Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید سیلاوی فرماندار دشت آزادگان گفت:یکی از مهمترین وظایف ما و تمامی مدیران  این بوده که بتوانیم مشکلات را مرتفع نماییم.

او می گوید: زیر ساخت‌هایی از قبیل راه، آب و امنیت که می‌بایست انجام دهیم در اولویت قرار دادیم و الان بویژه در بحث راه کار‌های بزرگی انجام شده که در وقت مقرر از ورودی شهرستان تا چذابه و حتی شیب عراق در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او در خصوص آبرسانی، سعی شده پمپ‌های آب شهر بستان تقویت، الکتروپمپ‌ها و تابلو‌های برق تعویض شده تا بتوان آب مورد نیاز را به چذابه رساند، در خود چذابه نیز ایستگاه پمپاژ قرار دادیم، ولی کمبودی در این بحث وجود دارد که باید مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی ساخته شود که بنیاد مستضعفان تقبل ساخت آن را کرده که امیدواریم هر چه سریعتر انجام شود.

سیلاوی گفت: از لحاظ برق نیز تمامی زیر ساخت‌ها انجام و مشکلات جزئی را نیز در حال برطرف شدن است و نقطه قابل ذکر در این خصوص اینکه سعی کردیم ۳ برابر بار مورد نیاز مواکب وپایانه را تامین کنیم تا مشکلی در این خصوص نداشته باشیم.

به گفته او در بحث امنیت نیز سعی شده محل احداث مواکب را به عنوان شهرک و دارای نقطه جغرافیایی تعریف کنیم کانکسی برای نیرو‌های انتظامی در نظر گرفته شده تا ان شاء الله امنیت در این محل برقرار باشد.

فرماندار دشت آزادگان گفت: در خصوص آمار پیش بینی شده و ثبت نام شدگان در سامانه سما احتمال می‌دهیم بالای یک میلیون نفر از این پایانه تردد کنند و بر همین اساس گیت‌های ما علاوه بر ۳۲ گیتی که در داخل پایانه و ورودی داخل سالن مسافربری، ۱۶ گیت نیز به عنوان گیت‌های اضطراری در دو طرف سالن قرار داده ایم که در هنگام ازدحام جمعیت بتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم.

به گفته او تمامی تلاش ما این است که از ۲ سالن ورودی و خروجی به نحو احسن استفاده نموده و به بهترین شکل ممکن به زوار خدمات رسانی نماییم.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اربعین حسینی ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست

مسیح فرزانه گفت: متنوع کردن سبد سوخت کشور برای عبور از ناترازی ضروری است اما پیش از این باید زیرساخت مورد نیاز.شبکه سوخت ایجاد شود.

مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص حل بحران ناترازی انرژی در کشور گفت: استفاده از خودرو‌های هیبرید و برقی یکی از راهکار‌هاست اما در استفاده از خودرو‌های برقی، باید ابتدا به خدمات پس از فروش، زیر ساخت مورد نیاز و ناترازی ۱۵ هزار مگاواتی برق در سال گذشته که در ۱۴۰۳ افزایش هم خواهد داشت توجه شود.

 

وی افزود: بررسی‌های من نشان می‌دهد اینگونه عمل نشده است، ما در حوزه خدمات پس از فروش خودروهای برقی و هیبریدی یک آئین‌نامه نداریم؛ در رابطه با برق شرایط مشخص است و هیچ دورنمای مثبتی در این باره نمی‌بینیم و حتی مسؤولان امری که دایه‌دار واردات خودروهای این چنینی هستند گامی در راستای تامین برق آن بر نمی‌دارند.

 

فرزانه در ادامه افزود: تمام این اقدامات همانند یک زنجیره به هم متصل است و طبعا هر کدام را اگر تامین نکنیم با مشکل روبه‌رو می‌شویم. وقتی باید خودروی برقی وارد کنیم که در تامین انرژی آن دچار مشکل نشویم؛ در صورتی که جواب وزارت نیرو به وزارت صمت برای تامین انرژی خودرو‌های برقی شفاف بوده و اعلام کرده که ایجاد چنین شرایطی امکان پذیر نیست.

 

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: این مشکل را ما در سی ان جی کردن خودرو‌ها هم شاهد بودیم. مردم باید در صف‌های طولانیِ یک تا دو ساعته منتظر می‌ماندند تا بتوانند سوخت سی ان جی خودروی خود را تامین کنند.

 

وی گفت: باید از تمام سوخت‌ها برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده و نباید فقط به یک تا دو مورد سوخت بسنده کرد. تنوع بخشی به سبد انرژی مسلما می‌تواند بار را از دوش بنزین دارد و گامی در مسیر رفع ناترازی سوخت کشور برداشته شود. البته همانطور که توضیح دادم زیرساخت هم باید تامین شود.

دیگر خبرها

  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین
  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • وظیفه یگان‌های تکاوری در مناطق کویری، تامین امنیت است
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • امینکو تامین کننده کلیه تجهیزات تاسیساتی