Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور با تاکید بر اینکه صهیونیست ها و دشمنان انقلاب اسلامی، حامیان اصلی بیانیه یکی از سرکردگان فتنه ۸۸ هستند، از همه گروه‌های سیاسی خواست که موضع خود را با جریان فتنه و نفاق مشخص کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی در نشست شورای معاونان وزارت کشور گفت: ماندگاری و توفیقات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در برهه های مختلف تاریخی مرهون مردمی بودن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همواره حضور هوشمندانه و معنادار مردم در صحنه ها و بزنگاه‌های حساس، نقشه‌های شوم و شیطانی دشمنان و معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب کرده است.
وحیدی در ادامه صحبت های خود با اشاره به بیانیه اخیر یکی از سرکردگان فتنه گفت: حادثه ۸۸ از آن دست حوادثی است که باطن و نیات نادرست برخی خواص بی بصیرت را بر همگان آشکار کرد.
وزیر کشور با یادآوری اینکه دشمنان در تلاش برای ضربه زدن به امنیت کشور به بهانه اتفاقات ۸۸ بودند؛ اظهار کرد: در همان زمان، حضور و میدان‌داری مردم باعث شد که جریان فتنه و سرکردگان آنها شکست مفتضحانه بخورند، در حالیکه سران کاخ سفید در پی حمایت از آشوب طلبی بودند.
وحیدی خاطر نشان کرد: در تحلیل بیانیه اخیر سرکرده فتنه باید به واقعیت های اصلی تحولات منطقه ای، شکست سیاست های دشمن و وضعیت با ثبات و امید بخش سیاست داخلی توجه کرد و اینکه فتنه گران با مشاهده حضور یک دولت کاملا انقلابی با پشتوانه مردمی، در تلاش برای حاشیه سازی و فتنه‌افروزی هستند.
وی ادامه داد: چگونه یک فرد حاضر می شود شرافت ها و شکوه بزرگی که در این مملکت خلق شده است را بی دلیل و از روی کینه و دشمنی زیر سوال ببرد؟
رئیس شورای امنیت کشور با بیان اینکه داعش ساخته و پرداخته استکبار جهانی است و سیاستمداران آمریکایی و رئیس جمهوری سابق این کشور، بارها به این مساله اعتراف کرده اند، گفت: با این حال، در این بیانیه شاهد تبرئه داعشی ها و صهیونیست های جنایتکار هستیم که سعی دارد جنایت های این گروه را به نوعی به سیاست منطقه ای کشورمان ارتباط دهد و به ساحت کسانی که عزت‌آفرین بوده‌اند و موجبات اقتدار، امنیت و آرامش کشور را فراهم آورده‌اند؛ متعرض شود.
وحیدی تاکید کرد: امروز به اذعان همه تحلیل‌گران برجسته منطقه ای، جریان مقاومت سهم اساسی و تعیین کننده در نابودی تکفیری های داعش ایفا کرد و برای همین بود که وقتی حاج قاسم سید الشهدای مقاومت و ستون امنیت منطقه به دست پلید آمریکای جنایتکار و ارباب تروریست های تکفیری به درجه رفیع شهادت نائل آمد، آحاد ملت بزرگ ایران و بسیاری از ملت های دیگر در اقصی نقاط جهان با هر آیین و نژادی به سوگ نشستند.
وی با بیان اینکه همه ما مدیون خون پاک شهدای مدافع حرم هستیم، گفت: امروز ملت های آزاده از شهدای مدافع محرم به نیکی و افتخار یاد می کنند. شهدا «عند ربهم یرزقون»‌اند و شهدای مدافع حرم که شهید همدانی عزیز از جمله آنها است، از عزیزترین شهدا هستند.
وزیر کشور تصریح کرد: بیان این موضوع از سوی یکی از سرکردگان جریان فتنه که شهادت شهید همدانی را مرگ در غربت به پای استبداد و حضورش را باعث تثبیت پایه های رژیم کودک کش خوانده است؛ نتیجه سقوط اخلاقی، روحی و فکری این فرد است.
وحیدی گفت: حضور بیش از ۲۰ میلیون نفری از همه گروه ‌ها و سلایق سیاسی در مراسم تشییع شهید سلیمانی به عنوان فرمانده محور مقاومت و دفاع از حرم اهل بیت(ع)، نشان از ارادت واقعی ملت بزرگ ایران به مدافعان حرم است، در حالیکه برخی خواص بی بصیرت تلاش کردند که این واقعیت را مخدوش سازند.
وی با تقبیح و مردود دانستن ادعای این بیانیه درباره قومی-قبیله ای بودن جنگ یمن، اظهار کرد: در این کشور جنگی از سوی عربستان سعودی با حمایت آمریکا و حضور صهیونیست آغاز شده و ملت یمن در مجاهدت برای دفاع از استقلال خود هستند. چطور ممکن است از این جنایت، به جنگی قومی- قبیله ای یاد شود؟
وزیر کشور سیاست های سلطه‌جویانه و مداخله‌گرایانه آمریکا را علت راه‌اندازی دو جنگ خانمانسوز در سوریه و یمن دانست و گفت: تنها در جنگ یمن بیش از ۱۱۲ هزار نفر که بیشترشان زنان و کودکان هستند، با استفاده از انواع سلاح های آمریکایی کشته شدند.
تشریح جایگاه شهید همدانی و اقداماتش برای مهار فتنه ۸۸ از دیگر محورهای مورد اشاره دکتر وحیدی بود که گفت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، فتنه و آن اتفاقات را در عاشورا فتنه‌گران ایجاد کردند؛ شهید همدانی عزیز در پاسداری از مردم، ارزش ها و عاشورا، صحنه را مدیریت کرد.
وی یادآور شد که حب قدرت و دنیاطلبی سرکردگان فتنه در سال ۸۸، هزینه زیادی را به ملت و نظام جمهوری اسلامی تحمیل کرد.
وزیر کشور ادامه داد: امروز کیست که شهید همدانی را نشناسد و به بزرگی و عظمت کارش پی نبرد و نداند شهادتش در دفاع از حرم، ثمره سال ها مجاهدت در راه اسلام و انقلاب بود.
وحیدی افزود: باید قدردان رهبر عزیزمان باشیم که همواره انقلاب اسلامی را از دل فتنه ها و دسیسه های دشمنان به بهترین نحو، عبور داده‌اند.
 وی شناخت دقیق دشمنان را در گام دوم انقلاب اسلامی ضروری دانست و گفت: گاهی شرایطی ایجاد می شود که خداوند باطن افراد را برملا می سازد.
وزیر کشور تاکید کرد: باید عبرت بگیریم و از فتنه گران برائت جوییم و مرز بندی‌مان را به صورت شفاف و صریح با جریان فتنه و نفاق مشخص کنیم.
وحیدی در پایان با محکوم کردن بیانیه سرکرده فتنه گفت: ارزش و جایگاه شهدای مدافعان حرم والا و ستودنی است و مردم عزیز ایران اسلامی قدردان خون پاک شهدای مدافعان حرم و امنیت و دفاع از کشور هستند. لازم است از خانواده این شهدای گرانقدر به دلیل اسائه ادبی که شده است، پوزش خواسته شود و از خدای متعال مسالت کنیم ما را در مسیر شهدای عزیز و پاسداری از ارزش های والای انقلاب اسلامی و پیروی از ولایت، ثابت قدم نگه دارد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير کشور سردار احمد وحيدي احزاب شهید همدانی جریان فتنه وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی خیزش دانشجویان بیدار دانشگاه‌های آمریکا و اروپا علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، حجت الاسلام سید ابوالحسن نواب، با صدور بیانیه‌ای همگان را به تکریم دانشجو، استاد و دانشگاه و به میدان‌دادن به مطالبات دانشجویی دعوت کرد.

متن بیانیه مؤسس و رئیس هیأت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح ذیل است:

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِیمِ

از جمله پایه‌های نظریِ مدرنیته‌ی غربی را لیبرالیسم یا آزادی‌خواهی می‌دانند. غرب جدید و معاصر به‌شکلی غریب به این میراث عصر روشنگری می‌بالد. امروزه، به‌ویژه، آمریکایی‌ها از لیبرالیسم، در حدّ و سطح یک دینِ مدرن، دم می‌زنند تا جایی که زمانی جمعی از فیلسوفان و اندیشمندان نامدار آمریکایی، مجوز هر نوع برخورد خشونت‌آمیز با مخالفان لیبرالیسم آمریکایی را صادر کردند!

ازجمله، اصول و مضامین پربسامدِ لیبرالیسم در دنیای غرب، آزادی بیان و آزادی اندیشه است. دهه‌های متمادی است که دنیای غرب، بلوک شرق و جهان سوم را به خاطر نقض لیبرالیسم، محکوم می‌کند، تحت فشار قرار می‌دهد و هرگاه مجالی یافته، لشکرکشی نیز کرده است.

زمانی فوکویاما تقدیر بشر و نسخه‌ی پایانی و اجتناب‌ناپذیر جهان و تاریخ را وجه سیاست لیبرالیسم، یعنی لیبرال‌دموکراسی دانسته بود. او گرچه بعدها تردیدهایی را در این زمینه، ابراز کرد، اما همچنان آمریکایی‌ها تفوق و مزیت خود در دنیای امروز را در فرهنگ لیبرال می‌دانند، همچنان‌که به تفاوت و تفوق نسخه‌ی آمریکاییِ لیبرالیسم باور دارند و می‌بالند. در یک سخن، لیبرالیسم هم مشروعیت‌بخشِ فرهنگ و نظام سیاسی آمریکاست، هم مجوزی برای مقابله‌ی آمریکایی‌ها با دیگر نظام‌های سیاسی در دنیا.

در اینجا درپی تحلیل و نقد لیبرالیسم یا نگاهی آسیب‌شناسانه یا آینده‌پژوهانه به لیبرالیسم نیستیم. آنچه دهه‌هاست که ناظران و اندیشه‌وران را در ایالات متحده و در خارج از آن، به خود مشغول کرده، و به کاوش و پایش، سوق داده است، میزان صداقت سیاستمداران غربی در پایبندی به لیبرالیسم و در ترویج آن است. امروزه تقریباً برای جهانیان روشن شده است که سائقه‌ی اصلی غربی‌ها، به‌ویژه، آمریکایی‌ها در مواجهه با دیگر دنیاها و دیگر سرزمین‌ها و دیگر نظام‌های سیاسی، اصول آزادی‌خواهی و ارزش‌هایی چون حقوق بشر و دموکراسی نیست. دموکراسی‌ها و انتخابات‌های آزادی را سراغ داریم که چون در راستای منافع غربی‌ها نبوده، از حمایت آنها برخوردار نشده، بلکه گاهی در برابر سرکوب آنها سکوت کرده یا در سرکوب آنها مشارکت کرده‌اند، همچنان‌که دست‌کم، در منطقه‌ی ما، فراوان جوامع نالیبرال و نظام‌های سیاسی نادموکراتی وجود دارد که از حمایت‌های بی‌دریغ اروپا و آمریکا برخوردار هستند. امروزه کمتر کسی به صداقت غربی‌ها در ترویج و تعمیق لیبرالیسم در دنیا و به محوریت این اندیشه در تعامل آنها با دیگر کشورها و ملت‌ها باور دارد. سیاست و اقتصاد دو محرک اصلیِ غرب در دخالت در دیگر کشورهاست و شعارهای لیبرالی بیش از یک پوشش دنیاپسند نیست.

امروزه فریبکاری غربی‌ها در پیچیدن نسخه‌ی آزادی‌خواهی برای دیگران، آشکار شده و این، کشف تازه‌ای نیست. آنچه تا اندازه‌ای تازگی دارد، آشکارشدن فریبکاری غرب در لیبرال‌بودن در داخل اروپا و آمریکاست. زمانی تصور می‌شد که این آموزه و آرمان، دست‌کم، در داخل سرزمین‌های غربی، خط قرمزی است که عبور از آن، مجاز نیست و این تابو آنقدر مقدس است که به پای آن می‌توان دین و حتی عدالت را قربانی کرد، اما امروزه معلوم شده است که غربی‌ها خط تابوها و مقدسات دیگری دارند که حاضرند حتی آزادی‌خواهی را هم به پای آن ذبح کنند.

حمایت بی‌دریغ غربی‌ها از اسرائیل و صهیونیزم، پدیده‌ی تازه‌ای نیست. زمانی تصور می‌شد که غرب، به دلیل رنج ناشی از گناه و شرم تاریخی‌اش درقبال یهودیان و یهودستیزی، سودای حمایت از دولت و سرزمین یهودی‌ها را در سر می‌پروراند. صادرکردن این شرّ نامیمون به خاورمیانه و سپردن تاوان جنایات آلمان و دیگر کشورهای غربی در حق یهودیان، به ملت‌های مسلمان کار زشت و ناپسندی بوده است، اما با این‌همه، تصور می‌شد که غرب با اهداف انسان‌دوستانه، درپی جبران جنایت هولوکاست است. جالب است که گاهی بر سرِ خاورمیانه، این منت را می‌گذاشتند که حمایت از اسرائیل، به‌واقع، حمایت از تنها دموکراسی واقعی در خاورمیانه و باهدف تعمیم لیبرال‌دموکراسی در این منطقه است.

به‌مرور، روشن شد که غربی‌ها فراتر از خیرخواهی برای اسرائیلی‌ها، اهداف سیاسی دیگری را هم در منطقه‌ی ما دنبال می‌کنند و آن، مهارکردن ملت‌ها و قدرت‌های خاورمیانه توسط این رژیم جعلی و تحمیلی است. به بیان دیگر، به اسرائیل بسان چشم، گوش و بازوی غرب در خاورمیانه، می‌نگریستند.

باتوجه به دولت‌های کاملاً همراه با غرب در خاورمیانه و باتوجه به هزینه‌های سنگینِ مالی، سیاسی و حیثیتی‌ای که غرب به خاطر حمایت از اسرائیل پرداخت کرده و می‌کند، این پرسش رخ می‌نماید که چرا همچنان اروپا و آمریکا با گشاده‌دستیِ تمام و گاه با بی‌آبروییِ آشکار از اسرائیل حمایت می‌کنند؟ چرا ولو درظاهر، توازن و سنجیدگی‌ای در تعامل غرب با اسرائیل و کشورهای عربی دیده نمی‌شود؟

اینک آشکار شده است که حمایت غرب، به‌ویژه آمریکا از اسرائیل، فراتر از خیرخواهی برای صهیونیست‌ها و حتی فراتر از اهداف خاص سیاسی در این منطفه، ناشی از مقهوریت آنها درقبال، لابی‌ها، سرمایه‌ها و رسانه‌های قدرتمند صهیونیستی‌هاست.

نوع مواجهه‌ی دولت آمریکا با خیزش دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا که بی‌صداقتی آنها را در وفاداری به لیبرالیسم زیر سؤال برده است، کاملاً نشان می‌دهد که قوه‌ی عاقله و اراده‌ی قاهره‌ی آمریکا در اسارت کامل قوی‌ترین لابی آمریکا، یعنی لابی صهیونیستی است.

درمیان ده یا هفت دانشگاه برترِ ایالات‌متحده که گاه برترین دانشگاه‌های دنیا به شمار می‌آیند(Top ten)، اغلبشان در سیطره‌ی کامل یهودیانِ طرفدار اسرائیل است. هنوز از یادِمان نرفته که چگونه در ۲۰۰۶، رئیس هاروارد رسماً اعلام کرد که مایه‌ی شرم و خجالت من است که رئیس دانشگاهی باشم که در آن با اسرائیل مخالفت می‌شود.

جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین مظلوم که در برترین دانشگاه‌های آمریکا، یعنی هاروارد، کلمبیا و پرینستون نیز پررونق است، گذشته از امتیازات انسانی و اخلاقی‌اش و علاوه بر خدمتی که به آرمان فلسطین می‌کند، دو حقیقت بزرگ را نیز آشکار و آفتابی ساخت: یکی، فریب یا حتی افول لیبرالیسم آمریکایی و دیگری، اسارت سیاست، عقل و مدیریت آمریکایی در دستان صهیونیست‌ها.

ما وظیفه داریم که ضمن حمایت از این جنبش دانشجویی، دنیا را با این حقائق حیاتی، یعنی فریب لیبرالیسم و مقهوریت اروپا و آمریکا درقبال صهیونیست‌ها آشناتر سازیم. جنبش دانشجویی در هرجای جهان، از مهم‌ترین کانون‌های تحول در سیاست، فرهنگ و اقتصاد است. سرکوب‌کردن این جنبش در هرجای دنیا که باشد، هم محکوم است و هم نسنجیده و به‌دور از درایت و آینده‌نگری. سرکوب جنبش دانشجویی گاهی به‌صورت فیزیکی صورت می‌گیرد و گاهی از راه کشتن رویکرد سیاسی و سوق‌دادن دانشجو به صِرفِ مطالبات صنفی و گاه صِرفِ آزادی یا حتی بی‌قیدوبندی‌های جمعی و فردی. قدری تحمل و مدارا درقبال انتقادات و اعتراضات سیاسی دانشجویان، کمترین دستاوردش اعتلای نوع و سنخ مطالبات دانشجویی تا سطح آرمان‌های والای سیاسی و اجتماعی است.

ما ضمن حمایت از خیزش دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا علیهِ اسرائیل و درمقابل حمایت نامحدود دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی، همگان را به تکریم دانشجو، استاد و دانشگاه و به میدان‌دادن به مطالبات دانشجویی دعوت می‌کنیم.

سید ابوالحسن نواب

مؤسس و رئیس هیأت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب

کد خبر 6093359 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • شهردار کرمان با حکم وزیر کشور منصوب شد + متن حکم
  • ضرورت اجتناب از افغان ستیزی/کشور در حوزه حضور اتباع اشباع شده است
  • آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • وحیدی خطاب به استانداران: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود