Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کربلا به همراه هیأت عراقی از مرکز کنترل ترافیک و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بازدید و با سید مجتبی شفیعی، معاون شهردار دیدار کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، سید مجتبی شفیعی در این دیدار توضیحاتی درباره وضعیت حمل و نقل عمومی و نحوه کنترل ترافیک شهر تهران ارائه کرده و برای تبادل و به‌اشتراک گذاشتن تجربه و تخصص شهرداری تهران با استانداری و شهرداری کربلا در حوره حمل و نقل عمومی و ترافیک اعلام آمادگی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهردار تهران با بیان این که معاونت و سازمان حمل و نقل ترافیک از حدود ۵۰ سال پیش مشغول فعالیت و خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی است و مرکز هوشمند کنترل ترافیک تهران نیز ۲۶ سال سابقه فعالیت دارد.
وی تاکید کرد: ما در عرصه‌های مختلف حوزه حمل و نقل عمومی و به‌کارگیری سیستم هوشمند، با تمام توان و افتخار، آمادگی تبادل تجربه و مشارکت داریم.

در ادامه این نشست، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به برخی از توانمندی‌های شهرداری تهران که ممکن است مورد توجه هیات عراقی قرار گیرد، اشاره کرد و گفت: برای کنترل ترافیک تهران از سیستم‌های هوشمند استفاده می‌شود و یکی از توانمندی‌های ما برای مدیریت ترافیک شهر، استفاده از سیستم متمرکز کنترل چراغ‌های راهنمایی است. کنترل زمان‌بندی چراغ‌های تقاطع‌ها به دو شیوه منفرد و متمرکز(هماهنگ‌شده) انجام می‌شود.

شفیعی افزود: یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های کنترل چراغ‌های راهنمایی، سیستم هوشمند SCATS  است که از ۲۱ سال پیش در تهران استفاده می‌شود و به‌صورت متمرکز، زمان‌بندی همه چراغ‌ها را کنترل می‌کند. نرم‌افزار این سیستم از کشور استرالیا وارد شده اما سخت‌افزارهای موردنیاز آن در ایران تولید می‌شود. این امکان وجود دارد که ما این سیستم و کنترل‌کننده‌های پیشرفته را در کربلا راه‌اندازی کنیم که موجب کنترل و کاهش ترافیک این شهر خواهد شد.

معاون شهردار تهران درباره توانمندی دیگر معاونت حمل و نقل و ترافیک اظهار کرد: بیش از ۱۰ سال است که در تهران از سیستم کنترل  برای اتوبوس‌های شرکت واحد استفاده می‌شود. این سیستم در اتوبوس‌های درون‌شهری برای مکان‌یابیِ خودکارِ اتوبوس‌ها استفاده می‌شود و از طریق آن می‌دانیم که هر اتوبوسی در کجا قرار دارد و چگونه و چه مدتی خدمات رسانی‌ می‌کند. ما می‌توانیم این سیستم و سیستم AFC یا همان سیستم جمع آوری اتوماتیک کرایه را در اختیار شهرداری کربلا قرار دهیم.

شفیعی درباره یکی دیگر از توانمندی‌های حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: سیستم ثبت پلاک خودرو یکی از فناوری‌هایی است که در داخل کشور ایجاد شده و توسعه پیدا کرده است. کاربردهای این سیستم غیر از مباحث امنیتی، در حوزه تشخیص تخلفات خودرو است و تخلف‌هایی مثل سرعت غیرمجاز، عبور از چراغ قرمز و ثبت خودروهای ورودی به محدوده‌های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا را ثبت می‌کند.

وی افزود: ما در تهران برای کنترل آلودگی هوا و ترافیک شهر، دو طرح محدوده طرح ترافیک و محدوده کنترل آلودگی هوا را اجرا می‌کنیم و حدود ۱۰۶ هزار خودرو روزانه امکان ورود به این محدوده‌ها و مرکز شهر را دارند. البته خودروهای حمل و نقل عمومی، امدادی و انتظامی محدودیتی برای تردد در این محدوده‌ها ندارند. پلاک خودروهایی که به‌صورت غیرمجاز وارد محدوده‌های ترافیکی می‌شوند ثبت شده و به پلیس گزارش می‌شوند.

معاون شهردار تهران تصریح کرد: ما برای تردد خودروها در محدوده‌های ترافیکی عوارضی را پیش‌بینی کرده‌ایم که از طریق یک نرم‌افزار میزان عوارض مشخص می‌شود و خودروها در ساعات اوج ترافیک مشمول عوارض بیشتر می‌شوند و هم‌چنین خودروهایی که آلایندگی کمتری دارند، عوارض کمتری پرداخت می‌کنند. ما در عرصه‌های دیگر مثل مهندسی ایمنی و ترافیک، تجاربی در حوزه ایمن‌سازی معابر برای کاهش تصادفات و هم‌چنین در حوزه مترو، توانمندی‌هایی داریم که می‌توانیم در اختیار استانداری عراق قرار دهیم.

وی افزود: درخصوص مترو ما رتبه ۲۰ را در بین ۲۵۰ شهر دنیا داریم. غیر از قطار که حدود ۸۰ درصد تکنولوژی آن از خارج تامین می‌شود، بخش زیادی از تجهیزات و خدمات توسط متخصصان داخلی تولید و ارائه می‌شوند. از مرحله طراحی و برنامه‌ریزی برای ساخت و حفر تونل تا تجهیزات و مدیریت ایستگاه‌ها و ... توسط متخصصان ایرانی انجام می‌شود. هم‌چنین سیستمی برای شناسایی چهره مسافران داریم که می‌توانیم درخصوص انتقال تجارب و تجهیزات با دوستان عراقی تبادل‌نظر کرده و تقاهمنامه همکاری امضاء کنیم.

در این دیدار، نصیف الخطایی، استاندار کربلا نیز ضمن تشکر از میزبانی شهرداری تهران گفت: ما می‌توانیم درخصوص اشتراکات تاریخی، مذهبی و مدیریتی، تبادل تجربه کنیم تا خدمات بهتری را به مردم کشور خود ارائه کنیم.

وی گفت: با وجود فشرده بودن برنامه‌های کاری‌اش در تهران، تمایل داشته است که حتما از مرکز کنترل ترافیک و مترو تهران بازدید کند و با معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران دیداری داشته باشد.

استاندار کربلا تصریح کرد: در سال‌های اخیر با توفیق الهی و مشارکت‌ خیّرین توانستیم سطح خدمات خود را در استان کربلا ارتقاء دهیم. یکی از مهم‌ترین خدمات، سیستم نظارت بر حمل و نقل عمومی است که مطمئن هستم دوستان ما در تهران تجارب ارزنده‌ای در این حوزه دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، وی در پایان از معاون شهردار تهران دعوت کرد که به همراه هیأتی از مدیران و متخصصان حمل و نقل و ترافیک از کربلا بازدید کرده تا مکانیزم‌های همکاری را ارتقاء دهند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ، زائران کربلا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران زائران کربلا معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران معاون شهردار تهران حمل و نقل عمومی استفاده می شود کنترل ترافیک محدوده ها چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۸۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود

ایسنا/فارس شیوه‌نامه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد توسط سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در سال ۱۳۸۷ ابلاغ و به‌روز رسانی آن در سال ۱۴۰۱ با هدف کنترل بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان از طریق شناسایی کانون تجمع سگ‌های ولگرد و کنترل جمعیت آن‌ها با انتخاب روش مناسب و ارتقای سطح آگاهی‌های عمومی درخصوص رعایت اصول بهداشتی در مواجهه با حیوانات مزاحم، انجام شد.

در اینر استا مهم‌ترین معضلات و مشکلات ناشی از افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد، علاوه بر معضلات روانی و اجتماعی، شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان، افزایش آن در جمعیت دامی و انسانی و انتقال بسیاری از بیماری‌ها از سگ به انسان است که از جمله رایج‌ترین آنها می‌توان به بیماری‌هایی نظیر هاری و کیست هیداتیک اشاره کرد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شهرداری شیراز به عنوان یکی از پیشگامان این عرصه، اجرای شیوه‌نامه مذکور با هدف کنترل بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان از طریق شناسایی کانون تجمع سگ‌های ولگرد و کنترل جمعیت آن‌ها با انتخاب روش مناسب، ارتقای سطح آگاهی‌های عمومی در خصوص رعایت اصول بهداشتی در مواجهه با آن‌ها، ارتقای بهداشت عمومی و جلوگیری از انتشار آلودگی‌، جلوگیری از بد منظره‌گی و ارتقای زیبایی شهری با جمع‌آوری این سگ‌ها را در دستور کار خود قرار داد و طبق شیوه‌نامه، یک مرکز نگه‌داری موقت در همان سال نیز با تجهیزات نگه‌داری موقت احداث شد.

صمد پناهیان با بیان اینکه با توجه به گستردگی مناطق خدماتی شیراز و همچنین دسترسی به شهرهای جدید و روستاهای اقماری، نمی‌توان آمار دقیقی در خصوص سگ‌های بدون صاحب ارائه کرد، گفت: با توجه به تماس‌های مردمی و همچنین بازدیدهای میدانی، شهرداری شیراز اقدام به شناسایی و اجرای عملیات در محل‌های تجمع می‌کند اما با این وجود، با توجه به خصوصیات پیاده‌روی حیوان در جست‌وجوی آب و غذا، نمی‌توان اقامتگاه دائمی برای آنها در نظر گرفت.

وی، علت افزایش سگ‌ها علاوه برغریزه تولید مثل بالای حیوانات، وجود پناهگاه‌های غیر مجاز و تامین احساسی آب و غذا برای آنان، عدم توجه برخی شهروندان در رعایت جدول زمان‌بندی جمع‌آوری پسماند، وجود دسترسی‌های زیاد از حریم شهر و هجوم سگ‌ها به محل‌های امن‌تر ذکر کرد و گفت: مواردی که اشاره شد به‌عنوان مهم‌ترین علل ایجاد پایگاه‌های غیر مجاز و غیر رسمی در سراسر مناطق خدماتی و حاشیه‌ای به‌شمار می‌رود که می تواند باعث  افزایش لجام گسیخته این حیوانات در کوچه و خیابان شود.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز ادامه داد: با توجه به نگهداری سگ‌های بدون صاحب در برخی از مراکز غیر مجاز، نمی‌توان از تعداد دقیق این مراکز نگه‌داری اطلاعات دقیقی به‌دست آورد، اما در شیراز از سال ۹۳ یک مرکز نگهداری موقت با امکانات لازم احداث و بهره‌برداری شده است که در حال حاضر این مرکز در حال افزایش ظرفیت است.

وی همچنین در خصوص تعداد سگ‌های ولگرد نیز گفت: با توجه به گستردگی شیراز و وجود راه‌های زیاد برای ورود سگ‌ها به شهر از طریق شهرها و روستاهای اقماری، کمربندی‌ها و از طرفی پتانسیل تولید مثل حیوان در سال، نمی‌توان تعداد دقیقی از جمعیت سگ‌ها را مشخص کرد، اما در هر صورت شهرداری شیراز با توجه به تماس‌ها و درخواست‌های مردمی، خدمات و اقدامات لازم را در این زمینه انجام می‌دهد.

پناهیان با بیان اینکه ایجاد انگیزه‌های حضور حیوانات بدون صاحب در شهر از رفتار و ایجاد شرایط توسط انسان ها اتفاق می‌افتد، افزود: معمولا وجود آب، غذا و پناهگاه شرایط زیست، تولید و تکثیر جانوارن را فراهم می‌کند و در این بین، بیشترین رقابت برای عامل غذا است.

این مسئول پسماند شهر شیراز اضافه کرد: با توجه به غریزه‌، حیوانات وقتی غذای خود را در هر مکانی به راحتی در اختیار داشته باشند، قطعا آن مکان را به عنوان پناهگاهی مطمئن برای ادامه زندگی در نظر می‌گیرند و غریزه‌های رقابت و تلاش برای تهیه غذا در حیوان کمرنگ می‌شود. بنابراین در همان مکان تولید مثل کرده و خانواده خود را گسترده‌تر می‌کند که این امر باعث تغییر اکوسیستم‌های زیستی می‌شود. با توجه به بلوغ و قدرت تولید مثل حیوان، خیلی زود محیط زیست پیرامونی ما از گروه های حیوانات پر شده و زندگی روزمره شهروندان را با مشکلات بهداشتی روبه‌رو کرده و سلامت آنان را به خطر می‌اندازد.

وی با تاکید بر اینکه این اتفاقات با دلسوزی‌های غیرآگاهانه برخی از افراد در دادن غذا به حیوانات هم اتفاق می‌افتد، گفت: یک بازاندیشی می‌تواند خیلی از مشکلات را از دوش شهروندان و مدیران شهری بر دارد. پس هر چه خدمات در این خصوص صورت بگیرد، اگر مشارکت شهروندان نباشد قطعا کم اثر بوده و موفقیتی حاصل نمی‌شود.

به اعتقاد مسئول سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز، تا زمانی‌که دلسوزی‌های غیر آگاهانه برخی از افراد در دادن غذا به سگ‌های ولگرد ادامه داشته باشد، هر اقدامی در جهت کنترل این حیوانات کم‌اثر خواهد بود.

پناهیان تصریح کرد: برای موفقیت در اجرای این طرح همه دستگاه‌های عنوان شده در شیوه‌نامه مانند نمایندگان دامپزشکی، محیط زیست، دادستانی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، گروه‌های مردم‌نهاد و همچنین در کنار همه این موارد، مشارکت عمومی شهروندان الزامی است.

وی در پایان با اعلام اینکه در حال حاضر برای مناطق ۱۱ گانه پیمانکارانی برای مدیریت سگ‌های بدون صاحب تحت قراردادهای خدمات شهری تعیین شده است، گفت: به درخواست‌های شهروندان در این خصوص رسیدگی می‌شود و سایر مراکز تجمع شناسایی شده نیز مورد رصد و جمع آوری قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا،

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • جزئیات اتوبان 5 هزار میلیاردی برای باز کردن گره ترافیک تهران
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • افتتاح فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال/ حل معضل بزرگ ترافیکی در غرب تهران
  • اعلام وضعیت تردد در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • جوی آرام در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود