Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@19:26:56 GMT

مهم‌ترین برنامه ما حمایت از استعدادهای فرهنگی است

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۶۹۵۷۱

مهم‌ترین برنامه ما حمایت از استعدادهای فرهنگی است

معاون فرهنگی هنری سازمان بسیج با بیان اینکه خون نوجوانان به خون حاج قاسم و امام حسین(ع) گره خورده است، گفت: برای ارتقاء فعالیت‌های فرهنگی نوجوانان باید با برنامه‌ریزی دقیق و وحدت و همکاری میان دستگاه‌ها گام برداریم چراکه دشمن سعی می‌کند با قطع ارتباط نوجوانان با بسیج و انقلاب آنها را به انحراف بکشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی مقواساز معاون فرهنگی، هنری سازمان بسیج مستضعفان در حاشیه برگزاری همایش نغمه عشق و اجتماع گروه‌های سرود شهرستان اسلامشهر، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه‌های مجموعه معاونت فرهنگی و هنری و قرارگاه فرهنگی اجتماعی بسیج شناسایی استعدادهای فرهنگی و هنری همتراز و همراه با ارزش‌های انقلاب و نظام و حمایت از این گروه‌ها و استعدادها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: فرصتی به دست آمد تا با حضور در شهرستان اسلامشهر از فعالیت‌های فرهنگی و هنری که در مجموعه بسیج این شهرستان انجام می شود، بازدیدی داشته باشیم که خدا را شکر در ایام ماه محرم از اتفاقات خوبی که در استان تهران و در این منطقه رخ داده، شگفت زده شدیم، حرکت خودجوش مردمی، هنرمندانه و زیبایی که با کمک همه مردم انجام می‌شود.

معاون فرهنگی و هنری سازمان بسیج با اشاره به برگزاری همایش نغمه عشق، ادامه داد: حضور قریب بر ۶۰۰ نوجوان ۱۲ الی ۱۳ ساله با پیشانی بند محرم و لباس مشکی در این همایش نشان می‌دهد، که خون حسین(ع) برای اسلام دارد می‌جوشد و این مراسم یکی از هزاران جلسه‌ای است که در کشور ما شکل می‌گیرد، امروز خون نوجوانان ما به خون حاج قاسم و خون امام حسین (ع) و اصحاب آن حضرت گره خورده و با آن عجین شده و این نسل برای تمدن نوین اسلامی تربیت می‌شوند.

سردار مقواساز بیان کرد: بسیج مکتب عاشورا است که در آن همانند صحنه کربلا اقشار مختلف مردم در راه اعتلای ارزش‌های اسلامی و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی فعالیت و به هم وطنان خود خدمات رسانی می‌کنند.

وی با اشاره به خاطراتی از دوران هشت سال دفاع مقدس ملت ایران، افزود: در واقعه عاشورا و در صحنه کربلا حضرت قاسم(ع) به عنوان یک نوجوان به امام حسین(ع) التماس می‌کرد که در راه دفاع از اسلام اجازه دهند تا به میدان برود، در دوران دفاع مقدس نوجوانان ۱۳ ساله زیادی بودند که با التماس‌های زیاد و جلب رضایت والدین و مسئولین به جبهه‌های جنگ رفتند و در راه دفاع از سرزمین و آرمان‌های انقلاب جنگیدند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

معاون فرهنگی و هنری سازمان بسیج تصریح کرد: امروز جوانان و نوجوانان زیادی هستند که ضمن آشنایی با بسیج و ایجاد ارتباط با خدا و مسجد، با ایمان و تقوا و احترام به والدین به سرمایه‌های با افتخار جامعه تبدیل شده و مایه فخر و مباهات هستند، که دشمنان سعی می‌کنند با قطع ارتباط آنها با مجموعه‌های بسیج و انقلاب آنان را به انحراف بکشند.

سردار مقواساز با اشاره به اقدامات انجام شده در مجموعه بسیج بویژه در شهرستان اسلامشهر، خاطرنشان کرد: امروز حضور این تعداد نوجوان و جوان در قالب گروه‌های سرود مایه مباهات و افتخار جامعه و نظام است که باید برای ارتقاء این گونه فعالیت‌ها با برنامه‌ریزی دقیق و ایجاد وحدت و همکاری میان دستگاه‌های فرهنگی گام برداریم و حمایت‌هایی از این گروه‌ها کنیم.

گفتنی است، در پایان همایش نغمه عشق که با حضور سردار مقواساز معاون فرهنگی، هنری سازمان بسیج و با اجتماع گروه های سرود شهرستان اسلامشهر و با همت معاونت فرهنگی، هنری سپاه ناحیه سیدالشهدا اسلامشهر و با همکاری سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری اسلامشهر و اداره آموزش و پرورش و مرکز آفرینش های فرهنگی و هنری بسیج شهرستان اسلامشهر برگزار شد، پس از اجرای سرود گروه های منتخب شهرستان، از گروه های سرود برتر با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان اسلامشهر هنری سازمان بسیج فرهنگی و هنری گروه های سرود معاون فرهنگی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۹۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور

فرهاد فتحی‌نژاد به راهکار سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش درباره ‌کارآفرینی و مهارت‌محوری اشاره کرد و گفت: «بر اساس راهکار (۵-۶) سند تحول بنیادین نظام آموزش‌وپرورش، آموزش و پرورش با موضوع «تنظیم و اجرای برنامه جامع کارآفرینی و مهارت‌آموزی برای تمام دوره‌های تحصیلی به ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه تا پایان برنامه پنجم توسعه در برنامه درسی و آموزشی» و با عنایت به اینکه یکی از ضرورت‌‎های جامعه امروز، آموزش نیروی متخصص و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور است، سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان اجرای طرح «سمپاد مهارتی» را آغاز کرده است.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره رویکرد طرح سمپاد مهارتی گفت: «طرح سمپاد مهارتی برای شناسایی و هدایت دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان به «رشته‌ها،‌ حِرَف و مهارت‌های مورد نیاز حال و آینده کشور» با اهداف ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی، شناسایی دانش‌آموزان خلاق و نوآور و ارتقای مهارت‌های کارآفرینی دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان و تربیت افراد ماهر متناسب با نیازهای صنعت و فناوری روی کار آمده است.»

وی از اجرای این طرح و آزمون ورودی مناسب برای این دانش‌آموزان از سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ خبر داد و افزود:«این طرح از سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ با رویکرد گسترش تدریجی، آرام و منطقی آغاز شده است. در طرح سمپاد مهارتی، جذب دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای در مدارس سمپاد از طریق برگزاری آزمون ورودی تکمیل ظرفیت پایه دهم دوره دوم متوسطه مدارس استعدادهای درخشان انجام می‌شود.»

وی درباره استان‌های فعال در زمینه اجرای این طرح ‌گفت: «در سال تحصیلی جاری، ۸۱۸ دانش‌آموز مدارس سمپاد در رشته‌های شبکه و نرم‌افزار، فتوگرافیک، پویانمایی و الکترونیک در ۱۱ استان البرز، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران، شهر تهران، کرمان، همدان، یزد، خوزستان، قم و اصفهان مشغول به تحصیل هستند. صرفاً دو هنرستان سمپاد مهارتی امیرکبیر (پسرانه) و سعدی (دخترانه) به‌صورت مستقل در شهر مقدس مشهد فعالیت دارند و در سایر استان‌های مجری طرح سمپاد مهارتی، رشته‌های مهارتی در فضای آموزشی رشته‌های نظری دایر است.»

فتحی‌نژاد بر لزوم اجرای برخی موارد برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد تأکید کرد و افزود: «سازمان برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد مواردی را لحاظ می‌کند. هماهنگی و اخذ مجوز ایجاد رشته مورد نظر از دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای معاونت آموزش متوسطه توسط ‌اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها یکی از این موارد است. مکاتبه رسمی اداره کل با این سازمان مبنی بر اعلام نتیجه بررسی تمام جوانب ایجاد رشته مهارتی و تعهد استان مبنی بر تأمین نیروی انسانی توانمند مرتبط و تجهیز مدرسه مجری طرح سمپاد مهارتی به امکانات و تجهیزات آموزشی و استاندارد مورد نیاز، دیگر موضوع پیگیری سازمان استعدادهای درخشان است. در نهایت بازدید میدانی کارشناسان این سازمان برای تأیید فضا و تجهیزات جهت تشکیل این مدارس از مواردی است که سازمان استعدادهای درخشان برای تشکیل رشته‌های مهارتی لحاظ می‌کند.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از آغاز به‌کار این طرح در دو استان دیگر خبر داد و گفت: «سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با هماهنگی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش معاونت متوسطه، با ایجاد رشته گرافیک در هنرستان سعدی مشهد مقدس و شبکه و نرم‌افزار در مدارس فرزانگان دو اهواز و فرزانگان حکیم‌زاده یزد موافقت کرده است و در سال تحصیلی آینده ۱۱ استان کشور در زمینه طرح سمپاد مهارتی فعال خواهند بود.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • برنامه «یه اردوی خاص» برگزار می‌شود
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی