیین کند تا بخش‌های مختلف مطابق با آن حرکت کنند.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک مطرح کرد: 26 نفر از سه قوه کشور و نهادهای حاکمیتی عضو هیئت امنای این سازمان هستند؛ در برخی مواقع شاهد هستیم تبلیغاتی در تلویزیون انجام می‌شود که بر علیه حقوق کودک است و یا ممکن است کتاب خوبی تولید شود که نیاز به حمایت دارد، در این مواقع وظیفه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک است که ورود کند.

وی با اشاره به رویداد ملی یارستان کودکستان متذکر شد: هم‌اکنون تولیداتی در حوزه کودک داریم و وظیفه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تولید نیست بنابراین فراخوانی دادیم تا بخش‌هایی که تولیداتی در حوزه کودک دارند آنها را به ما معرفی کنند، آثار مطابق شاخص‌های تربیتی ارزیابی می‌شود تا آنهایی که انتخاب می‌شوند را ارتقا و به خانواده‌ها و کودکستان‌ها معرفی می‌کنیم.

سازوکار آموزش‌های جنسی به کودکان چگونه تدوین می‌شود؟"یارستان کودکستان" فرصتی برای معرفی تولیدات محتوایی فعالان حوزه کودکبا پدیده "رهاشدگی تربیت دوران کودکی" مواجه هستیم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مهدکودک حقوق کودک مهدکودک حقوق کودک رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک حوزه کودک بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۳۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟

کودکان فرانسوی به خوش رفتار بودن مشهورند. آن ها به ندرت کج خلقی و جیغ و داد می کنند، بد غذا نیستند و به همسایه ها مؤدبانه سلام می کنند.

اما آن راز سرّی چیست که والدین فرانسوی با آن چنین فرزندانی تربیت می کنند؟

نخستین سال زندگی کودک

به گزارش روزیاتو، در فرانسه تازه مادرها بعد از ۱۰ هفته مرخصی زایمان به سر کار بازمی گردند. اگر مدت بیشتری در خانه بمانند، ممکن است هزینه ی بیشتری متحمل شوند. بر اساس قوانین فرانسه، مادران می توانند بیشتر از ۱۰ هفته مرخصی زایمان داشته باشند و کماکان شغل خود را هم داشته باشند.

با این حال، دراینصورت مرخصی بعد از ۱۰ هفته بدون حقوق خواهد بود. بعد از دوران مرخصی زایمان، کودک به یک مهدکودک سپرده می شود. کودکان فرانسوی از سن کم با افراد جدید آشنا می شوند، امری که به آن ها کمک می کند بعدها در زندگی سریع تر سازگار شوند و استقلال بیشتری داشته باشند.

کودکان فرانسوی در تخت خود می خوابند

والدین فرانسوی به کودک خود یاد می دهند که در تخت خودش و حتی در اتاق خوابی جداگانه بخوابد. اگر کودک در نیمه های شب از خواب بیدار شود و شروع به گریه کردن کند، پدر و مادر معمولاً چند لحظه ای صبر می کنند تا مطمئن شوند که واقعاً نیازی به حضور آن ها در کنار کودک شان هست یا نه. با این شیوه، کودک رفته رفته به تنها خوابیدن عادت می کند.

آزادی عمل جایگاه مهمی دارد

والدین فرانسوی تا جایی که کودک توان مدیریت امور خود را داشته باشد به او آزادی عمل می دهند. در فرانسه به ندرت می توانید پدر و مادری را در زمین بازی مشغول بازی کردن با کودک خود ببینید. والدین در دعواهای میان کودکان مداخله نمی کنند و اجازه می دهند که آن ها خودشان این موقعیت را رفع و رجوع کنند.

پدر و مادرهای فرانسوی میان شیطنت های معصومانه و بدرفتاری واقعی تمایز قائل می شوند. تنها بدرفتاری است که با تنبیه مواجه می شود تا کودک بتواند فرق این دو را متوجه شود.

پدربزرگ ها و مادربزرگ ها نوه داری نمی کنند

پدربزرگ ها و مادربزرگ ها در تربیت نوه ها نقش حمایتی دارند. دورهمی های خانوادگی معمولاً در تعطیلات آخر هفته یا تعطیلات مناسبتی برگزار می شود. پدربزرگ ها و مادربزرگ های فرانسوی را بیشتر مشغول نوشیدن قهوه در کافه می توان دید تا درگیر مراقبت مداوم از نوه های خود.

چیزی تحت عنوان غذای کودک وجود ندارد

غذا یکی از بخش های اساسی زندگی فرانسوی ها است و وقت ناهار در این کشور می تواند ۲ ساعت به طول انجامد. فرانسوی ها قویاً معتقدند که اعضای خانواده باید دست کم یک وعده در روز را در کنار هم بخورند.

والدین و کودکان از یک غذای یکسان می خورند چون در فرانسه چیزی تحت عنوان غذای کودک وجود ندارد. پدر و مادرها کودک خود را مجبور به خوردن چیزی که دوست ندارد نمی کنند، اما به آن ها اصرار می کنند که غذا را دست کم بچشند و امتحان کنند.

خوش رفتاری اهمیت زیادی دارد

خوش رفتار بودن از اهمیت زیادی برخوردار است و کودکان فرانسوی این را خوب می دانند. آن ها به مهمان ها و همسایه سلام می کنند، در صف بی قراری نمی کنند و در اتوبوس صندلی خود را به سالمندان می دهند. آن ها از سن کم این ۴ جمله ی مؤدبانه را یاد می گیرند: ممنونم، روز بخیر، خواهش می کنم و خداحافظ.

تکنیک آموزش در خانه

والدین فرانسوی معتقدند که کودکی دوران فوق العاده ای است که کودک در آن یاد می گیرد که خیالبافی کند، دنیا را کشف کند و مؤدب و مسئولیت پذیر باشد. به همین دلیل پدر و مادرهای فرانسوی عجله ای برای آموزش خواندن و شمارش به کودک خود ندارند.

تعطیلات آخر هفته روز خانواده است

به عقیده ی فرانسوی ها تعطیلات آخر هفته بهترین زمان برای رفتن به پیک نیک در پارک، درست کردن کباب یا دوچرخه سواری به همراه خانواده است. آن ها اهمیت زیادی برای فعالیت های خانوادگی تعطیلات آخر هفته قائل هستند و از قبل برای آن برنامه ریزی می کنند.

کودکان فرانسوی پول توجیبی می گیرند

کودکان فرانسوی معمولاً هنگام رفتن به فروشگاه به همراه والدین خود بی قراری نمی کنند و وقتی پدر و مادر با درخواست آن ها برا خرید چیزی مخالفت می کنند، جیغ و داد به راه نمی اندازند. آن ها از ۷ سالگی پول توجیبی می گیرند و اجازه دارند که آن را هر طور که مایل اند خرج کنند. مبلغ این پول توجیبی ماهانه معمولاً بر اساس سن کودک تعیین می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد