Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بهمن بهروزی  در مراسمی که به منظور تجلیل از جایگاه خبرنگاران و اصحاب رسانه در تالار زنده یاد نمازی آبفا شیراز برگزار شد،به تشریح پروژه های آبرسانی و فاضلاب در کلانشهر شیراز ، صدرا و روستاهای الحاقی پرداخت و اظهار کرد: در راستای توزیع عادلانه آب شرب، سیستم آبرسانی ۴۰ روستا در دهه فجر امسال  به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آبفا شیراز ادامه داد:با بهره برداری از خط دوم آبرسانی شیراز تا پایان امسال یا ابتدای سال آینده ، ۵۰۰ لیتر بر ثانیه نیز آب آشامیدنی برای شهر صدرا تأمین خواهد شد۔

وی با بیان اینکه ۱۵۸ روستا که توزیع آب در آن‌ها به صورت تانکری بوده است به شیراز الحاق شده‌اند افزود:  در راستای توزیع عادلانه آب شرب سیستم آبرسانی ۴۰ روستا در دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید. شیوه تامین آب در شهر شیراز ۷۵ درصد آب زیر زمینی و چاه‌ها و ۲۵ درصد آب‌های سطحی است.

به گفته مدیر عامل آبفا شیراز با بهره برداری از خط دوم آبرسانی شیراز  ۸۰ حلقه چاه آب از مدار خارج می‌شود که علاوه بر صرفه جویی در مصرف برق استفاده از آب‌های زیر زمیتی به ۵۵ درصد و آب‌های سطحی به ۴۵ درصد خواهد رسید.

بهروزی ، پیرامون اجرای شبکه فاضلاب شهرک‌های تازه تاسیس اطراف شیراز هم گفت: برای اتصال برخی شهرک‌های مانند چنار راه دار و شهرک گل‌ها به شبکه فاضلاب شهری به ۲۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب نیاز است که  عمده آن انجام شده است، اما به دلیل محدودیت اعتبارات و افزایش قیمت‌ها نیاز به زمان وجود دارد، شبکه فاضلاب شهرک‌هایی همچون مهدی آباد و آرین به زودی به مناقصه گذاشته می‌شود.

بهروزی در ادامه با بیان اینکه با افزایش یک درجه دمای هوا بین۱۰ تا ۱۵ لیتر مصرف آب بیشتر خواهد شد، گفت: ۷۰۰ کیلومتر شبکه پوسیده و مشکل دار در شهر شیراز وجود دارد و در طول دو سال  سالی یکصد کیلومتر اصلاح شبکه انجام شده است، چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر لوله گذاری در شیراز و ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر لوله گذاری در روستاها انجام شده که به ازای هر مشترک در روستا ۴۰ تا ۴۵ متر و در شهر به ازای هر مشترک ۶ و نیم تا ۷ متر است.

وی پیرامون شبکه فاضلاب شهر شیراز عنوان کرد: دولت محدودیت تامین بودجه دارد وبه این دلیل قانون واگذاری و فروش پساب‌ها را تصویب کرده است و در قانون بودجه ۱۴۰۱ باید به سرمایه گذار و متولی واگذار شود، اکنون ۲ تصفیه خانه در شیراز و ۲ تصفیه خانه در صدرا وجود دارد که ۴۴۰ هزار مشترک یعنی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و در واقع ۵۰ درصد جمعیت را پوشش می‌دهد.

برچسب‌ها شیراز شركت آب و فاضلاب فارس فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز شركت آب و فاضلاب فارس فارس شیراز شركت آب و فاضلاب فارس فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محسن منصوری تاکید کرد: مسئولان و عوامل اجرایی این طرح باید تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم این منطقه بکار گیرند و بهره برداری از این طرح باید در اولویت قرار گیرد.
استاندارکهگیلویه و بویراحمد هم گفت: تا پایان آبان ماه ۱۴۰۳ این طرح به بهره برداری می‌رسد.
احمدزاده ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی و تکمیل این طرح صنایع مختلف هم از این نعمت برخوردار شوند و این خدمت و آبرسانی به شهر ۲۷ هزار نفری لیکک و حومه باعث شکوفایی و توسعه شهرستان شود.
وی با اشاره به گرمسیری بودن شهرستان بهمئی و شرایط اقلیمی از مسئولان و دست اندرکاران طرح خواست تا پایان اجرای این طرح به صورت شبانه روزی و بی وقفه تلاش کنند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان هم با اشاره به اینکه، با بهره برداری از این طرح آبرسانی، بالغ بر ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب آب به شهرستان بهمئی انتقال داده می‌شود گفت: این طرح دارای ۲ ایستگاه پمپاژ و ۴ مخزن ذخیره آب است که با توجه به افزایش جمعیت شهرستان بهمئی، از سال ۱۳۹۰ عملیات اجرایی آن آغاز شد.
آرش مصلح با بهره برداری کامل از این طرح بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهرستان از آب آشامیدنی پایدار و سالم برخوردار می‌شوند و با توجه به رشد شهرستان نزدیک به ۳ میلیون متر مکعب برای تامین آب صنایع و خدمات شهرستان در نظر گرفته شد.
علی محمدی فرماندار بهمئی هم در این بازدید با اشاره به اینکه، پیشرفت کاری طرح انتقال آب از سد کوثر به شهرستان بهمئی بیش از ۸۰ درصد است گفت: علت تاخیرطولانی طرح، معارضات اجتماعی بوده است ولی با این وجود دولت ظرف یکسال اخیر بیش از ۳۰۰ میلیاردتومان اعتبار به این طرح تزریق کرد.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است