Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو شورای شهر تهران در تذکری با اشاره به افزایش موش های فاضلاب و نقش آنها در گسترش بیماری های مسری گفت: شهرداری به شکل آگاهانه با بی توجهی چندین ساله به حوزه پسماند، عامل گسترش خارج از کنترل جمعیت قابل ملاحضه موش های فاضلابدر تهران به عنوان یک تهدید بیماری زا است.

به گزارش ایسنا، نرجس سلیمانی در هشتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری گفت: در روزهای اخیر شاهد موج جدیدی از جا به جایی مرزهای به تسخیر درآمده توسط حیوانات مخرب و موذی به خصوص موش های فاضلاب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به مراجعات و بازدیدهای صورت گرفته در مناطق ۲۲ گانه تهران، امکان بسیار کمی باقی مانده است که موش های فاضلاب هنوز موفق به جولان دادن در آن سطوح نشده باشند. حتی حضور این موش ها در منازل مردم هم گزارش شده است. 

وی افزود: اگرچه در گزارش ها و مقالات علمی خطر سرایت بیماری های قابل انتشار با توجه به پیشرفت های حوزه درمان و بهداشت فردی کمتر شده است، اما در هر صورت، پتانسیل بسیار بالایی در جمعیت قابل ملاحظه موش های فاضلاب به عنوان یک تهدید بیماری زا مشاهده می شود.  

این عضو شورای شهر تهران در زمینه نقش پسماند در افزایش خطر این بیماری ها با بیان اینکه یکی از دلایل این گسترش خارج از کنترل، بی توجهی چندین ساله به حوزه مدیریت پسماند است، گفت: سال های متمادی است که شهرداری از نظر بهداشتی به شکل کاملا آگاهانه موجب تقویت این چرخه معیوب و ویرانگر شده است. پیمانکاران جمع آوری پسماند خشک در ساختاری مشبک و ناملموس چه از نظر بهداشتی و چه از نظر بصری مانند اشباح سرگردان در شهر پرسه می زنند و جدای از بی توجهی به کرامت انسانی ایشان، عوامل بیماری زا را در نواحی مختلف تهران به علت همین ترک فعل و نگاه درآمدی، به چرخش وا می دارد. در این میان کودکان پناهجو به شکل ناخواسته و بنا به جاذبه مالی، در این تور آلوده و آشفته گرفتار شده اند.

وی درباره مصاحبه اخیر مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گفت: اعزام نیرو به جهت کمک و خدمات رسانی به مدت چهار روز برای حادثه سیل امامزاده داوود که از وظایف ایشان نبوده، شایسته تقدیر و توجه است. گذشته از آن، فعالیت کمی و کیفی در حوزه مدیریت ایشان مورد توجه قرار نگرفته است. قطعا ایشان در مدت قریب به ده ماه خدمتشان تلاش های بسیاری داشتند اما به اذعان خودشان با گذشت ۱۰ ماه در زمینه زباله سوز هنوز درحال تهیه پیش نویس هستند. همچنین درباره زیرزمینی شدن مخازن زباله گفته شد که باید برنامه ریزی صورت گرفته شود و در کارگروه ملی پسماند گفته شد که باید برنامه ریزی مدون و پشتیبانی شده داشته باشیم. یعنی تازه به این موضوع رسیده‌ایم که موضوع تفکیک زباله از مبدا نیاز به فرهنگ سازی دارد و این با توجه به امکانات خوبی که شهرداری در این زمینه دارد و امکانی که برای رایزنی با سایر نهاد وجود دارد، امری موثر است. 

این عضو شورا تاکید کرد: درباره زباله گردی هم اذعان شد که ۹۵ درصد زباله گردی به صورت شبکه ای صورت می گیرد و اطلاعات خوبی در این زمینه در این مصاحبه ارائه شد که مربوط به حوزه راهبردی است و این درحالیست که جایگاه ایشان، عملیاتی است و مدیر عملیاتی باید گزارش عملکرد ارائه کند. امیدواریم که شورا فرصت ارائه یک گزارش را به ایشان و معاونت مربوطه بر اساس اعمال انجام شده در این ده ماهه ارائه کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران موش های فاضلاب بی توجهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نظرزاده در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در خانه ملت به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

نظرزاده با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.

کد خبر 6090925

دیگر خبرها

  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها