Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاسی آرنولد مادر سه فرزند برای در امان ماندن دخترش از آسیب خشونت های مسلحانه روپوش ضدگلوله طراحی کرده است؛ فرزند این شهروند آمریکایی قرار است پائیز به مدرسه برود.

به گزارش مشرق از تارنمای یاهو لایف؛ سنت سالانه بازگشایی مدارس در پائیز برای بیشتر پدرها و مادرها به ویژه پس از تیراندازی ها و خشونت های مسلحانه سال گذشته بر خلاف سال های گذشته، احساس ناامنی به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرنولد که طراح لباس هم هست تصمیم گرفت از مهارت های خود برای دوخت روپوش مدرسه ضدگلوله استفاده کند و چند هفته برای دوخت این جلیقه وقت صرف کرد که از کولار یعنی همان پارچه ضد حرارتی مصنوعی ساخته شده که در بیشتر جلیقه های ضدگلوله استفاده می شود. این روپوش کاملا ضدگلوله هم نیست و بیشتر برای اعلان موضع ساخته شده است.  

آرنولد با انتشار تصویر این لباس در شبکه های اجتماعی، نوشت که قصد عادی سازی پوشیدن روپوش ضدگلوله توسط دانش آموزان را برای حضور در مدرسه ندارد و در عوض قصد راه اندازی گفت وگوی مدنی در باره ایمنی در برابر سلاح در مدارس را از این کار داشته است.

این مادر با اشاره به تکرار خشونت های مسلحانه در مراکز آموزشی ایالات متحده گفته که دخترش در تمرین های مقابله با تیراندازی در مدرسه ها شرکت کرده و آموزش دیده است .

انگیزه آرنولد از دوخت این لباس، ابراز خشم و اعتراض علیه خشونت های مسلحانه به ویژه در مدارس به امید جلب توجه وکیلان و نمایندگان تگزاس در نهادهای قانون گذاری ایالتی و فدرال بوده که خرید و فروش سلاح در آن از همه ایالت ها بیشتر است.  

بر اساس داده های پلیس فدرال آمریکا "اف بی ای" تنها در ماه گذشته (ژوئن) ۱۵۰ هزار و ۴۶۴ قبضه سلاح در این ایالت به فروش رسیده که نشانگر افزایش ۱۷ درصدی نسبت به ماه پیش از آن (مه) است که انگیزه احتمالی آن واکنش به تیراندازی در "اوالده" بوده است.

در هفته‌های پس از تیراندازی "یوولد" در اوهایو (حادثه ای در خرداد سال جاری که در آن یک نوجوان ۱۸ ساله به روی کودکان یک دبستان ابتدایی آتش گشود و ۱۹ کودک و ۲ معلم را کشت)، یک قانون جدید ایالتی حمل اسلحه را برای معلمان و سایر کارکنان مدرسه آسان‌تر کردند. این قانون با مخالفت شدید دموکرات‌ها، پلیس، اتحادیه‌های معلمان و حامیان کنترل اسلحه روبرو شده و نظرسنجی ها نیز حاکی از آن است که اکثریت قریب به اتفاق معلمان نمی خواهند مسلح باشند.

روزنامه نیویورک تایمز در نوشتاری با اشاره به تداوم خشونت های مرگبار در مدارس آمریکا از تصویب قانون جدیدی در برخی ایالت‌های این کشور برای مسلح کردن آموزگاران خبر داده و به بررسی زوایای گوناگون این قانون پرداخته است.

با تداوم حملات مرگبار در مدارس آمریکا، شمار بیشتری از کارکنان مدرسه به منظور مقابله با  تیراندازی ها در مدارس به سلاح مجهز می شوند. به عنوان نمونه براساس یک قانون جدید جنجالی در ایالت اوهایو، تنها ۲۴ ساعت آموزش برای مجوز حمل سلاح معلم و کادر آموزشی کفایت می کند.

این روزنامه آمریکایی می نویسد: از زمان حمله مسلحانه در یک مدرسه در تگزاس که جان ۱۹ کودک و دو معلم را گرفت، احساس ناامیدی فزاینده ای بر معلمان و کادر مدارس مستولی شده است. یک مربی مهدکودک در اوهایو به نیویورک تایمز توضیح می دهد که چگونه تاکنون هر کاری که از دستش برآمده برای دفاع در برابر مردان مسلح انجام داده است. او قفسه کتاب کلاسش را نشان می دهد و می گوید از آن در شرایط حملات احتمالی به عنوان سنگر استفاده می کند و درون سطل زباله نیز وسائل اضطراری نگه می دارد.

نیویورک تایمز در این مطلب یادآور می شود که یک دهه پیش، حمل اسلحه برای کارمندان مدرسه موضوع فراگیری نبود، اما در حال حاضر و در پی حوادث سریالی مرگبار در مدارس این راهبرد به تنها گزینه پیش رو بدل شده است.

در حال حاضر دستکم ۲۹ ایالت آمریکا به افراد غیر از پلیس یا مقامات امنیتی اجازه حمل اسلحه می دهند. براساس آخرین آماری که در سال ۲۰۱۸ به ثبت رسیده، معلمان ۲.۶ درصد مدارس دولتی آمریکا مسلح بودند. هرچند با توجه به شرایط کنونی این رقم بی تردید افزایش یافته است.

«مایکل واینمن» مدیر امور سازمان ائتلافی پلیس اوهایو، بزرگترین سازمان مجری قانون در این ایالت، قانون جدید را ظالمانه دانسته و می گوید افسران پلیس برای مجوز حمل سلاح باید ۷۰۰ ساعت آموزش ببینند و حال آنکه برای معلمان و کادر آموزش ۲۴ ساعت کفایت می کند.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین جنگ غزه قیمت مدارس نیویورک خشونت مسلحانه اف بی آی پلیس فدرال آمریکا حملات مرگبار خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت خشونت های مسلحانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشستی از جنس مدرسه در لرستان
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان