Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی گفت: تاکنون ۵۰ هزار نوآموز استان در طرح سنجش سلامت شرکت کرده و غربالگری شده‌اند.

مریم خوشبخت در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص تاثیرات و اهداف طرح سنجش سلامت نوآموزان اظهار کرد: هدف اصلی از سنجش دانش‌آموزان پیش از ورود به دبستان، غربالگری آنها است تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سنجش کودکان بدو ورود به دبستان بینایی، شنوایی، قد و وزن و در کل سلامت آنها مورد ارزیابی قرار گرفته و از نظر ذهنی نیز بررسی می‌شوند؛ برای مثال اگر نوآموزی نیاز به بازنگری تخصصی در حوزه‌ی شنوایی داشته باشد، به شنوایی‌سنج معرفی شده و یا اگر از نظر بینایی مشکلی داشته باشد، به پزشک معرفی شده و در صورت لزوم عینک تجویز می‌شود.

وی افزود: هدف سنجش سلامت دانش‌آموزان بسیار مهم و ارزشمند است چراکه مشخص می‌کند، فرد از نظر ذهنی تا چه اندازه برای تحصیل آمادگی دارد و به چه طیفی از مشکلات ذهنی مبتلا است برای مثال اگر دیر آموز است، زمان اضافی برای تمرین و تکرار او در نظر گرفته شود. 

خوشبخت خاطرنشان کرد: سنجش سلامت صرفاً مختص دانش‌آموزان استثنایی و نیاز ویژه نیست چراکه مشکلات این کودکان معلوم است و این طرح، اطلاعات خوبی در اختیار معلمان قرار می‌دهد تا در طول سال به نحو احسن در اختیار دانش‌آموزان باشند.

 وی یادآور شد: نوآموزان تا پایان شهریور ماه مهلت دارند تا در این طرح شرکت کنند و ۴۷ پایگاه در سطح استان در این زمینه فعال بوده و ۲۰ پایگاه نیز در دو نوبت فعالیت می‌کند.

وی در پایان تاکید کرد: امسال ۷۲ هزار کلاس اولی در سطح استان داریم که تاکنون ۵۰ هزار نفر از آنها در این طرح شرکت کرده‌ و مورد غربالگری قرار گرفته‌اند و از افرادی که تاکنون مراجعه نکرده‌اند، درخواست می‌کنیم سریعاً به پایگاه‌ها مراجعه کنند تا این پروسه در زمان خود به انجام برسد و در ثبت‌نام مدارس دچار مشکل نشویم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سنجش سلامت نوآموزان طرح سنجش سلامت نوآموزان سنجش سلامت کلاس اولی ها دانش آموزان سنجش سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۲۱ هزار نوآموز اردبیلی مورد سنجش قرار می‌گیرند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد