Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سرپرست مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلاب خام و پساب تصفیه نشده ممنوع است و در صورت مشاهده، بر اساس ماده ۶۸۸ قانون مجازات های اسلامی، ماده ۱۵ حفاظت از خاک و ماده ۴۶ قانون توزیع عادلانه آب، از طرف مراجع قضایی با متخلفان برخورد می شود و در صورت لزوم، مزرعه نیز معدوم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا شریعتی با اشاره به ضرورت استفاده مجدد از آب و همچنین اهمیت توجه جدی به سلامت عمومی، برنامه ریزی اصولی برای استفاده مجدد از آب و جلوگیری از استفاده از فاضلاب خام و یا پساب غیر استاندارد را مهم برشمرد.

او تاکید کرد: آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلاب موجب تولید محصولات غذایی آلوده و سرطان زا می شود.

کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر نیز در این زمینه گفت: آزادسازی فاضلاب تصفیه نشده در محیط، در اثر تجزیه مواد آلی، گازهای متعفن ایجاد می کند و علاوه بر آن، فاضلاب حاوی میکرو ارگانیسم های بیماری زا، ترکیبات سمی، جهش زا و سرطان زا است که در صورت استفاده برای آبیاری مزارع، سلامت مردم را با تهدید جدی مواجه می کند.

علیرضا فاتح با اشاره به دستور دادستان شیراز مبنی بر امحای هشت هزار و ۴۰۰ مترمربع زمین شالیکاری که با فاضلاب آبیاری شده اند، اضافه کرد: در اقدامی مشترک با حضور نماینده دادستان و نمایندگان جهاد کشاورزی، محیط زیست، نیروی انتظامی و شهرداری منطقه ۷، ضمن مراجعه به محل کشت، با توجه به باتلاقی بودن محل نسبت به تخریب کانال های اطراف شالی ها و قطع ورودی فاضلاب به زمین اقدام و موتور تلمبه نیز از محل جمع آوری شد.

پایان خبر/خ

منبع: فارس

کلیدواژه: آبیاری با فاضلاب دادستان شیراز مرکز بهداشت شهدای والفجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۹۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قربان پور ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات موثر اداره امور اراضی جهاد کشاورزی اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات مجموعه جهاد کشاورزی واگذاری ۱۵۲ هکتار از اراضی دولتی به طرح های مختلف کشاورزی و غیره بوده است.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: در سال جاری باهدف آموزش بهره برداران بیش از ۲۵۰ نفر روز دوره آموزشی برگزار شده و بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از اراضی به طور موثر پیمایش شده که منجر به صدور ۸۰ مورد اخطاریه و ۴۰ مورد اعمال قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ وتعداد ۶ مورد ماده ۳ طبق قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی شده است.

وی بیان کرد: در سال جاری ۱۸ مورد نقشه تجمعی پلاک های دارای رفع تداخلات با سطحی بالغ بر ۳هزار و ۵۰۰ هکتار تهیه شده و۶۳۰ نفربهره بردار با سطحی برابر ۳۵۰ هکتار به اداره ثبت اسناد و املاک جهت سند دار کردن اراضی معرفی شده اند.

قربان پور اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۰ مورد ثبت پرونده حقوقی و تعداد ۱۷۳ مورد از پرونده های سنوات گذشته را در سامانه ثبت کرده ایم.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر خاطر نشان کرد: همچنین طرح های اجرا شده در قالب تبصره یک ماده یک ۹ مورد و ۱۳ مورد نیز در قالب طرح های واگذاری اراضی ملی انجام شده است.

کد خبر 6093028

دیگر خبرها

  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر