Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران به نقل از سی ان ان روز دوشنبه آنگ سان سوچی، رهبر مخلوع این کشور را پس از محکوم کردن او به چهار فقره فساد اضافی، به شش سال زندان دیگر محکوم کرد. آخرین حکم از سری محاکمه های محرمانه علیه برنده نوبل، مجموع مدت حبس وی را به 17 سال رساند و در حالی صادر شد که فرستاده ویژه سازمان ملل در امور میانمار روز دوشنبه برای رسیدگی به "وضعیت وخیم (حقوق)" به این کشور سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوچی که در ماه ژوئن 77 ساله شد، قبلاً به چندین جرایم مختلف از اختلاس تا تخلفات انتخاباتی مجرم شناخته شده بود.

به گفته منبع سی ان ان ، روز دوشنبه او به دلیل سوء استفاده از وجوه یک موسسه خیریه و اجاره زمین های دولتی با قیمت های تخفیف دار مجرم شناخته شد. سوچی در سلول انفرادی زندانی در نایپیتاو پایتخت این کشور نگهداری می شود و تمامی اتهامات علیه خود را رد کرده است. گروه های حقوق بین الملل و رهبران جهانی نگرانی خود را در مورد وخامت وضعیت حقوق بشر در میانمار ابراز کرده و محاکمه های جاری علیه سوچی را رد کرده و آنها را "ناعادلانه و ناعادلانه" خوانده اند. الین پیرسون، سرپرست بخش آسیا در دیده بان حقوق بشر (HRW) روز دوشنبه در بیانیه ای گفت: محکومیت و محکومیت ناعادلانه حکومت نظامی میانمار به آنگ سان سوچی بخشی از حمله روشمند آن به حقوق بشر در سراسر کشور است. پیرسون گفت: «تمایل ارتش به ناپدید شدن اجباری رهبر غیرنظامی برجسته کشور، وحشیگری را آشکار می کند که زندانیان سیاسی کمتر شناخته شده با آن روبرو هستند. در همین حال، نماینده ویژه سازمان ملل در امور میانمار، نولین هیزر، روز دوشنبه برای رسیدگی به "وضعیت وخیم و نگرانی های فوری" به میانمار سفر کرد. در این بیانیه آمده است: «دیدار فرستاده ویژه پس از رایزنی‌های گسترده او با بازیگران از سراسر طیف سیاسی، جامعه مدنی و همچنین جوامعی که تحت تأثیر درگیری‌های جاری قرار گرفته‌اند، انجام می‌شود.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سوچی رهبر برکنار شده میانمار توسط دادگاه نظامی این کشور به دلیل چهار اتهام مبارزه با فساد به شش سال زندان دیگر محکوم شد.

به دنبال حکم جدید، سوچی تا کنون هیچ بیانیه ای صادر نکرده و به گفته منابع خبری در سلامت کامل به سر می برد.

سوچی ۷۷ ساله، از زمانی که ژنرال‌های ارتش دولت او را در یک کودتا در ۱ فوریه سال گذشته سرنگون کردند، بازداشت شد.

رهبر برکنار شده میانمار از آن زمان با یک سری اتهامات از جمله نقض قانون اسرار رسمی، فساد مالی و تقلب در انتخابات مواجه شد که اگر در تمام موارد مجرم شناخته شود با ده ها سال زندان روبرو خواهد شد.

میانمار از زمان آغاز کودتا، با گسترش منازعات و سرکوب اعتراض‌های صلح‌آمیز خیابانی در شهرهای این کشور آسیای جنوب شرقی در آشفتگی به سر می‌برد.

ارتش این کشور دلیل کودتا را تقلب در انتخابات در نوامبر ۲۰۲۰ عنوان کرده است. هرچند گروه‌های نظارتی اعلام کردند شواهدی مبنی بر تقلب گسترده در انتخابات بدست نیاورده اند. 

اتهام به سوچی برای کسب مشروعیت

به گفته کارشناسان، حکومت نظامی میانمار در تلاش است تا از طریق محاکمه سوچی و اتهام زدن به او، مشروعیت کسب کند. علاوه بر این، احکام سنگین زندان مانع از بازگشت مجدد سوچی به صحنه سیاست این کشور است.

سوچی به عنوان برنده جایزه نوبل به خاطر فعالیت در راه دموکراسی و مبارزه برای آزادی در برابر دولت نظامی سابق به شهرت جهانی دست یافت. در دوران تصدی پنج ساله سوچی به عنوان رئیس دولت، این کشور اولین گام‌ها را به سمت تغییرات دموکراتیک پس از دهه‌ها حکومت نظامی برداشت. با این حال ارتش در ساختار قدرت این کشور همچنان دست برتر را داشت و سرکوب در میانمار ادامه یافت.

سوچی در جریان کودتای اول فوریه سال ۲۰۲۱ دستگیر شد. به گزارش خبرگزاری رویترز، او درسلول انفرادی در نایپیداو پایتخت میانمار به سر می‌برد. فیل رابرتسون، معاون آسیایی سازمان دیده‌بان حقوق بشر در رابطه با حکم اخیر علیه سوچی، از "تهاجم گسترده" به حقوق او سخن گفته است.

به گزارش رویترز، ده‌ها هزار نفر در این کشور ۵۳ میلیون نفری از زمان کودتای ارتش به زندان افتاده و بسیاری نیز شکنجه شده‌اند. سازمان ملل این اقدامات را جنایت علیه بشریتمی‌داند. غرب حکومت نظامی میانمار را تحریم کرده است.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا آنگ سان سوچی دادگاه میانمار افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا حکومت نظامی روز دوشنبه حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۸۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد

رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات در دانشگاه کلمبیا در حمایت از فلسطین را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات در سنای آمریکا در صحن سنا گفت: «شکستن شیشه‌ها با چکش و اشغال ساختمان همیلتون دانشگاه، آزادی بیان نیست. این بی قانونی است. آنهایی که این کارها را انجام دادند باید با پیامدها و عواقبش هم روبرو شوند.»

به نقل از پایگاه خبری هیل، این سناتور دموکرات آمریکایی ادامه داد: «پردیس‌ها نمی‌توانند محل یادگیری و بحث و گفتگو باشند زمانی که اعتراضات به سمت جنایت منحرف می‌شوند و کسانی که مرتکب چنین اعمالی می‌شوند هیچ کاری برای متقاعد کردن دیگران انجام نمی‌دهند.»

شومر پس از آن این اظهارات را مطرح کرد که معترضان، ساختمان همیلتون دانشگاه کلمبیا را اشغال کرده و مسئولان دانشگاه نیز آنها را تهدید کردند که از تحصیل تعلیق می‌کنند.

در این میان، برخی از قانونگذاران جمهوری‌خواه مانند مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار استعفای نعمت شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا شده‌اند «چون او اجازه داده تا اوضاع در پردیس این دانشگاه از کنترل خارج شود.»

در میان کسانی که دانشگاه کلمبیا را برای سرکوب تظاهرکنندگان حامی فلسطین پیش از دستگیری ده‌ها معترض در روز سه‌شنبه، تحت فشار قرار دادند، یک گروه ۲۱ نفره از دموکرات‌های مجلس نمایندگان بودند که از روسای دانشگاه خواستند «قاطعانه عمل کنند» یا استعفا دهند.

این قانونگذاران در نامه‌ای به تاریخ روز دوشنبه ضمن درخواست برای تخلیه معترضان نوشتند: «زمان برای مذاکره به اتمام رسیده است. اکنون زمان اقدام است. اگر متولیان مایل به این کار نیستند باید استعفا دهند تا افرادی جایگزین شوند که به تعهدات قانونی دانشگاه پایبند باشند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • حکم اعدام «بابک زنجانی» نقض شد
  • حکم اعدام «بابک زنجانی» نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • افشاگری‌های عضو جدا شده از منافقین در دادگاه درباره همکاری های نظامی این گروهک با ارتش صدام
  • فیلم| افشاگری‌های عضو بریده منافقین در دادگاه: ۴۰۰ مستشار نظامی عراق در پادگان اشرف حضور داشتند!