Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@02:58:06 GMT

آیا تبخال لب مسری است؟ + درمان خانگی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۰۱۹۲

آیا تبخال لب مسری است؟ + درمان خانگی

چرا تبخال می زنیم؟ علل ،عوارض و درمان خانگی تبخال، حاصل یک ویروس پنهان تبخال به شدت مسری (واگیردار) است تبخال لب درمان تبخال با طب سنتی با سیر و پیاز ضدعفونی کنید روغن اسطوخودوس  شیر سرد  مصرف لبنیات گوجه فرنگی سکنجبین و خاکشیر بنوشید شیرین بیان  عصاره دانه گریپ فروت   یخ چرا تبخال می زنیم؟ علل ،عوارض و درمان خانگی

به گزارش اقتصاد آنلاین، هرپس نوع یک در دهان ما تبخال می‌سازد، یک عارضه پوستی غیرخطرناک ولی آزاردهنده که معمولا در کمتر از دو هفته از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو هفته‌ای که باید در طول آن مراقب وسایلی که استفاده می‌کنیم، غذاهایی که می‌خوریم و افرادی که با آن‎ها روبوسی می‌کنیم باشیم. در این مطلب بیشتر در مورد تبخال لب می‌خوانیم.

تبخال، حاصل یک ویروس پنهان

حتما شما هم شنیده‌اید که تبخال لب بر اثر یک حمله عصبی یا کابوس‌های شبانه خودش را نشان می‌دهد. این گفته تا حدود زیادی درست است، البته علت اصلی تبخال لب شما، کابوسی نیست که شب پیش دیده‎اید بلکه ویروس هرپس سیمپلکس یا  HSV  است که آن را ایجاد می‌ کند.

این ویروس از طریق بوسیدن، تماس پوستی،  خوردن غذا در یک ظرف، استفاده از وسایلی مثل حوله یا ریش‌‍ تراش مشترک و… به بدن فرد منتقل می‌ شود و ممکن است تا مدت‌ها خودش را نشان ندهد. برای همین بیشتر افرادی که هرپس سیمپلکس را در بدن خودشان دارند، در واقع تنها وقتی متوجه ابتلایشان می‌شوند که روی جایی از بدنشان تبخال ببینند، از جمله روی لب.

این ویروس بر اثر ورود بعضی از مواد غذایی خاص به بدن، تب و بیماری، آلرژی، سرماخوردگی، قاعدگی، تغییرات هورمونی، بارداری و استرس و اضطراب فعال می‎‌شود و خودش را به شکل تبخال لب یا دیگر قسمت‌ ها نشان می‌دهد.

مطب پزشک پوست و موی مورد نظرتان را آنلاین رزرو کنید

به صفحه پزشکان پوست و موی درمانکده بروید و زمان مراجعه به مطب پزشک دلخواهتان را آنلاین انتخاب کنید.دریافت نوبت پوست و مو

تبخال به شدت مسری (واگیردار) است

تبخال، به ویژه وقتی روی قسمت‌های آشکار بدن مثل لب، پوست دست و صورت یا بینی باشد به شدت واگیردار است بنابراین اگر با فردی در تماس هستید که روی لبش تبخال دارد بهتر است او را نبوسید و مطمئن شوید که قاشق و چنگال و ظرف غذایش کاملا از شما جدا باشند.

علاوه بر این وسایلی که با تبخال لب خودتان تماس داشته‌اند را بهتر است دیگر استفاده نکنید. مثلا رژ لب یا پمادی که به لبتان زده‌اید را دور بیاندازید و با حوله‌ای که استفاده کرده‌‍اید دیگر صورتتان را خشک نکنید.

وقتی هرپس سیمپلکس وارد بدن می‌‎شود دیگر بیرون نمی‎رود. این ویروس از دهان به سیستم عصبی مرکزی می‌رود و همان جا می‌ماند تا با حمله بعدی دوباره خودش را نشان بدهد. برای همین بسیاری از افرادی که به کل سابقه ابتلا به تبخال را ندارند (مثلا تا سی سالگی هیچ تبخالی نزده‌‎اند)، بعد از اولین تجربه‎شان مدام تبخال‎های دیگری را در لب یا بینی تجربه می‌کنند.

تبخال لب

بسیاری از افراد، تبخال‎های روی لبشان را حتی قبل از بیرون آمدن حس می‌کنند. وقتی قسمتی از لب شما در حال تبخال زدن است، در آن قسمت سوزش، خارش و بی‌حسی دارید و اولین علائم تورم هم همان جا ظاهر می‌شوند. علاوه بر این در هنگام بروز تبخال، ممکن است دمای آن قسمت بالا برود.

سردرد، مشکلات بلع، تورم لب و زخم روی آن هم از دیگر علائم تبخال هستند. بازی کردن با بافت تبخال یا کندنش می‌تواند آن را گسترده کند و البته بسیار دردناک است، بنابراین بهتر است با آن کاری نداشته باشید تا خودش از بین برود یا با تجویز پزشکان متخصص پوست و مو از پماد استفاده کنید.

درمان تبخال با طب سنتی با سیر و پیاز ضدعفونی کنید

خوراکی‌هایی که طعم تند و تیز دارند مثل سیر، پیازچه و پیاز معمولا اثرات ضد‌ویروسی داشته و استفاده از آنها به‌صورت موضعی بر بهبود تبخال موثر است. فقط باید توجه داشت که این مواد حالت خورندگی دارند و مصرف زیاد آنها ضایعه را زخمی و خشک می‌کند. سرکه نیز به‌صورت موضعی در خشک شدن تبخال موثر است. 

روغن اسطوخودوس

اسطوخودوس دارویی گیاهی است که اگر به مدت یک هفته روی تب خال قرار بگیرد، علاوه بر ضدعفونی کردن محل تب خال، موجب درمان آن نیز می شود. 

 شیر سرد

شیر دارای ماده ای به نام لیزین است که پس از جذب توسط پوست، ویروسی که سبب ایجاد تبخال می شود را مهار می کند. از طرفی دمای سرد شیر نیز دردهای تبخال را کم خواهد کرد. پنبه را در شیر زده و کاملا چندین بار در روز روی زخم بزنید. می توانید از همان لحظه که احساس کردید زخم ها تشکیل شده اند، از این مرهم استفاده کنید.

 مصرف لبنیات

برای درمان تب خال، مصرف لبنیات و سیب زمینی به دلیل دارا بودن لیزین باید افزایش یابد و از خوردن شکلات، کاکائو، غلات، بادام زمینی و ژله خودداری کنید.

گوجه فرنگی

آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی برای تحریک بازسازی سلولی در مناطقی که تحت تاثیر زخم تبخال هستند، ایده آل است. مصرف گوجه فرنگی سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کاهش می دهد. کمی از رنده شده گوجه فرنگی را برای ۳۰ دقیقه روی تبخال قرار دهید و این کار را روزی دو بار تکرار کنید.

سکنجبین و خاکشیر بنوشید

شربت سکنجبین و خاکشیر در بهبود و جلوگیری از عود تبخال موثر است. در میزان مصرف سکنجبین معمولا محدودیتی وجود ندارد مگر اینکه فرد مبتلا به دیابت باشد. مصرف خاکشیر نیز به‌صورت روزانه تا سه قاشق غذاخوری در یک لیوان آب هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند. پوره سیب رنده شده مخلوط با سکنجبین و گلاب هم می‌تواند در بهبود ضایعات کمک‌کننده باشد.

شیرین بیان

نشان داده شده که عناصر و ترکیبات موجود در شیرین بیان زمان بهبودی تبخال را سرعت می بخشد. به طور منظم شیرین بیان بخورید و یا مکمل های شیرین بیان مصرف کنید. می توانید کمی از پودر مکمل شیرین بیان را به صورت خمیر در آورده و چندین بار در روز به طور مستقیم روی محل زخم ضربه ای استفاده کنید.

 عصاره دانه گریپ فروت

دانه گریپ فروت خواص ضد ویروسی دارد و می تواند منجر به کاهش فعالیت منفی ویروس تبخال شود. این عصاره دارای ویتامین سی است که به تعمیر پوست آسیب دیده کمک می کند و مانع ایجاد میکروارگانیسم ها می شود. کافیست دوقطره از عصاره این دانه را روی منطقه آسیب دیده قرار دهید و این کار را دو بار در روز تکرار کنید.

  یخ

عملکرد یخ به این شکل است که محیطی نامناسب برای رشد ویروس تبخال ایجاد کرده و همچنین دردهای ناشی از تبخال را به خوبی کاهش می دهد. بهتر است از کیسه یخ استفاده کنید تا اینکه خود یخ را مستقیما به کار ببرید. درمان با یخ را روزی سه بار و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه انجام دهید.

 

منبع: بیتوته و درمانکده لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر تبخال هرپس اخبار مرتبط کشف ویروس تبخال روی دندان های انسان عصر باستان + عکس ۱۴۰۱/۵/۱۳ تبخال را سه دقیقه ای ناپدید کنید! امکان پذیر است؟ ۱۴۰۱/۴/۳ چرا پشت سر هم تبخال می‌ زنیم؟ ۱۴۰۱/۲/۱۷ بهترین راه برای درمان تبخال! ۱۴۰۰/۱۱/۱۲ درمان فوری آفت دهان با این گیاه ۱۴۰۰/۱۰/۵ علت سوزش زبان چیست؟ ۱۴۰۰/۹/۸ آخرین ویدیو ها سکانس تریاک کشیدن هوتن شکیبا در فیلم جدیدش + ویدیو ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۲:۲۳ بغض بهاره رهنما هنگام صحبت درباره پدرش + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۱:۴۵ چهره باورنکردنی طناز طباطبایی در ۲۲ سال قبل! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۱:۱۰ دخل و خرج ایرانی ها در سال ۱۴۰۰ ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۰:۲۹ تیزر قسمت ۱۵ سریال یاغی منتشر شد ۱۴۰۱/۰۵/۲۵ ۲۰:۲۱ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۲:۲۲ راستی آزمایی و ارائه تضامین در مذاکرات پذیرفته شده است ۲۲:۱۱ پنکیک و رژگونه شکسته خود را اینگونه ترمیم کنیم + روش ۲۱:۵۶ والدین مطالعه کنند؛ نکاتی برای داشتن فرزند حرف گوش کن ۲۱:۵۶ چگونه در عمر باتری گوشی اندروید خود صرفه جویی کنیم؟ ۲۱:۴۸ تکنیک بوتاکس معده چیست؟ ۲۱:۴۱ نحوه نصب دوباره ویندوز ۱۰ و ۱۱ در رایانه شخصی ۲۱:۳۵ اضافه کردن شیر به چای و قهوه؛ مفید یا مضر؟ ۲۱:۳۰ باید واکسن آبله میمون بزنیم؟ ۲۱:۲۰ قدیمی ترین سکونتگاه انسان در ایران شناسایی شد ۲۱:۱۷ بلومبرگ: اتحادیه اروپا پیشنهادات ایران در مذاکرات وین را سازنده می داند ۲۱:۰۶ انگیزه رسیدگی به خانه و زندگی را اینگونه احیا کن ۲۰:۵۴ روش صحیح مصرف ویتامین D + چند توصیه ۲۰:۴۱ سعید لیلاز: آرامش از لوله توپ در می‌آید نه از توافق ۲۰:۳۴ سی ان ان: ایران خواستار دریافت غرامت در صورت خروج آمریکا از برجام شده است ۲۰:۳۰ کاهش ۴۰ درصدی نرخ توکن سوزی شیبا اینو ۲۰:۲۹ دخل و خرج ایرانی ها در سال ۱۴۰۰ ۲۰:۲۷ ۱۱ راه برای پشت سر گذاشتن شکست ۲۰:۱۲ بهترین لحظات برای طلا؟ ۲۰:۰۵ این نقاط از خانه را با سرکه تمیز نکنید ۲۰:۰۳ پیش بینی بورس چهارشنبه ۲۶ مرداد؛ نامه بازی برجامی ادامه دارد ۲۰:۰۰ افزایش قیمت مسکن به نبود مسکن مربوط نیست ۱۹:۵۵ اساسا قرار نبود قیمت ها به شهریور۱۴۰۰ بازگردد ۱۹:۵۳ بادمجان را چگونه نگهداری کنیم بهتر است؟ ۱۹:۵۱ آموزش ساخت، تغییر یا حذف اکانت مایکروسافت در ویندوز ۱۹:۴۶ ارزهای دیجیتال نباید در کشورهای در حال توسعه گسترش یابد! ۱۹:۳۹ واشنگتن: پیشنهادات ایران را از طریق اتحادیه اروپا دریافت کردیم ۱۹:۳۳ افغانستان در یک سالگی طالبان؛ بحران به غذا رسید ۱۹:۲۸ با دور ریختن این وسیله ها در خانه، حال شما خوب می شود ۱۹:۲۴ مشاهده اولین مبتلا به آبله میمونی در کشور ۱۹:۱۶ اشتباه بزرگی که کاربران آیفون مرتکب می شوند ۱۹:۰۸ شرایط نگهداری از گیاهی که برگ های آن قهوه ای شده ۱۹:۰۸ واکنش سخنگوی کمیسیون اتحادیه اروپا به پاسخ ایران + ویدیو ۱۹:۰۷ فیفا پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی را تایید کرد ۱۹:۰۴ سایه رکود اقتصاد جهانی کنار رفت؟ ۱۹:۰۱ افزایش ۶۰ درصدی کلاهبرداری ‌های صنعت کریپتو ۱۹:۰۰ مساله حجاب باید از حوزه تقابلی و لجاجت دور شود ۱۸:۵۲ خطرات جدی مصرف هر روزه برنج که باید بدانید ۱۸:۴۵ تاخیر یک ماهه دولت در پرداخت مطالبات گندمکاران / قیمت خرید تضمینی سال جدید زراعی چه زمانی اعلام می شود؟ ۱۸:۴۱ آخرین برنامه ایران برای برگزاری اربعین ۱۸:۳۴ خودشیفتگی بیماری است؟ حقایق باور نکردی درباره سندروم مگالومانیا ۱۸:۳۰ پاییز کم بارشی پیش رو داریم ۱۸:۱۸ همه علائم آشکارِ سرد شدن یک رابطه عاطفی ۱۸:۱۷ وزیر اقتصاد: فضای رمز ارزها موقعیت خوبی است / نهادهای مخالف رمزارزها حالا قانع به استفاده از آنها شدند ۱۸:۱۰ قیمت سفر هوایی اربعین اعلام شد ۱۸:۰۳ مردم چقدر رمزارزها را می‌شناسند؟ ۱۸:۰۰ قیمت موبایل اپل ارزان شد (جدول مشخصات) ۱۷:۵۹ چرا نباید سیب زمینی را در یخچال نگه داریم ۱۷:۵۵ مهاجم سابق یوونتوس در راه پرسپولیس + عکس ۱۷:۵۱ ۴ نشانه آدمی که باید از او دوری کنید ۱۷:۴۹ می دونستید خارخاسک چقدر خاصیت داره؟ اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تبخال هرپس استفاده کنید گوجه فرنگی ۱۴۰۱ ۰۵ ۲۵ درمان تب تبخال لب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت گفت: مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

الهام فقیهیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نشانه‌های دندان آسیب‌دیده اظهار کرد: درد دندان یکی از نشانه‌های دندان آسیب‌دیده است، اما بیمار باید دقت کند مراجعه به دندان‌پزشک نباید تنها زمانی که درد دندان وجود دارد اتفاق بیفتد، اگر بیمار در مراحل اولیه پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کند، هزینه کمتری را از لحاظ مالی و آسیب به دندان می‌پردازد تا اینکه در مراحل انتهایی پوسیدگی دندان به پزشک مراجعه کند.

وی افزود: وقتی که دندانی پوسیدگی سطحی دارد با ترمیم و پر کردن ساده بهبود پیدا می‌کند که هزینه بسیار کمتری نسبت به درمان ریشه و عصب‌کشی که دندان پوسیده به بیمار تحمیل می‌کند، دارد.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت تصریح کرد: در پوسیدگی سطحی بافت دندان کمتر تخریب می‌شود، اما وقتی که دندانی عصب‌کشی یا مورد درمان ریشه قرار گیرد، دیگر بیمار درد را حس نمی‌کند و بافت دندان بسیار شکننده می‌شود و نیاز به درمان روکش و پروتزهای دندانی دارد، از این جهت حائز اهمیت است زمانی که بیمار احساس پوسیدگی دندانی داشت، سریع به دندان‌پزشک مراجعه کند.

وی با اشاره به حساسیت دندان‌های پوسیده به بعضی مواد غذایی گفت: دندان‌ها وقتی در معرض پوسیدگی قرار دارند، نخستین حساسیتی که نشان می‌دهند نسبت به خوردن مواد غذایی شیرین و سرد است، هنگامی که بیمار مواد غذایی شیرین را می‌خورد، این مواد لابه‌لای شیارهای دندان می‌رود و موجب شروع یک درد تیر کشنده می‌شود که پس از مدتی این درد تسکین پیدا می‌کند.

فقیهیان ادامه داد: این درد غیرقابل تحمل نیست و بیمار سریع به دندان‌پزشک مراجعه نمی‌کند، به همین دلیل وقتی بیمار یک ماده غذایی سرد مانند یک لیوان آب خنک را مصرف می‌کند، این نوع احساس درد شکل می‌گیرد و سریع هم آرام می‌شود، در این مرحله احتمال دارد دندان دچار پوسیدگی شده و نیاز به درمان ریشه و عصب‌کشی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه پوسیدگی خود به خود درمان نمی‌شود، ادامه داد: بسیاری از اعضای بدن هستند که وقتی دچار بیماری می‌شوند، سیستم ایمنی بدن می‌تواند آن را درمان کند، اما بافت دندان از این مورد تبعیت نمی‌کند، وقتی که مینای دندان پوسیده شد، دیگر بهبودی در کار نیست.

دندانپزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: پوسیدگی‌های دندان را در بعضی از موارد با رعایت نکاتی می‌توان کمتر کرد، اما بهبودی توسط بافت بدن صورت نمی‌گیرد، همچنین لازم است بدانیم پوسیدگی شروع به پیشرفت می‌کند تا به عصب دندان برسد، در این مرحله بیمار یک درد غیرقابل تحمل و شبانه‌روزی را تجربه می‌کند و شدت درد شب‌ها بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: احتمال دارد بیمار یک لیوان چای داغ مصرف کند و درد شدید و تیر کشنده‌ای را داشته باشد، وقتی که بیمار درد دندان را تجربه می‌کند، دندان او نیاز به عصب‌کشی دارد، یعنی درد طولانی‌مدت با محرک‌های بیشتری صورت می‌گیرد، بسیاری اوقات احتمال دارد پوسیدگی به عصب دندان برسد و دندان نیاز به عصب‌کشی داشته باشد، اما بیمار هیچ دردی نداشته باشد و درمان ریشه بدون وجود درد برای بیمار تجویز شود.

کدام مواد غذایی پوسیدگی سریع در دندان ایجاد می‌کند؟

فقیهیان با تاکید بر اینکه مصرف شیرینی‌ها و مواد غذایی حاوی اسید می‌تواند خردگی و پوسیدگی سریع را در مینای دندان ایجاد کند، گفت: خوردن لواشک‌های ترش و نوشابه‌ها به دلیل وجود اسیدکربنیک موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شود، بنابراین مدت زمان استفاده از این مواد غذایی حائز اهمیت است، برخی افراد عادت دارند لیموترش را با دندان فشار دهند؛ این حرکت می‌تواند پوسیدگی و آسیب به بافت مینای دندان را برای بیمار ایجاد کند.

وی در خصوص اهمیت مراجعه زودهنگام به دندان‌پزشک تصریح کرد: مراجعه به دندان‌پزشک وابسته به رعایت بهداشت دهان بیمار است، افرادی که رعایت بهداشت دهان آن کمتر است و مصرف مرتب سیگار و محرک‌ها را دارند، باید هر شش ماه یک‌بار به دندان‌پزشک مراجعه کنند، اما افرادی که بهداشت دهان را به‌خوبی رعایت می‌کنند و از مسواک، نخ دندان و دهان‌شویه‌های فلوراید استفاده می‌کنند، مراجعه آن‌ها به دندان‌پزشکی می‌تواند در زمان طولانی‌تر و هر ۱۲ تا ۱۸ ماه یک‌بار انجام شود.

دندان‌پزشک و متخصص بیماری‌های دهان، فک و صورت عنوان کرد: مراجعه به دندان‌پزشکی بر اساس ارزیابی و بروز پوسیدگی دندان‌های بیمار است، پیشگیری بهتر از درمان است، مراجعه کودکان به دندان‌پزشک باید هر شش ماه یا سالی یک‌بار انجام شود، به دلیل اینکه دندان‌های کودکان تازه روییده است و مداخله زودتر، هزینه‌های درمانی کمتر و نتیجه بهتری را به دنبال دارد و اگر نیاز به فلورایدتراپی باشد، توسط دندان‌پزشک صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم اگر در موارد انتهای پوسیدگی دندان به دندان‌پزشک مراجعه کنیم، هزینه‌های بیشتری به ما تحمیل می‌شود، در واقع وقتی که یک دندان ترمیم می‌شود، نسبت به زمانی که نیاز به عصب‌کشی دارد، استحکام بیشتری خواهد داشت، اما با درمان ریشه‌ای دندان استحکام آن کمتر می‌شود و نیاز به درمان‌های جانبی مانند روکش دندان نیز ضرورت پیدا می‌کند.

کد خبر 748407

دیگر خبرها

  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • مصرف برق همدان در بخش‌های مختلف انضباط یابد
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟